NordicBreathing er en dansk virksomhed dedikeret til at forbedre din søvnkvalitet ved at reducere snorken. Vores primære produkt, NordicBreathing AirMaster, hjælper med at optimere vejrtrækningen, hvilket resulterer i roligere nætter for både dig og din partner. Med en 30-dages tilfredshedsgaranti tilbyder vi en risikofri mulighed for at forbedre din livskvalitet. Vores kunder har rapporteret mærkbare forbedringer i deres søvn efter kort tids brug.
Lodbrogsvej 55, 8660, stilling, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Produktet er sikkert fint men det virker bare ikke på mig
Produktet levede ikke op til mine krav. Men Nordic var meget imødekommende og vi blev enige om en test. Jeg har fået besked på, at mit køb bliver krediteret. De holder hvad de lover. Spændt på om deres sports produkt vil holde bedre.
Hurtig levering og et godt produkt, jeg har luft i næsen om natten, hurra😊
Bestilt online og fik det hurtigt leveret
Nem brugsvejling i pakken
Er sådan set ret tilfreds med det. Og det virker også godt når magneterne bliver siddende hvor de blev sat. Men det gør de kun hvis du ikke sveder. Så jeg håber at klæbe evnen bliver en del bedre, så man også har større glæde af dem ved træning både udenfor og indenfor.

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Jeg synes ikke det virker efter hensigten og den er for tung
Jeg havde nogle problemer med produktet, men den service og håndteringer af min reklamation, var i topklasse.
Det er viljen og lysten til at levere et ordentligt produkt, der definerer virksomheden, og jeg er sikker på, at de nok skal lykkes!

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Jeg må indrømme at jeg desværre blev revet med af de gode reklamer, men produktet er det værste jeg har smidt penge efter. Det moderne ord Cham er meget berettiget her.

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Jeg er ikke helt tilfreds med klæbeegenskaberne for de plastre man sætter på næsen.
Jeg cykler en del og selvom jeg havde renset næsten, så faldt de af efter ca. 2 timers kørsel pga. påvirkning fra sved.
Jeg har også brugt dem om natten, hvor det ikke var noget problem med klæbeegenskaberne.

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Produktet åbner fint op i næsen ved brug, men gør dog ingen forskel på en tilstoppet næse. Til gengæld sidder produktet godt fast i forhold til næsestrips uden magnet. Produktet gjorde dog heller ingen forskel på snorken.
Jeg mærkede heller ingen bedre restitution ved brug om natten.

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Jeg ved ikke hvorfor der er så mange 5 stjernede anmeldelser, det må være folk der sover uden at bevæge sig og på ryggen hele natten. Både min søn og mig oplevede i hvert fald at næsestrippen faldt af under søvn, derudover oplevede jeg også at selve plasteret som hæfter magneten til næsen langsomt løsner sig, hvilket både mindsker effekt og samtidig giver irretation/kløe så man ikke kan falde i søvn. Og ja jeg har vasket og tørret næsen inden påføring.
Alt i alt lever produktet ikke op til mine forventninger.

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Jeg vil gerne give jer en stor thumbs up for jeres AirMaster! Det har virkelig hjulpet med at forbedre min søvnkvalitet og reducere snorken. Jeg og min partner nyder roligere nætter takket være jeres innovative produkt!
jeg undre mig over hvorfor jeg modtager denne mail ,hvor jeg skal svare på hvor tilfreds jeg er med mit køb hos jer, da jeg stadig ikke har modtaget min ordre .

Vastaus yritykseltä Nordicbreathing
Har haft en god dialog med NB grundet min snorken. Jeg har vitterligt prøvet alt andet, og faldt lidt tilfældigt over dette firma. Jeg tog kontakt og fik anbefalet et starter kit (endda på tilbud). Efter hurtig levering, kan jeg konstatere at både jeg selv, men også min lille familie😅 har fået væsentligt bedre søvn. Der er super god kommunikation og vejledning og lynhurtig forsendelse. Snakkede med Jonathan fra kundeservice, og han forstod hvad jeg talte om, og gav mig grundig vejledning i hvordan jeg skulle anvende produktet. Jeg er meget tilfreds og vil varmt anbefale til andre med samme problem som mig
Virker upåklageligt, det er et meget godt produkt som jeg med garanti vil købe igen
Overraskende effektiv. Jeg købte en til kæresten som snorker meget. Det hjalp med det samme, der er ingen snorken nu!
Jeg købte det til min kæreste, som plejede at snorke meget. Nu er hans vejrtrækning meget bedre om natten, og han snorker næsten ikke. Desuden hurtigt og præcist svar fra kundeservice og hurtig levering.
Jeg har længe haft problemer med at trække vejret ordentligt om natten, men efter jeg begyndte at bruge disse næseplastre, har jeg virkelig mærket en forskel! De sidder godt fast hele natten, er behagelige at have på, og jeg vågner mere udhvilet. Jeg snorker også mindre ifølge min partner, så det er en win-win! Kan klart anbefales til alle, der har vejrtrækningsproblemer eller vil forbedre deres søvnkvalitet.
Fint produkt, der har forbedret min søvn mærkbart. Det fungerer som forventet, og leveringen var hurtig. Kan anbefales :)