De har långa bindningstider som man inte kommer undan..men det finns ett sätt! Kontakta din nätägare och anmäl utflytt. Låt din partner, vän, familjemedlem stå på nätavtalet i någon dag innan du själ... Näytä lisää
En jäkla bluff. De sa att avtalet var 6 månader men sedan ljuger de och säger att det är 36 månader. Hade inte ens tecknat ett avtal med de från början men de ringe hela tiden och sa att jag skulle by... Näytä lisää
Varning! Teckna ej något avtal med Nordic Best Energi de har en bindningstid av 60 månader. Jag sitter fast i deras klor till den 31-12-2027 För jag bröt avtalet då fick jag en faktura för avtalsbrott... Näytä lisää
Ringt ca 20 gånger efter att ha pratat med dem och inte godkänt ett ”avtal” efter min granskning av dem. De utger sig för att samarbeta med mitt nuvarande elbolag att få ner mina kostnader med 30-40%... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ja bor i hus idag relativt stort…
Ja bor i hus idag relativt stort Nordicbestenergi har sänkt mina kostnader med 15-20% med deras förvaltade el avtal.
Var så arg efter att samtalet med…
Var så arg efter att samtalet med Patrik Nilsson avslutades. Jag var så nära att skriva under eftersom han fick det att låta som att det var via mitt nuvarande elbolag jag skulle skriva under och bekräfta att jag ville betala med Kivra. Jag är jätteglad att jag fortsatte fråga om det var via mitt nuvarande elbolag och fick ändå bara otydligt svar. Fick tillslut till svar att han hade missat att jag redan valt elbolag. Slutade med att jag skällde ut honom och la på luren. Det värsta tänkbara försäljnings knep man kan tänka sig.

Skamliga försäljningsmetoder och…
Skamliga försäljningsmetoder och bindningstider. Ringer dig och skickar faktura utan ditt medgivande. Betalar du blir du automatiskt kund i 36 månader. Akta er!

Dåligt elföretag
Elklart eller Norcid best energi. Inget bra företag och ser flera i olika forum som känner sig lurade av detta företag.

Lurendrejare med skamligt försäljningsknep
Hade satt noll i betyg om jag kunde.
Dom ringde upp och sa bara att det gällde elen för lägenheten som att vi redan hade ett avtal och att vi bara skulle bekräfta om det skulle gå via faktura, autogiro eller kivra.
Jag har inte nordicbestenergi som elleverantör, men de ringde och försökte lura på mig ett avtal.
Jag sa att jag redan är kund hos vattenfall och är nöjd med det. Då sa säljaren att nordicbestenergi är de som levererar el till vattenfall och bad mig signera ett dokument så jag kunde få fakturorna. Inget skulle påverkas.
Som tur var signerade jag inget utan sa att jag ska kolla med frugan och återkomma.
Så fort vi lagt på hade han tagit tillbaka dokumentet att signera så vi inte skulle läsa vad som egentligen stod, att vi gav dom fullmakt att bestämma över våra elavtal.
Skäms för dessa säljarmetoder!!!!

Scam seller
The seller lied saying that I need to sing for recibe my electricity bill on Kivra, he never talked about something else, I found out when I recibe the contract after I signed online.
Working with scammers
Working with scammers.
A seller will call you from a spam number and say "We call you to sign an electricity contract". You will say "I signed a contract already with X". They will respond "They have only the infrastructure we are measuring the consumption, you need to sigh this". Basically, the seller social engineers you to sign a contract.