Opsætning af udendørs kontakt
Var hurtige til at vende tilbage på henvendelse, kom som aftalt og fik løst opgaven uden problemer.
Kan klart anbefale at bruge Nørbjerg El.
Nørbjerg El er Danmarks specialist i midlertidig strøm til events, festivaler, motorsport og produktioner. Gennem mere end 15 år har vi leveret strøm til alt fra mindre kulturarrangementer til store udendørs festivaler og motorsportsevents som CHGP. Vi er autoriseret elinstallatør og kører med egen vognpark, eget crew og eget udstyr – ingen underleverandører under afviklingen. Det betyder, at du får de samme folk fra første site-besøg til nedtagning, og at der altid er direkte telefonadgang til en autoriseret elektriker under dit event. Vi tilbyder generatorudlejning, lystårne, strømtavler og kabling til festivaler, koncerter og store arrangementer i hele Region Sjælland og Hovedstaden. Vi kører altid ud og beregner det præcise strømbehov på forhånd – ingen gætteri på kW – og står klar med 24/7 teknisk backup, når publikum strømmer ind, og programmet skal afvikles. Vi laver udelukkende midlertidig eventstrøm og udlejning – ikke almindeligt el-arbejde i private hjem. Det er det, vi er bedst til, og det er derfor kunder vender tilbage til os igen og igen.
vordingborgvej 169, 4682, Tureby, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kan klart anbefale at bruge Nørbjerg El.
Skulle have hængt lamper op samt skiftet stikkontakter ud. Kunne ikke være mere tilfreds! Vil klart anbefale og bruge Nørbjerg El igen
Jeg blev desværre brændt af af en anden elektriker, men Nørbjerg El kom med det samme og hjalp med at sætte nogle nye lamper op i min lejlighed.
Nu er der lys i den nye lejlighed og 5 stjerner til jer for god kundeservice ved ankomst, super fin lille samtale der blev afholdt under arbejdet.
De bedste elektrikere i Køge!
Super service
Super glad for jeres service, kom med samme dag som jeg ringede!
Super god service overalt 😎
Rigtig hurtig udrykning til akut strømafbrydelse, kan klar anbefale !