0 sterren!!
Is eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. Bestelling nooit geleverd, reageren nergens op. FB pagina is inmiddels leeg en website bestaat niet meer.
Heb ook xl truien besteld die je overal op fb en insta voorbij ziet komen en ontving 2 kindershirtjes......
mail reageren ze niet op en als ik op fb reageer wordt mijn reactie verwijderd
Dropshippers........
Beste ik heb 3 pull’s besteld en betaald reeds 3 weken geleden en ze zijn nog altijd niet toegekomen.Wat valt er mij te doen?
Gr.Martine
Minder dan 1 ster. Ik heb een dikke wintertrui gekocht met mouwen langer dan je arm en wat ruim over de billen valt. Wat heb ik ontvangen? Een shirt van 50 cm lang bij 50 cm breed. Het past op een pop.
Heb een bestelling geplaatst en kreeg geen bevestigingsmail. Heb daarop tot 2x toe een mail gestuurd maar ook hierop geen reactie gehad. Kreeg een paar dagen terug een pakket waarin de bestelde kleding zat. Daar klopte de maten niet van. Helaas nemen zij geen aanbiedingen terug ook niet als de maten niet kloppen. Alles bij elkaar zeer vervelend. Heb op hun site eenzelfde review geplaatst en deze werd verwijderd. Heb daarna nogmaals geprobeerd een review te schrijven maar kreeg telkens een foutmelding. Zij zijn zich terdege bewust wat ze hebben gedaan. Zeer onprofessioneel.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.