Negativ medarbejder i Kåstrup. Super ubehagelig stor og ældre fyr, snakker nedladende og flabet. Jeg kørte videre til Skive afdelingen i stedet. Vil ikke anbefale andre at aflevere deres affald i... Näytä lisää

Rigtig behagelig behandling fra Borgerservice. De er gode til at informere, og opklare evt. udfordringer. Tak for god service til jer og skraldemændene.

Vi får ikke tømt vores affaldsbeholder. Chaufføren siger der skyldes vand på vejen.....der er andre veje i området med mere vand på kørebanen ( 10 cm.) og der kan der godt hentes dagrenovation.....H... Näytä lisää

Hver gang man jo kommer ud på Holstebro genbrugsplads med sit gamle ragelse, bliver man med det samme mindet om, hvorfor det er nemmere bare at smide tingene til storskrald herhjemme. Ikke til, at fi... Näytä lisää

1. Jätehuolto
  2. Jätteidenkuljetuspalvelu
  3. Kaatopaikka
  4. Jätevedenpoistopalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Nomi4s er det nye affaldsselskab for Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner

2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Uforskammet medarbejder på…

Uforskammet medarbejder på genbrugspladsen dem skal man ikke lede længe efter!
Igen igen når man kommer og spørger efter en nøgle til reklame/avis containeren så fordi man er så doven man ikke gider låse den op så får man at vide det gøre man ikke mere. Sjovt jeg hver gang du ikke er til stede så kan jeg? Ny oplevelse 2025 føj intet hat ændret sig sure gamle mænd der åbenbart ikke har noget i livet udover at gøre livet surt for os kunder

10. kesäkuuta 2021

Nu er det 3 gang de ikke har tømt min…

Nu er det 3 gang de ikke har tømt min skraldespand. Og de finder bare på noget nyt hver gang. Og uden at lægge en brev eller vejledning for hvilke krav der er. De er håbløse i det firma😡😡😡

1. helmikuuta 2021

Ekstremt dårlig service!

Vi havde bestilt afhentning af storskrald som så mange gange før, og vi havde virkelig gjort os umage for at sortere, bundte og putte i klare sække denne gang. Men vi giver op! 90% af affaldet blev efterladt på vores matrikel af forskellige årsager. Hvilken forskel gør det om man klapper papkasser sammen og bundter dem, eller om man stiller dem sammenklappede i en flyttekasse ??? Man bruger meget mere tid på at spejde efter fejl og gøre opmærksomme på dem, end på at yde en god service. I princippet et godt initiativ at man kan få hentet sit storskrald, men fremover låner vi en trailer og kører det selv på genbrugspladsen. Det skal vi jo åbenbart alligevel ...

29. tammikuuta 2021

Så bliver servicen virkelig ikke ringere

Jeg har haft den samme skraldemand i 15 år og aldrig nogensinde har der været problemer med tømning af dagrenovationen. Han er så desværre gået på pension og siden er det så blevet et kæmpe problem at renovatøsen skal træde et skridt ind på min grund for at nå affaldsbeholderen som står i læ for vestenvinden op af en busk så beholderen ikke blæser rundt på vejen eller vælter. Jeg tør slet ikke forestille mig hvad det måtte medføre af skrivelser hvis den var væltet og ikke stod op når den skulle tømmes. Det med som man siger at "gå den ekstra meter" for sine kunder er da helt utænkeligt for Nomi. Forstår meget vel at det kaldes en renovatør i dag, for det kræver da en mand hvis det skulle hedde skraldemand. Fuldstændigt latterligt og man undres bestemt ikke over at det stort set kun er 1 stjernede anmeldelser hos jer.

30. lokakuuta 2020

På genbrugspladsen i Kåstrup

På genbrugspladsen i Kåstrup, sad "betjenten" på en af kontainerne med armene over kors. Efter jeg havde smidt noget i en kontainer, der stod lige ved siden af ham, spurgte han om jeg ikke kunne tænke mig at samle det op igen. Hvorfor sagde han ikke noget inden jeg smed det i? Han var faktisk ikke en særlig service minded. Jeg vil ikke anbefale genbrugspladsen i Kåstrup, men kør til Skive i stedet for. De er rigtig hjælpsomme

28. syyskuuta 2020

Har ikke fået tømt papir container pga

Har ikke fået tømt papir container pga. Fejlsortering, "ET STYKKE PAP PÅ 10x15x1.5 CM"mez et stykke tape på, som lagde øverst i beholderen og dette er helt vores egen skyld. Men da jeg ringede og spurgte hvad anledning, den ikke blev tømt, ja så fik jeg da så sandelig at vide hvad der skete hvis alle mennesker gjorde hvad jeg gjorde osv. Jeg tænker kun at tiden nomie spare på at finde en tom tændstikæske i alle papirsbeholder sagtens kan give dem et profitabel overskud. DET VAR ET STYKKE PAP DER FYLDTE 0.15 % AF BEHOLDERENS SAMLET STØRRELSE, for pokkers da æ os

5. syyskuuta 2020

Kæmpe attitude fra telefonen.

Kæmpe attitude fra telefonen..

Siden jeg er flyttet ind i min, nu knap så nye, lejlighed har vi haft en del problemer med, at de ikke tømmer vores skraldespande. Har før haft ringet derind, da min udlejer havde bestilt nye skraldespande - egentlig bare for at høre, hvor langt de var, og der var intet. Sød og rar. Ringer så i dag, for at spørge indtil, hvorfor de ikke tømmes, hvilket er pga fejlsortering - som jo ligger på os lejere. Spørger PÆNT om det er min udlejer eller os, der så skal stå for tømning, hvor den knap så rare dame begynder at snakke utrolig glimt til mig, afbryde mig, og siger "ja, det jo aldrig ens egen fejl. Det jo altid alle andres". Undskyld mig, men hvor meget ved hun, om hvordan det står til her - intet. Hun bliver ved med at afbryde, og bare snakke utrolig grimt. Jeg får til sidst nok, og fortæller hende, at nu skal hun snakke ordentligt. Hun bliver ved med at afbryde, hvor jeg - desværre faktisk, ender med at snakke højest, så jeg kan komme igennem med, hvad min pointe er. Og som jeg sagde til hende "Sagde ikke, det havde noget med jer at gøre. Jeg spurgte blot pænt, hvem der skal sørge for de tømmes, nu når de er fejlsorteret".

Seriøst Nomi4s!!! få styr på hvem der sidder ved telefonen. Er til dagligt i butik, og ved, at selvom man har haft en dårlig dag, så skal man under ingen omstændigheder snakke sådan.

21. heinäkuuta 2020

Renovatøsedrenge

Fredag 12.6.20 havde vi som så ofte før stillet haveaffald ud til afhentning. Men uha! En af poserne vejede over 15 kilo og renovatøren,som han kalder sig, havde derfor ladet den stå. Det forstår man godt. Den stakkels mand kunne jo risikere at pådrage sig en frygtelig skade. Jeg havde ikke tænkt over, at posen var for tung, da jeg selv (57 år) havde båret den de ca 25 meter ud til vejen- med een arm og uden hvil. Er renovatøren ( i min drengetid kaldte vi dem skraldemænd, for affald er vel affald) ikke bare en lille smule renovatøsedreng? Måske vil han bare arbejde efter reglerne og spille lidt med musklerne? De må så sidde et andet sted end i hans arme. Måske i kæften eller i en kuglepen i stedet for. Det kræver selvfølgelig heller ikke så mange armkræfter at skrive en seddel.
Selvfølgelig skal reglerne overholdes og jeg lover aldrig at gøre det mere- på spejderære! Næste gang vi skal have hentet affald skal jeg sørge for, at der er adgang til rollator, gangstativ og en sofa med bløde hynder, så renovatøserne rigtigt kan få hvilet ud. Jeg tror også jeg sætter et par gule sodavand ud- sådan nogle som man drikker til børnefødselsdage. Det manglede da bare andet.
Anders Skouvig
Holstebro

14. kesäkuuta 2020

Vi får ikke tømt vores affaldsbeholder.

Vi får ikke tømt vores affaldsbeholder.
Chaufføren siger der skyldes vand på vejen.....der er andre veje i området med mere vand på kørebanen ( 10 cm.) og der kan der godt hentes dagrenovation.....Hvorfor?
Vi kører selv på vejen med vores biler det samme gør Postnord,GLS, Bring Byggemarkedet osv. så skyldes dem manglende tømning at chaufføren vil have tidligere fri eller slet og ret dovenskab?

28. helmikuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili