Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere... Näytä lisää

og deres email spam kapagne fortsaetter i en uendelighed. Har desuden kontaktet nordisklaan direkte vie emai,l og bedt dem stoppe men naturligvis uden held - ingen reaktion. Hvis produktet er godt... Näytä lisää

Ulovligt firma som sender enorme mængder ulovlige spam mails til reklamebeskyttede firmaer. De ignorer alle henvendelser omkring dette og er nu blevet politianmeldt. Tilføjelse 31.01.2020: Efter... Näytä lisää

Ett riktigt skitbolag. Har försökt avregistrera men funkar inte. Plötsligt får jag ett meddelande att mitt lån behandlas HAR ALDRIG SÖKT LÅN FRÅN DETTA BOLAG KERSTIN CONANT

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Nordisk lån er, i samarbejde med Basisbank, Danmarks attraktive lån. Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto senest næste hverdag. Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker, at bruge pengene til – vi ønsker blot, at give dig muligheden for at gøre dine drømme, små som store, til virkelighed!

1,1

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ulovligt firma

De ignorer alle henvendelser omkring dette og er nu blevet politianmeldt.

Tilføjelse 31.01.2020:
Efter mange måneder har de nu besvaret denne anmeldelse med en stor fed løgn.
De sender fortsat enorme mængder ulovlige spam mails til reklame beskyttede firmaer og de ignorerer alle henvendelser.

2. lokakuuta 2019

Hej MD!

Vi sender selvfølgelig ikke nogle ulovlige mails. Hvis du skriver til os på info@nordisklaan.dk og beder om at blive frameldt, så gør vi selvfølgelig det med det samme.

Hav en god dag

Med venlig hilsen

Anne fra Nordisk lån

god service

god service nemt at ansøge

28. syyskuuta 2019

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån - vi sætter stor pris på din feedback.

Vi er meget tilfredse med at høre, at det hele foregik nemt for dig ifm. din ansøgningsproces :-)

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet

Hej jeg har aldrig hørt at man kan låne…

Hej jeg har aldrig hørt at man kan låne så hurtigt hvis jeg får et hurtigt svar vil det være den bedste og hurtigste svar fra banken
Hilsen Dan

27. syyskuuta 2019

Hej Dan,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi sætter meget stor pris på din feedback :-)

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse ved brugen af Nordisk lån og vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet

hurtig til at sende videre men ingen…

hurtig til at sende videre men ingen svar 4 timer efter

Hej Steen,

Vi er meget glade for at høre, at du blev sendt hurtigt videre, men vi undrer Os dog over, at du kun har tildelt Nordisk lån én stjerne - kunne du overveje at ændre denne til en mere retvisende anmeldelse? :-)

Vi ønsker dig en rigtig god dag og weekend.

Nemt og hurtigt.

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er meget glade for at høre, at det hele foregik nemt og hurtigt for dig :-)

Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet

Hurtig levering og god kvalitet

Hej!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved brugen af vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og weekend.

its very good

22. syyskuuta 2019

Hi Navid,

Thank you very much for your review of Nordisk lån.

We are happy to help, and wish you congratulations with your new loan!

We wish you a great day and weekend!

Kind regards,
Anne Sofie, Nordisk lån

det har været super oplevelse mange tak

20. syyskuuta 2019

Hej Beatrice,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner og for de pæne ord - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er meget glade for at høre, at du har fået en super oplevelse ved brugen af vores service :-)

Anne Sofie, Nordisk lån-Teamet

Hurtig svar tid og hurtig udbetaling…

Hurtig svar tid og hurtig udbetaling dejligt når man skal bruge pengene hurtigt

20. syyskuuta 2019

Hej Mike,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån på de 5 stjerner og for de pæne ord - vi sætter stor pris på din feedback :-)

Vi er meget glade for at høre, at det hele foregik hurtigt og nemt for dig.

Hurtig afklaring

Hurtig afklaring - nemt og overskueligt og ikke mindst en fornuftig rente

17. syyskuuta 2019

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse af Nordisk lån og for de pæne ord - vi sætter stor pris på din feedback!

Vi er meget glade for at høre, at det hele var nemt og overskueligt for dig, og at du er tilfreds med renten på dit lån - vi bestræber Os hele tiden på, at gøre det bedst muligt for vores brugere :-)

Vi ønsker dig en rigtig god dag,