Nordicsweets Arvostelua 125

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Ville ikke anbefale. Bestilte en bøtte hold kæft bolsjer- til knapt 450.- Bøtten var utæt således at bolsjerne var klistret sammen. Derudover var en hel del smadret, så der var ikke meget hold kæf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nordic Sweets tilbyder en super god kundeservice og rigtig god nærkontakt til deres kunder!! Igennem SoMe kanalerne, specielt Instagram, formår de at indrage kunderne og give dem et nærmere indbli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Oki produkt, dog noget forskellig fra original poseindhold " Poser i detailhandel " Troede jeg kunne få dete samme, som der er i poserne Haribo Dukatos !! Meen det er ikke det samme indhold. Surt nå... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Karkkikauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos NordicSweets kan du forkæle din søde tand. Du kan shoppe rundt i vores online slik univers, som består af alverdens søde sager fra kendte brands, som du kan shoppe til ENGROS PRISER! Vi lægger stor vægt på at NordicSweets skal være et nemt - og troværdigt sted at shoppe sit yndlingsslik. Vi tager derfor altid selv vores produkt billeder, så du som kunde altid ved, hvad du får. Kundeservicen skal altid været helt i top, hvilket gør det muligt for dig som kunde at stille spørgsmål til os, så vi kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi sidder altid klar ved telefonen og mailen til at hjælpe og guide dig videre, hvis der skulle opstå tvivl. Du kan altid følge med på vores sociale medier, hvor vi dagligt poster gode tilbud og nye varer. Facebook: NordicSweets Instagram: NordicSweets.dk Gå på opdagelse i vores online slik univers. Bedste hilsner Søren & Mie

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Altid hurtig levering og nemt at…

Altid hurtig levering og nemt at bestille.

5. huhtikuuta 2024

Kære Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores hurtige levering og nemme bestillingsproces! Det er vores mål at sikre en problemfri oplevelse for vores kunder. Tak for din tillid og støtte!

Anbefaler

Nordicsweets havde lige præcis min ynglings lakris plus en masser andet lækkert jeg skal have. Fedt at der er pickup point i Randers. Jeg kommer igen :)

5. huhtikuuta 2024

Kære Claus,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det er fantastisk at høre, at vi havde din favorit lakrids og en masse andet lækkert slik, du skulle have! Vi er glade for at kunne tilbyde et afhentningspunkt i Randers og ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Tak for din støtte og tillid :-)

Saanut 1/5 tähteä

Dårligt

Har lavet en bestilling den 15 men hører intet pengene er trukket, sender mail el ringer som de siger på svaren. Så dårligt

27. maaliskuuta 2024

Kære Jesper,
Vi beklager dybt den ulejlighed, du har oplevet.
Vi vil gerne informere dig om, at vi har haft kommunikation via e-mail, hvor din ordre blev annulleret efter dit ønske, og pengene er blevet tilbagebetalt.
Vi beklager, hvis denne proces ikke blev kommunikeret til dig på en tilstrækkelig måde. Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne sag.

Tydelig og god information

Tydelig og god information. Hurtig ekspedition og levering. Fra jeg bestilte til jeg havde varen gik der mindre en 2 dage.

Kære Kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du satte pris på den tydelige og informative oplevelse på vores hjemmeside.

Det er vores fornemmeste mål at sikre en hurtig ekspedition og levering af dine varer, så det glæder os at høre, at du modtog din ordre på mindre end 2 dage fra bestillingstidspunktet.

Tak for at vælge NordicSweets.dk, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Overskuelig hjemmeside.

Overskuelig hjemmeside.
Hurtig effektiv levering.
God oplevelse.

Kære Karin,

Tak for din positive feedback! Vi sætter pris på din anerkendelse af vores overskuelige hjemmeside og den hurtige og effektive levering.

Det glæder os at høre, at din oplevelse med os har været god.
Hos NordicSweets.dk er vores mål altid at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at handle hos os.

Vi sætter stor pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Saanut 5/5 tähteä

Gode produkter og hurtig levering

Kære Anne,

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og den hurtige levering.

Hos NordicSweets.dk stræber vi altid efter at levere kvalitetsprodukter og en fremragende kundeservice.

Tak for at være en del af vores kundegruppe, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Saanut 5/5 tähteä

Nem at bestille hurtig levering godt…

Nem at bestille hurtig levering godt udvalg

9. maaliskuuta 2024

Kære John,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den nemme levering, samt et godt udvalg.

Saanut 5/5 tähteä

God service og gode vare

10. maaliskuuta 2024

Kære Peter,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med service, samt udvalget :-)

Helt i top

Jeg er førstegangskunde hos nordicsweets,
Og bestilte 2kg holdkæft bolcher.

Min oplevelse er at det er trygt og nemt at handle med dem online. ( på nettet ).

Varens kvalitet er også helt perfekt, dog kræver det minimum 2 bolcher ad gangen for at jeg holder kæft. Hehe :-)

De samarbejder med GLS hvilket jeg er stor fan af.

Så ros herfra, til jer inde på nordicsweets.
Og jeg vender tilbage med en ny bestilling når jeg igen blir bedt om at holde min kæft.
:-)

Venligst

Dan
Nørre Snede.

6. maaliskuuta 2024

Kære Dan,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du synes det var trygt og nemt at handle dine bolcher hos os :-)
Vi glæder os til du blir bedt om at "holde kæft", så vi kan sende en ny kasse :-)

Saanut 5/5 tähteä

Nem bestilling og stort udvalg

Nem bestilling og stort udvalg. Rigtig dejligt med hurtig levering

24. helmikuuta 2024

Kære Tommy,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores levering, samt udvalget :-)

Alt var som forventet

Alt var som forventet. God kvalitet, hurtig levering.

7. helmikuuta 2024

Kære Tim,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores levering, samt slikket var af den ønsket kvalitet :-)

Saanut 5/5 tähteä

Pakker godt ind og hurtig levering

31. tammikuuta 2024

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores levering, samt slikket var pakket godt ind :-)

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og sikker levering af god…

Hurtig og sikker levering af god kvalitetsslik!

31. tammikuuta 2024

Kære Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og slik :-)

Igen hurtig levering 👏👏

20. tammikuuta 2024

Kære Mogens,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering - igen :-)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig ekspedition. Kan bestemt anbefales.

5. tammikuuta 2024

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og hjemmesiden er nem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig handel god service.

5. tammikuuta 2024

Kære Curt,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og den gode service :-)

Super

Hurtig levering, god kvalitet og stort udvalg.

17. tammikuuta 2024

Kære Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og at der var noget slik, som faldt i din smag :-)

Saanut 5/5 tähteä

Et godt sted at handle slik

Har efterhånden handlet for en del hos Nordicsweets, der har overhovedet ikke været nogen problemer der, det eneste der har været var det fragtfirmaet der havde smadret min pakke, så det meste af indhold af slik låg i en smadret kasse.
Det fik jeg af Nordicsweets uden beregning, da jeg lavede en reklamation på den. Tak for det Nordicsweets.

21. heinäkuuta 2023

Kære Kim,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med service :-)

Saanut 5/5 tähteä

Super service og god kvalitet ❤️

20. joulukuuta 2023

Kære Leif,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og kvaliteten af produkterne :-)

⭐️Godt firma⭐️📦

Hurtig kundeservice og hjælpsom og venlig og søde når man skriver til dem på mail

Kunne godt finde på at bestile igen hos jer igen

Hvis jeg kunne give ti at dem her så vil jeg gøre det
\/
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. joulukuuta 2023

Kære Jeppe,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi vil glæde os til at pakke din næste ordre :-)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin