Nordicbathroom Arvostelua 107

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

WOW, da jeg fikk speilet ble jeg veldig imponert fordi det er et kvalitetsprodukt, perfekt bilde, perfect pris. Takk for veldig rask levering.

Enkelt og trygt å bestille samt produktene stod til forventningene. De ansatte hadde i tillegg tatt seg tid til å skrive en håndskrevet jule-hilsen på innpakningen til et av produktene. Kommer t... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Sisustusliike

Vår reise som nettbutikk startet i vår butikk på Ålesund Storsenter. Vi har drevet rørleggerfirma og rørleggerbutikk i over 70 år og sortimentet har alltid vært rettet mot bad - praktisk og funksjonelt. I 2018 begynte vi en modernisering av butikken. Vi ønsket oss et mer spennende sortiment og et bredere utvalg. Vi søkte opp merker og fant raskt noen favoritter i Zone Denmark, Mette Ditmer, Aquanova og Oohh. Disse merkene er også med oss i dag. Samme år begynte vi å legge ut produkter på Instagram til inspirasjon for kunder i vårt nærområde. Helt uventet fikk vi forespørsler om å sende varer til hele Norge. Dette var veldig spennende og vi pakket pakkene med stor iver. Høsten 2018 startet vi arbeidet med Nordic Bathroom - vår egen nettbutikk! Februar 2019 gikk nettbutikken live. Samme dag kom vår første ordre og vi var i gang.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Scam selskap

Scam selskap
Selv etter at forbrukernemda gir beskjed om at sjansen er stor for at de taper nekter de å sende en trakt til 13 kroner for å fylle oljelampen jeg kjøpte fra de.
Jeg fikk skriftlig lapp med i esken som bekrefter at jeg skulle finne trakt i pakken. Pakken var for øvrig åpnet så jeg tenker de har tatt trakten ut av pakken. Om flere har kjøpt hadde det vært bra om det ble opplyst om flere fikk åpnet esken før de fikk den!

30. huhtikuuta 2025

Raskeste levering jeg har opplevd

Raskeste levering jeg har opplevd: Bestilte varenpå ettermiddagen og under ett døgn etter var den klar til henting på posten 👍
Det fulgte også med et hyggelig lite brev 😊

9. joulukuuta 2024

Jeg fant varene jeg lette etter og…

Jeg fant varene jeg lette etter og bestilte to ting på to ordrer, altså dobbel frakt. Tok en telefon som ble besvart kjapt og selvsagt skulle de ordne én forsendelse ig fjerne frakt på den ene ordren. Rask og god kommunikasjon.

2. joulukuuta 2024

Uvanlig god service - Clean&Shine/Bathroom -

Lettet LENGE etter Clean&Shine/Bathroom som hadde gått ut av produktlinje i Trondheims butikker. Lykken var stor da jeg googlet og fant den hos Nordic Bathroom. Produktet ble sendt raskt og servanten er igjen ren og beskyttet, noe som gjøre rengjøring mye lettere. TAKK!

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for svar! Bra at du endelig fikk tak i Clean&Shine🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Bra nettside

29. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for svar! Bra at du var fornøyd med kjøpsopplevelsen. Håper du ble fornøy med varene også🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Topp som bare det

Topp som bare det

14. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for svar! Så bra at du er fornøy med opplevelsen🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Superrask forsendelse

Superrask forsendelse og produktet er akkurat som beskrevet.

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for svar! Vi er raske å pakke og Posten er raske å levere🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Nordic Bathroom Anette🙋‍♀️

Raskt og produktene virker bra

Raskt og produktene virker bra, men har ikke prøvd å lime dem enda. Fungerer det, blir jeg superfornøyd

6. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Hei! Kroken henger og er gode som gull!! Håper du fortsatt er fornøyd🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Raskt leverte varer..

Raskt leverte varer... 🙂👍

1. toukokuuta 2024

Nordic Bathroom Anette🙋‍♀️

Varen var som forventet og det gikk…

Varen var som forventet og det gikk raskt å få den hjem.

30. maaliskuuta 2024

Everything was perfect

Everything was perfect. Exactly the right items, at the right price, delivered super fast. Couldn’t have asked for more!

17. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Hi! Good yoy were happy with your order! We love to se you in our webshop again 🙌

Veldig fint produkt.

4. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for ditt svar🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!

Nordic Bathroom Anette🙋‍♀️

Bestilt vare kom som avtalt.

Bestilt vare kom som avtalt.

9. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordicbathroom

Takk for ditt positive svar🙌 Håper vi ser deg igjen i nettbutikken!