God til at tage billeder😃
Han er fantastisk flink og tager fremragende billeder😄
Nordic Frame laver foto- og videoproduktion til virksomheder med fokus på stærkt og enkelt visuelt indhold. Vi arbejder med portrætter, branding og content til web og sociale medier — fra idé og optagelse til færdig redigering. Målet er at skabe visuelt materiale, der både ser godt ud og fungerer i praksis, så virksomheder kan kommunikere klart og professionelt.
3450, Allerød, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Han er fantastisk flink og tager fremragende billeder😄
Vi havde fornøjelsen af at bruge Rasmus som vores bryllupsfotograf, og har både før, under og efter følt os i trygge hænder og er sindssygt glade for resultatet. Rasmus formåede at fange de fineste øjeblikke, og på trods af nogle svære betingelser med vejret, fik han taget nogle super flotte billeder :)
Stor anbefaling herfra!
Det var super nemt at arrangere professionel billeder med Rasmus og at arrangere mødested . Vir var så glad for muligheden at arbejde sammen med ham og fik nogle vidunderlige og uforglemmelige billeder som minde!
Jeg har haft den store fornøjelse at benytte Rasmus' services som fotograf, og jeg kan varmt anbefale ham. Vi har fået taget en lang række portrætter – både af mig alene og af min familie – og resultaterne har været bedre, end vi kunne ønske os. Selvom vi normalt ikke er de største fans af at stå foran kameraet, formåede Rasmus at skabe en utrolig rolig atmosfære. Dette gjorde, at billederne føles naturlige, og vores bedste sider kom frem i billedet.
Rasmus har, udover portrætterne, fotograferet flere vigtige begivenheder for os b.la. en barnedåb og en familiefødselsdag - også her har billederne været perfekte. Han er fantastisk til at fange alle de specielle øjeblikke og levere billeder, der har en smuk og tidløs balance. Jeg sætter især pris på det sidste - billederne ikke er overredigeret, de har et tidsløst udtryk, som ikke vil tage fokus fra billederne, selv hvis vores smag ændre sig hen over årene.
Rasmus' har et talent for at skabe naturlige og ægte billeder. Han er en ansvarsbevidst, hårdtarbejdende og nem at tale med. Du vil ikke fortryde at vælge ham som din fotograf!