2,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Lurar folk

Efter mycket krånglig betalning. Fick jag inget från dem. Kan heller inte få tag på dem. Köp ej via dem det är bara lurendrejeri.

29. toukokuuta 2025

Sämsta möjliga

Sämsta möjliga. Betalat för ett år i mars och det fungerar fortfarande inte. Sökt supporten i tre månader utan resultat. Oseriösa är en komplimang.

1. kesäkuuta 2024

Undvik

Har använt IPTV med flera olika leverantörer och tänkte prova Nordicplay, vilket var ett dumt val. Det är väldigt sällan kanaler/filmer fungerar som det skall, allt ligger nere för det mesta. Arrogant bemötande när man försöker få hjälp via e-mail. Enda ''lösningen'' från deras sida är att byta appar, vilket inte hjälper.

4. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Har fungerat för mig och grannen 6år

Jag är tvungen att välja mellan en 5a och en 4a,,,närmast sanningen är 4,5..
För mig och för grannen fungerar det mycket bra,,,senaste 2,3 åren har tillförlitligheten varit i det närmaste perfekt,,det är klart att det hackar ibland om det är riktigt många klienter på samma kanal på samma gång tex boxningen Fury-Wilder etc, men det brukar hjälpa att gå ner i kvalitet,,
Kanal utbudet är bland det bästa
Mitt abonnemang går ut i maj,,och jag kommer att förlänga det,,,troligen med 1 år,,,min utrustning är golden interstar 200 box,,,som är 7 år,,,internet mobilt 5g,,,har en genomsnittlig down hastighet på ca 120-150 mb,,,,,jag ser att nordicplay.me har fått ganska dålig kritik, och det är förvånande,,,för mig och grannen har det fungerat klanderfritt i 6 år.

25. tammikuuta 2024

Sämsta jag någonsin köpt

Sämsta jag någonsin köpt!
Spelar ingen roll va man kollar på så laggar och fryser bilden. Den där supporten som dom skryter med på sin hemsida är helt värdelös, tar minst två dagar innan dom svarar och då kommer inget vettigt svar. Köp ej från dom!

7. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Från att ha varit bra. Till att bli sämsta tänkbara val.

Från att ha varit bra.

Nu har deras produkt laggat, stannat, i flera månader.
Skrivit ett flertal gånger till supporten, men får bara tystnad tillbaka.
Kör via en box jag köpt av dom, men trots det går det ej att använda.
Till alla tänkta kunder, välj något annat istället, det här är att kasta pengarna i sjön.

11. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin