NORDIC HARDWARE SHOP

Da vi var i gang med at fjerne isen fra fryseren, gik vores isskraber i stykker. Vi fandt en ny hos Nordic Hardware til en rimelig pris og fik hurtig levering.

Bestilte et stænklåg til en Kenwood Major. Der står også på fakturaen, at det skulle være et låg til en sådan. Det passer bare ikke. Det er helt sikkert ikke med vilje, men stadig irriterende. 8/7:... Näytä lisää

Produktet er 100% i orden og passer perfekt. Prisen er meget normal, hverken for lav eller for høj. Nogen længere leveringstid end lovet.

En virksomhed med stor respekt for kunderne. Jeg bestilte nogle støvsugerposer og en filter til min Nilfisk One. De havde de billigste tilbud på markedet. Ved køb over 399DKK skulle det være fragtfri.... Näytä lisää

1. Rautakauppa

NORDIC HARDWARE SHOP blev etableret i 2020 og er en Dansk e-mærket webshop med base i H. C. Andersens smukke hjemby Odense. Som virksomhed betegner vi hovedsageligt os selv som en tilbehørsshop, men vi sælger boligtilbehør, husholdningsmaskiner, elektronik og meget andet. Vores produktudvalg er overvejende mærkevarer og privat label produkter ved et twist af nordisk/nordeuropæisk enkelthed og originalitet.

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg fik de varer jeg havde bestilt og…

Jeg fik de varer jeg havde bestilt og de var helt som de skulle være. De kom desværre en måned efter jeg bestilte dem og det ville heller ikke betyde noget hvis bare jeg havde fået besked om lang leveringstid efter nogle få dage. Jeg får beskeden ca. 3 uger efter jeg har bestilt og det er ikke godt nok. Jeg vil gerne handle her igen men håber at informationsniveauet er blevet bedre til den tid.

18. kesäkuuta 2023

Nordic Hardware Shop giver fantastisk…

Nordic Hardware Shop giver fantastisk service. De havde sendt en vare til mig, som ikke passede, men Jesper fra Nordic Hardware Shop ydede i den forbindelse en super service, og jeg har nu fået tilbehør til min vare, som nu virker perfekt. Tak

12. toukokuuta 2023

Hej Lisbet,

mange tak for den flotte anmeldelse - Jeg er glad for at vi fik løst udfordringen 😊

Hurtig levering

26. huhtikuuta 2023

Hej Anja,

mange tak for den fine anmeldelse.

Fin og hurtig handel

Fin og hurtig handel. Varerne var ligesom beskrevet på hjemmesiden.

10. huhtikuuta 2023

Hej Helene,

Mange tak for den fine anmeldelse 😊

Jesper fra Nordic Hardware Shop

Hurtigt levering dog ikke helt det jeg købte.

Det gik hurtigt fra bestilling til levering men der blev reklameret for en original del til en Kenwood køkkenmaskine men jeg fik ikke leveret en original. Den fungere men det var ikke det jeg betalte for.

27. maaliskuuta 2023

Hej Lilian,

Vi har skrevet til dig på mail for at få uddybet din anmeldelse da vi ikke sælger uoriginale dele til Kenwood.

Vi skal selvfølgelig ikke levere noget forkert til dig så derfor vil vi gerne lige i kontakt med dig.

Jesper
Nordic Hardware Shop

Super fin pizzaovn.

27. helmikuuta 2023

Hej May-Britt,

Dejligt at høre at du er glad for produktet 😊

Jesper fra NORDIC HARDWARE SHOP

tillid

Dejligt at handle hos et firma man har tillid til, og som leverer til aftalte tid og sender en vare som lever op til forventningerne.

27. helmikuuta 2023

Hej Rikke,

Tusinde tak for tilliden til os 😊

Jesper fra NORDIC HARDWARE SHOP

Anbefaler

Fint pane kvalitet, den blev leveret hurtigt.
Godt tilfreds

25. helmikuuta 2023

Hej Valentina,

Mange tak for den fine anmeldelse.