Nordic Clays Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Great contact when purchasing from the Factry site nordicclays.com. Mistake on the order and now 7 days and 12 unanswered phone calls to rectify. Emailed too. No response. Caldwell makes one. i w... Näytä lisää

The customer service Andreas provided was top-notch. I was having a problem with the second clay, not launching .I contacted customer service and they responded immediately. Andreas sent me a troubles... Näytä lisää

I rate you with 5 star because i believe that your product and idea behind it deserve it . I live in a place where the nearest clay shooting yard its 350 km away.Beside the distance i always funded... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa
  2. ja myös
  3. Metsästyskauppa

Nordic Clays mission is to revolutionize the shooting sports industry through sustainable innovation. We are proud to offer biodegradable, eco-friendly clay targets alongside highly customizable clay throwers that deliver unmatched control and versatility. A future where every shot leaves only memories - not a trace.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geniale droneaffyrede, nedbrydelige lerduer

Nordic Clays er nye innovative drone affyrede lerduer, der er 100 % nedbrydelige

Vi er helt vilde med produktet og har købt både dronepistolen og masser af duer.

Nordic Claus præsenterede duerne på vores første jagt og det var en stor succes.

22. lokakuuta 2022

Hej Charles,

Super koncept!

Vi var et par venner der fik lov til at prøve Nordic Clays TrapMaster til en gratis demonstration, kanon oplevelse og super udfordrende.
Ingen duer flyver ens, meget jagt relevant skyde træning som giver mulighed for at virkelig få afprøvet ens evner.

22. lokakuuta 2022

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det glæder os at du nød vores demonstration.

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept
Efter at have prøvet jeres udstyr på messen i Fredericia, kan jeg kun sige, det er et Fantastisk koncept, der giver mulighed for en meget nuanceret skyde træning, hvad enten du er jæger eller trapskytte.
Det giver også muligheden for, at træne i mere naturlige omgivelser end "bare" en skydebane, da duerne jo er fremstillet i bio-nedbrydelige materialer.
Helt klart et produkt som får mine varmeste anbefalinger.

1. syyskuuta 2022

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det glæder os at du er ligeså vild med konceptet.
TAK!

Godt alternativ til lerduekaster

Jeg var ude på egen Mark og skyde trapmasteren af med mine jagtvenner, og det var skidesjovt og udfordrende. Det er i min mening et meget bedre alternativ end en lerduekaster, som er sværere at betjene, dyrere og har heller ikke samme fordele som trapmaster med f.eks. At indstille hastighed på duerne efter jægerens niveau eller at man selv kan styre hvor duerne flyver hen.

21. elokuuta 2022

Hej Hans,

Andreas, Nordic Clays

Hurtig levering og support.

Hurtig levering og supporten vendte tilbage med det samme på mine spørgsmål.

17. elokuuta 2022

Hej Lene,

Andreas, Nordic Clays

Det er nemt at komme ud at træne

Det er nemt at komme ud at træne, hvis man bor langt væk fra skydebanen, man skal ikke rydde op, da de opløses i naturen.

17. elokuuta 2022

Hej Birgitte,