Jeg har handlet hos Nordic Bilcenter, og jeg har virkelig været super tilfreds med både servicen og oplevelsen. Jeg blev hjulpet af Adam, som var utrolig sød, venlig og imødekommende. Han var god... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Nordic Bilcenter Islevdalsvej: Adam levede super service, da jeg købte en brugt bil (Nissan Leaf 2021, blå) Altid klar over telefonen eller han ringer tilbage. God information via sms, f.eks. da bil... Näytä lisää
Yritys on vastannut
HOLD JER VÆK !! Købte bil der både skulle være nysynet, nyserviceret og undervognsbehandlet...INTET var korrekt... Til gengæld var varmeapparat defekt og blinklys i sidespejl skulle have været efter... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Islevdalvej 156, 2610, Rødovre, Yhdysvallat
- info@nordicbilcenter.dk
- nordicbilcenter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig god og meget kompetent service.
Rigtig god og meget kompetent service.
De gav sig god tid til os og alt har levet op til forventningerne.
De bedste anbefalinger herfra.
Absolute perfection
Absolute perfection! The undisputed kings of the car industry! ⭐⭐⭐⭐⭐
I am honestly blown away by the level of service, professionalism, and absolute elite quality provided by the team at Nordic Bilcenter. From the very first second I stepped into their dealership, I felt like royalty. They don’t just sell cars; they deliver an unmatched, masterclass experience that makes every other car dealership look amateur.
The entire process was flawless, seamless, and completely stress-free. The staff are incredibly knowledgeable, genuinely passionate, and went completely above and beyond to make sure everything was absolutely perfect for me. Their attention to detail, honesty, and dedication to customer satisfaction is out of this world. You can instantly tell they care about their reputation and their customers more than just making a quick buck.
The car I bought is in pristine, showroom condition, running like an absolute dream. If you are looking to buy a vehicle, stop wasting your time anywhere else. Nordic Bilcenter is lightyears ahead of the competition. I will never buy a car from anyone else again. Huge shoutout to the incredible team—you guys are absolute legends and deserve all the success in the world! 10/10, highly, highly recommended!
Jeg har handlet hos Nordic Bilcenter
Jeg blev hjulpet af Adam, som var utrolig sød, venlig og imødekommende. Han var god til at besvare alle mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Nordic Bilcenter, og især Adam får mine varmeste anbefalinger herfra! 🙌😊
Super tilfreds med den kia picanto jeg…
Super tilfreds med den kia picanto jeg fik her i onsdag og super god service der har været hele vejen igennem.
Lad være med at købe bil her!
Lad være med at købe bil her!
Vi tog forbi for at se på en bil, men blev mødt af to personer, der sad ved deres skriveborde. Vi spurgte, om vi måtte se bilen, men blev mødt på en meget arrogant måde og blev spurgt, om vi havde bestilt tid.
Jeg sagde nej, da vi ikke havde bestilt tid. Vi fik derefter at vide, at man skal bestille tid, selvom der ikke var andre kunder. Vi kunne ikke engang få lov til at se bilen udefra.
Det er simpelthen ikke den måde, man bør behandle potentielle kunder på. Hvis man ikke engang kan få lov til at se en bil uden en tidsbestilling, og samtidig bliver mødt på en arrogant måde, så handler jeg ikke bil sådan et sted.
Jeg kan derfor kun sige: Lad være med at købe bil her. Find et sted, hvor kunder bliver mødt ordentligt og med respekt.

Ekstra ordinær god service
Ekstra ordinær god service
Og den 17 september 2026
Han glemte sløjfen
Men giv ham lønforhøjelse alligevel

Nordic Bilcenter Islevdalsvej: God service
Nordic Bilcenter Islevdalsvej:
Adam levede super service, da jeg købte en brugt bil (Nissan Leaf 2021, blå)
Altid klar over telefonen eller han ringer tilbage. God information via sms, f.eks. da bil var blevet nysynet og registreret i mit navn. Ikke særlig meget dikkedarer, bare en god bilhandel - vil handle der igen!

Klar anbefaling
Rigtig god oplevelse med dem Super flink og behagelig sælger og følte mig ikke presset til noget som helst Alt gik som aftalt og bilen var helt som beskrevet. God service hele vejen igennem og hurtig til at svare hvis man havde nogle spørgsmål. Kan klart anbefales og ville helt sikkert handle bil her igen

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Adam var meget imødekommende og…
Adam var meget imødekommende og professionel, så min bedste anbefaling herfra

Jeg købte en Toyota Auris og undrer mig over handlen
Jeg købte en Toyota Auris og jeg undrede mig lidt over den underlige måde man vurdere biler på, man få en pris hvis man vil have lavet service på bilen samt undervognsbehandling og en anden pris hvis man ikke ønsker service og undervognsbehandling.
Jeg er selv mekaniker og ved fra mange bilhandler at man normalt ikke betaler for service ved handel men det følger med så bilen er køreklar ved levering. Yderligere står der på synsrapporten under bemærkninger at der der snarest skal udføres bremse eftersyn og det er også noget der normalt bliver klaret inden levering af en bil.
Det undlader man at gøre noget ved, jeg får bilen samme dag som handlen indgås og der er ifølge sælger bilen blevet klargjort da jeg henter den 2 timer efter den er dog fyldt med fugleklatter og er iøvrigt møgbeskidt udvendig samtidig melder den fejl på dæktryks overvågningen og jeg konstaterer at alle dæk har korrekt dæktryk så der er åbenbart fejl på en af følerne.
Jeg vil selv sørge for reparation af bremser som burde være klaret inden levering til mig rep pris 6-8 tusind kroner på et værksted jeg stoler på men efter at have betalt 94600 kr. Er det ikke ok.
Får godt nok at vide jeg bare skal komme hvis der er noget men det tør jeg ikke når man ikke selv gør noget ved de ting der står i synsrapporten bilen er dog synet uden anmærkninger udover de omtalte bemærkninger.
Adam har kontaktet mig, og vi fik en god snak om tingenes tilstand, han vil godt sige at handlen nok var gået lidt stærkt, men han kan jo ikke rigtigt gøre for at de 2 bærearmsbøsninger der er overset ved syn, Adam ville dog lige snakke med synsmanden,
efter vores samtale har jeg rettet oplevelsen til 4 stjerner
Fantastisk oplevelse og super service! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har netop købt bil hos Kims Autocenter, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet. Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, blev jeg mødt med en fantastisk professionel og imødekommende indstilling.
Servicen var helt i top – der var styr på alle detaljer, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem bilkøbet. Det er sjældent, man oplever så reelt og kundeorienteret et bilhus.
Hvis du leder efter en ny bil og ønsker en ærlig, professionel og super god behandling, kan jeg varmt anbefale at lægge vejen forbi Kims Autocenter

Kan kun anbefale dem.
Købte min nye bil hos kimsautocenter, og jeg fik den bedste service og vejledning.
Super venlige og imødekommende.
Kan kun anbefale dem.👌🏼

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Jeg havde nogle ret specifikke ønsker…
Jeg havde nogle ret specifikke ønsker til den bil, jeg var på udkig efter, og det blev mødt med både tålmodighed og forståelse. Efter få dage fandt de det helt rigtige match, og jeg blev kontaktet.
Bilen er nu købt, og jeg er rigtig glad for både handlen og bilen.
Tak for den gode oplevelse, og fortsæt det gode arbejde!

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Fornuftig handel af Yaris virkelig glad…
Fornuftig handel af Yaris virkelig glad for købet køre godt og meget god service

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Vores familie har købt bil
Vores familie har købt bil, som vist at være et forkert valg lige efter registrering i vores navn.
KimsAuto medarbejderer var søde nok at tillade os at bytte til en anden bil (dog med pris).
Skynd dig IKKE når du købe bil, tag det ro-o-o-o-ligt og langso-o-o-omt :-)

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Undertegnede var på udkik efter en bil…
Undertegnede var på udkik efter en bil til min lillesøster . Fandt den perfekte Fiat 500 . Vi var flere gange på besøg for at se på bilen .Der var smil hjælpsomhed og god tid hos de ansatte og aldrig et pres for at købe her og nu . Vi fik en dejlig prøvetur i bilen og god vejledning i papirarbejde omkring køb. Vi endte med at købe bilen vi var trykke i handlen og det hele var en god oplevelse . Så god service at jeg har sat Kims Auto på opgave at finde en Fiat 500 til mig selv . Jeg er selv uddannet på autoværksted og kan varmt anbefale stedet hvor man skal købe sin næste bil .

Super god oplevelse
Super god oplevelse i forbindelse med mit bilkøb. Jeg købte en Toyota Corolla Hybrid Stationcar for cirka en måned siden, og den kører helt perfekt præcis som beskrevet i annoncen.
Sælgeren var venlig, professionel og gav god rådgivning under hele forløbet, hvilket gjorde købet både trygt og behageligt. en rigtig positiv oplevelse jeg kan klart anbefale stedet, hvis man er på udkig efter en god brugt bil.

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
Jeg skulle købe ny(brugt) el bil og…
Jeg skulle købe ny(brugt) el bil og samtidig have byttet min egen. Jeg oplevede yderst behagelig og god kundeservice. God kommunikation om min nye bil samt god pris for både den nye og den gamle jeg skulle af med. Kæmpe anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä Nordicbilcenter
God, flink og hurtig service, fornuftig pris
Vi kom som helt grønne købere og skulle købe første familiebil. Vi fik virkelig god vejledning og god tid til at se bilen igennem. Vi fik vores Seat Ibiza med hjem samme dag med en individuel aftale om vinterdæk og skift af småting til en fornuftig pris.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.