Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig lækre nødder og søde medarbejdere! Har købt fra dem tre gange nu og er ikke blevet skuffet. Deres hasselnødder fra Piemonte og deres mandler er så gode - bedre end de forskellige slags... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hvorfor er der ingen der har fortalt mig om nøddebazaren noget før? Deres dadler, valnødder, tranebær og blåbær er klasser bedre end tilsvarende produkter jeg har købt andre steder. Og så støtte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi er vilde med nødder fra Nøddebazaren. Dog synes vi at pistacienødderne og de tørrede mango er lidt kedelige sammenlignet med dem vi har fået tidligere. Alle de andre både nødder, frugt og kerner er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pähkinämyymälä
  2. Hedelmä- ja vihannestukku

Yrityksen kirjoittama

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Schnell und sehr guter Service!

Schnell und sehr guter Service!! Immer wieder gerne!!

10. huhtikuuta 2026

Dear Martina.

Thank you so much for your review.
Immer wieder gerne!! 😀

We wish you a very good day.

Best regards,
Amalie, Nøddebazaren

Fantastiske nødder

Fantastiske nødder, aldrig smagt så gode nødder før. Kan anbefale de ristede hasselnødder, mums!

18. maaliskuuta 2026

Kære Karen.

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er virkelig dejligt for os at læse dine ord. Det varmer på kontoret i dag 😊

Service i top

Service i top, dansk leverandør, Øko produkter, leverandøren tænker på miljøet og bæredygtighed, god pris for kvalitets produkter⭐️

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tusind tak for dine ord Lone. Det er vigtigt for os at levere god service, så det er virkelig rart at blive anerkendt i af dig.

Rigtig god påske 🐣

Hvem kan... Pekan

Altid kvalitetsprodukter... Denne gang nødder, morbær og dadler og det var lige før de kom hurtigere end selve bestillingen...

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tak for den gode anmeldelse Claus. Og hehe, altid godt med en nødde joke. Det giver smil på læberne her i Nøddebazaren. Tak for det. Rigtig god påske til dig - don't go nuts 🥜✌️🙂

Saanut 5/5 tähteä

Vi elsker den gode kvalitet og køber…

Vi elsker den gode kvalitet og køber fast nødder, morbær og olivenolie til glæde for hele familien🌿

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse Nelle. Hvor er det dejligt at læse, at hele familien er glade for vores produkter.

Rigtig god påske til jer allesammen 🐣🙏🏼

Kh Amalie, Nøddebazaren

Saanut 5/5 tähteä

Bæredygtig og sympatisk lille…

Bæredygtig og sympatisk lille familievirksomhed. God kundekontakt.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tak for anmeldelsen Josefine!

Vi føler os meget set i alt det, vi arbejder for hver dag; en grønnere planet, nærende relationer og gode kundeoplevelser.

Tusind tak for det - og rigtig god påske 🌻

Lækre produkter

Lækre produkter - nødderne er gode og deres sodavand smager fantastisk.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Mange tak for anerkendelsen, Mai-Britt 🙏🏼 God påske til dig.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, lækre produkter der til fulde lever op til forventningen.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tusind tak for anmeldelsen Mette. Det er så dejligt at læse jeres positive tilbagemeldinger herinde. Det giver god energi på kontoret 😊

Nøddebazarens produkter er superlækre

Nøddebazarens produkter er superlækre. Jeg har købt ved dem flere gange og gør det helt sikkert igen.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nøddebazaren

Tak for din anmeldelse Sine. Det er dejligt at læse. Vi vil glæde os til at levere flere lækre produkter til dig i fremtiden.

Rigtig god påske 🐣

Saanut 5/5 tähteä

Hvorfor er der ingen der har fortalt mig om nøddebazaren noget før ?

Og så støtter de små landbrug der tager deres ansvar for bæredygtighed alvorligt.
Derudover leverer de hurtigt og priserne er absolut fornuftige kvaliteten taget i betragtning.

2. maaliskuuta 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer meget at læse.

Varme hilsener
Mads og familien

Saanut 5/5 tähteä

Bæredygtig handel fra jord til bord

Bæredygtig handel fra jord til bord, sådan som det burde være i denne verden. Et lille familieforetagende. Og man får et lille, hjemmelavet kort med et smukt lille kunstværk og en hilsen hver gang. Det giver en følelse af nærhed. Community.

Eneste minus for mig er, at der sendes med PostNord. I stedet for at kunne hente pakken 5 minutters gang fra mit hjem med min lille trolley, er jeg nødt til at cykle ned i byen og hente inde midt i Kvickly i Vejle, fordi jeg som EHS ikke har en strålekanon (smartphone - 319% "bemærkelsesværdig", "voldsom" og "bekymrende" stigning i danskere på ADHD-'medicin' siden 2010) med PostNords app. Med ofte stor-indkøb kan det hurtigt blive tungt.

Vælger jeg hjemmelevering, er jeg afhængig af at være hjemme, ellers bliver pakken i stedet sendt om i den anden ende af byen, endnu længere væk. Jeg vil helst hente i pakkeshop for at spare chaufførens kørsel og undgå stressen af at skulle gå og vente hjemme. Der oplever jeg PostNord meget ufleksible.

❤️

4. maaliskuuta 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer meget at læse.

Jeg kan godt forstå, at det er træls ift. Postnord. Vi arbejder på at tilføje en løsning, så det bliver nemmere for dig at handle 🙏

Varme hilsener
Mads og familien

Virkelig lækre nødder

Virkelig lækre nødder og søde medarbejdere!

Har købt fra dem tre gange nu og er ikke blevet skuffet. Deres hasselnødder fra Piemonte og deres mandler er så gode - bedre end de forskellige slags jeg har prøvet på markedet. Der er altid hjælp at hente, de svare altid, og de er gavmilde og søde til at hjælpe nye iværksætter der bruger deres varer.

En anden ting jeg syntes om er at de er gennemsigtige mht. oprindelsen af deres varer og man kan følge med fra jord til bord på deres sociale medier.

1. maaliskuuta 2026

Hej Argjenta,

Tusind tak for dine ord. Det er en fornøjelse at kunne hjælpe og bakke op om dit gode projekt.

Kh Mads, Nøddebazaren

Saanut 5/5 tähteä

Super kvalitet af nødder og andre…

Super kvalitet af nødder og andre produkter. Og en god købsoplevelse, hvor der var en lille fin person hilsen fra medarbejderen da vi åbnede pakken. Tak

1. maaliskuuta 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anne Mette. Det varmer at læse 💛

Fremragende dansk nethandel.

Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store steder er det ofte standardsvar du modtager.) Desuden kan øko. pinjekerner fås fra Sydeuropa, (fleste øko. Pinjekerner kommer fra Kina, med masser af ”tungmetaller”.) Nøddebazarens omsorg og kærlighed til Moder Jord er utrolig vigtig at støtte. Allervarmeste anbefalinger om at handel hos Nøddebazaren. Tak alice Thy

22. helmikuuta 2026

Kære Alice,

Hvor er du sød. Tusind tak for dine ord. Det varmer meget at læse. Tak for din tilgang til tingene.

Bh Mads og familien

Intet over nøddebazaren

Verdens bedste økologiske nødder til langt, langt under prisen i et supermarked.
Kommer aldrig til at købe nødder andet sted!
Tak for at levere verdens bedste nødder til os gang på gang🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

2. helmikuuta 2026

Kæmpe tak, Mette. Det er en fornøjelse at levere 💛

På alle måder udemærket!

På alle måder udemærket!
Kvalitet, personlig betjening, bæredygtig og hensyn til producenten, hurtig levering! Tusind tak!

1. helmikuuta 2026

Mange tak, Cornelia. Det er en fornøjelse at levere 💛

Bh Mads og familien

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin