Købte nye fordæk. Ikke tilfredsstillende da bilen vibrerede. Muligt skæve dæk. De blev udskiftet med andre nye dæk. Det hjalp. Ingen problemer der. Tak for hurtig service

Jeg har fået repareret en skade via forsikring samt service flere gange. Arbejdet de udfører er perfekt hver gang. Prisen er fair og service fra hhv. Ole og Claus er eminent. De får mine varme... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Købte nye fordæk

Tak for hurtig service

31. lokakuuta 2025

Fantastisk service og aftaler overholdes!

Har fået lavet service på flere biler, hvilket fungerer upåklageligt. Har også haft forsikringssager, som man trygt kan overlade til værkstedet som håndterer alt med forsikringsselskabet.

Altid godt og ærligt arbejde!

10. syyskuuta 2024

Byens bedste værksted

Byens bedste værksted - super dygtige og altid venlige. Jeg har fået lavet biler hos dem igennem længere tid - De ved hvad de laver, og er altid klar med råd og vejledning.

7. toukokuuta 2024

Alt OK

Venlig, god og professionel service - fik lavet olieskift m.v. - kommer helt sikkert igen 👍👍👍👍👍

3. toukokuuta 2024

Seriøst og dygtigt værksted!

Jeg har fået repareret en skade via forsikring samt service flere gange.

De får mine varmeste anbefalinger!

2. helmikuuta 2024

Trekantsområdets bedste autoværksted

Siden vores skifte til Nordbyens Auto har vi kun oplevet service og håndværk ud over det forventelige, og det er nu vores foretrukne værksted. Oles engagement og retfærdige behandling har gjort en markant forskel og årsag til skiftet. Vi har altid fået en fremragende service, og det er tydeligt, at kundetilfredshed er deres topprioritet. Nordbyens Auto får vores fulde anbefaling.

17. tammikuuta 2024

Super service :-)

Super god service. Ringede i dag med et akut problem og de tog min bil med det samme og løste problemet til en fornuftig pris. Imødekommende mekaniker. Kan klart anbefales. :-)

6. joulukuuta 2023

Sublim service

Kanon service og absolut fair priser.

Løste en opgave som et andet værksted ikke formåede. Tilmed på kort tid og til en absolut fair pris.

5 stjerner herfra. Kan kun anbefales.

27. marraskuuta 2023

GOD OG ÆRLIG SERVICE

Jeg har efterhånden fået lavet bil ved Nordbyens Auto en del gange og har været mere end tilfreds hver gang. Søde og ærlige mekanikere, som altid møder en med et smil og som tager en med i processen. De skifter ikke bare diverse dele uden ens accept. De finder altid plads i kalenderen inden for kort tid og med deres gratis lånebil sørger de for, at man stadig kan komme fra A til B. Helt klart 5-stjerner og de bedste anbefalinger herfra til byens bedste værksted.

9. marraskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili