Nordisk lån Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Alt føltes sikkert i forhold til at man ansøger online og med følsomme oplysninger. God og hurtig service.

Super nem og overskuelig brugerflade - der er ingen skjulte beskeder man skal være opmærksom på. Gennemskueligt og nemt 👍

Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere... Näytä lisää

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Nordisk lån er, i samarbejde med Basisbank, Danmarks attraktive lån. Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto senest næste hverdag. Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker, at bruge pengene til – vi ønsker blot, at give dig muligheden for at gøre dine drømme, små som store, til virkelighed!

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtigt og nemt

9. heinäkuuta 2019

Hej Liselotte,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi er meget tilfredse med din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du fandt vores service hurtig og nem!

best bank

Den hotteste bank vil hjælpe dig når som helst

9. heinäkuuta 2019

Hej Dumitru,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi er rigtig glade og tilfredse med din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig, og ønsker dig tillykke med dit nye lån!

Nemt og hurtigt

7. heinäkuuta 2019

Hej Einer,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi er meget taknemmelige for din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

hurtig process

7. heinäkuuta 2019

Hej Abid,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi er meget taknemmelige for din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig, og ønsker dig tillykke med dit nye lån :-)

De bedste hilsner og med ønsker om en dejlig dag fra,

$$$$

tak for lån til nyt fyr og en BWT det gik nemt

6. heinäkuuta 2019

Hej Benny,

Selv tak! Vi kan kvittere retur med et mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån - vi er meget taknemmelige for de pæne ord og din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig, og ønsker dig tillykke med dit nye lån!

Det var nemt .

6. heinäkuuta 2019

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner.

Vi er meget glade for de pæne ord og din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på, at du føler, at du har fået en nem og hurtig service :-)

Vi ønsker dig tillykke med dit nye lån!

De bedste hilsner og med ønsker om en skøn dag fra,

Tip top hehandlimg

4. heinäkuuta 2019

Hej Ivan,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi er meget taknemmelige for de pæne ord og din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

god service

hurtigt respons

4. heinäkuuta 2019

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse af Nordisk lån - vi er meget taknemmelige for de fine ord og din anmeldelse af Os, og vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig, og ønsker dig tillykke med dit nye lån.

God og hurtig behandling

2. heinäkuuta 2019

Hej Ivan,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig, og byder dig naturligvis altid velkommen igen en anden gang :-)

De bedste hilsner og med ønsker om en god dag fra,

Kristian, Nordisk lån-Teamet

Det var hurtigt nemt og til at have med…

Det var hurtigt nemt og til at have med at gøre

30. kesäkuuta 2019

Hej Danni,

Vi er meget taknemmelige for de fine ord og din anmeldelse af Nordisk lån - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig :-)

Anne Sofie og Nordisk lån-Teamet

Det var let at ansøge :)

29. kesäkuuta 2019

Hej Dennis,

Vi er meget taknemmelige for de fine ord og din flotte anmeldelse af Os - og for de 5 stjerner :-)

Vi er blot glade for, at vi kunne hjælpe dig!

Nemt

En hurtig og nem løsning,

27. kesäkuuta 2019

Hej Dan,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot - vi sætter stor pris på din feedback!

Dejligt at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse med vores service :-)

Super nemt og hurtigt!

27. kesäkuuta 2019

Hej Ditte,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot, og tak for de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service :-)

Benjamin, Nordisk lån

Dejlig simpelt og nemt :)

26. kesäkuuta 2019

Hej Oliver,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot, og tak for de 5 stjerner - dem sætter vi pris på :-)

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service - vi står selvfølgelig altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang!

Vi ønsker dig en god dag.

Nemt og hurtigt

23. kesäkuuta 2019

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån her på Trustpilot :-)

Dejligt at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse ved brugen af vores service - vi står altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang, skulle behovet for det opstå.

Med venlig hilsen, og med ønsker om en god dag fra,

Fantastisk service

23. kesäkuuta 2019

Hej Maria,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot - vi sætter stor pris på din feedback og på de 5 stjerner :-)

Skønt at høre, at du havde en behagelig oplevelse ved brugen af vores service - vi står altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen, og med ønsker om en rigtig god dag fra,

Tak for alt

Tak for alt Kvalitetsservice

22. kesäkuuta 2019

Hej Yilmaz,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån her på Trustpilot, og for de 5 stjerner - dem er vi glade for :-)

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved brugen af vores service - vi står altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen, og med ønsker om en skøn dag fra,
Anne Sofie, Nordisk lån

Nem ansøgning og dejlig kort…

Nem ansøgning og dejlig kort behandlingstid.

21. kesäkuuta 2019

Hej Helle,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot :-)

Dejligt at høre, at du havde en behagelig oplevelse ved brugen af vores service - vi står altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang!

Med venlig hilsen, og med ønsker om en skøn dag fra,
Anne Sofie, Nordisk lån

Hurtig og god hvis man lige mangler

21. kesäkuuta 2019

Hej Loppe,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Os her på Trustpilot!

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved brugen af vores service - vi står altid klar til, at byde dig velkommen igen en anden gang :-)

Med venlig hilsen, og med ønsker om en skøn dag og weekend fra,
Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet

i er super hurtige og rigtig…

i er super hurtige og rigtig hjælpsomme, når man snakker med jer og har brug for hjælp. jeg føler at i behandler mig som et menneske, når jeg snakker med jer:) tak

20. kesäkuuta 2019

Hej Jannik,

Mange tak, fordi du tog dig tid til, at anmelde Nordisk lån her på Trustpilot.

Det er rart at høre, at du har haft en god oplevelse med Os, og at du har fået en god behandling - det bestræber vi Os hver dag på at gøre, så det er vi meget glade for at høre, at du kan bekræfte :-)

Med venlig hilsen
Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet