Zeer goed geholpen met mijn vragen waar zelfs Google het antwoord niet op wist! Perfect meegedacht en een maatwerk oplossing gevonden. Ik zou iedereen NL Hosting aanraden.
Vriendelijk, servicegericht en zeer kundig! Heel prettig geholpen bij het verhuizen van mijn e-mail accounts en domeinen naar NL Hosting.
Ik werd niet geïnformeerd over de migratie van de web-/domeinservers waardoor mijn websites er 2 dagen uit hebben gelegen en mijn mailbox niet goed functioneerde. Erg vervelend als je als bedrijf er w... Näytä lisää
Gisteren ehbohilversum.nl verhuisd naar een medium abonnement van NL-hosting. Na de bestelling en betaling was vrijwel direct de webruimte aanwezig. Na restore van de website (even de host file in... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meteen online met je domein? Kies dan voor webhosting van NL Hosting! Onze webhostingpakketten zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Veilig, snel online en gemakkelijk te beheren.
De Deimten 11, 9747AV , Groningen, Hollanti
- 050-5714242
- info@nlhosting.nl
- nlhosting.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Beter dan Google!
Vriendelijk en zeer kundig
Vriendelijk, servicegericht en zeer kundig!
De helpdesk reageert snel en adequaat.
De helpdesk reageert snel en adequaat.
Snelle registratie en activering
Registratie en activering ging supersnel! Dus de k tevreden!
Irritante marketingmails
Na het aanschaffen van de service sturen ze zwaar ongewenste mails. WIL JE ONS RATEN OP TRUSTPILOT?!!!
Ja hoor, geen probleem.
Snelle reactie en goede service
Vragen over verhuizing naar NL Hosting werden snel en kundig beanywoord.
De verhuizing website en e-mailadressen ging probleemloos.
Fixed the problem before I could even…
Fixed the problem before I could even reply to the ticket. Efficient customer service.
Heldere uitleg
Heldere uitleg (in tegenstelling tot conculega's) aan mij als beginner hebben mijn doen besluiten om hosting bij jullie onder te brengen
Het was snel en overzichtelijk
Het was snel en overzichtelijk. Niet voor niks dat NL Hosting de eerste optie was bij de aanvraag KVK.
Ik heb diverse malen contact gehad met…
Ik heb diverse malen contact gehad met NL Hosting en het was (zij zijn) een geweldige ervaring zonder frustraties en met alle comfort ben ik geholpen tot alles duidelijk voor mij was. Absolute aanrader....Was dit speciall..Nee ...WANT ZO HOORT HET OOK. Dus toch speciaal l!!
En...Alles werkt goed.
Gezellige feestdagen en een heel Gelukkig Nieuw Jaar
Al jaren ben ik abonnee van NL-Hosting en in al die jaren ben ik altijd op een heel prettige, aardige en heel goede manier geholpen. En ook met alle geduld en tijd die het probleem vergt. De laatste tijd heeft Casper Booisma me geholpen en het me allemaal heel goed uitgelegd.
NLHosting is top
NLHosting is top. Altijd iemand aan de telefoon (daar kunnen andere providers wat van leren) die meedenkt en altijd een oplossing voor je probleem.
Goed begeleiding en uitleg
Goed voor elkaar!!!
Op vragen wordt onmiddellijk gereageerd, sneller dan het licht bijna. Ik ben zeer tevreden met deze eerste kennismaking met NL Hosting. Goed voor elkaar, makkelijk betalen, duidelijke communicatie. Top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.