Helaas niet eerst op TrustPilot gekeken....... ik heb twwe oplaadbare LED verlichtingstrips aangeschaft. heb ze wel gekregen, maar met een kwalteit van niveau "Null" de accu is bijzonder snel leeg e... Näytä lisää
Ik heb eind september een waterdichte en waterafstotende bankdeken besteld bij NLgets. De levering duurde weken; pas midden/eind oktober ontving ik mijn bestelling. Tot mijn teleurstelling bleek de... Näytä lisää
Koop hier niets. De LED-lampen die ik bestelde zouden maanden meegaan, maar in werkelijkheid waren ze na één dag al leeg. De verkoper schoof het af op een fabrieksfout en beloofde twee nieuwe lampen o... Näytä lisää
Je reviens sur ma précédente appréciation je donne 5 car j'ai enfin reçus ma commande
Muut katsoivat myös näitä
Geen problemen ondervonden
Geen problemen ondervonden. Pakket keurig afgeleverd. Prachtige kleden. Blij mee!
Opletten!! Oplichters, pakket nooit ontvangen!
Opletten!!
Bestelling geplaatst en nooit ontvangen, met Paypal betaald voor de zekerheid maar zelfs daar geen geld teruggekregen...
Oplichters eerste klas!!!
Niets bestellen!!!
Niets bestellen!!!! Reageren nergens op
wij krijgen geen enkele reactie van dit…
wij krijgen geen enkele reactie van dit bedrijf, zijn telefonisch ook niet te bereiken, pure oplichting dit!
product nooit ontvangen!!
Bestel hier niet!
OPLICHTERS
Ik heb een cadeautje gekocht voor een baby en die is nooit aangekomen.
NOOIT IETS BESTELLEN HIER OPLICHTER!!!
Een bestelling wat max 7 dagen zou duren duurt nu al een 7 weken.
Ze reageren niets op belletjes of mails.
Bestelling adequaat en snel geleverd
Bestelling adequaat en snel geleverd. Goede track en tracé.
Zeer slecht bereikbaar regeren niet op…
Zeer slecht bereikbaar regeren niet op mail.Bestelling komt niet aan
En mijn geld wordt niet terug gestort.Dus nóóit iets kopen hierzo
bestelling retourneren
vorige bestelling van 4 stoelhoezen ging vlot. de aflevering van 2 bankhoezen duurde langer maar retourneren is een regelrechte ramp!!!! reageren niet op e-mail, telefonisch niet te bereiken en berichten plaatsen op Facebook heeft ook geen zin. wat een oplichters!!!!.
Niet via deze site kopen
Twee sets besteld, nooit ontvangen. Meerdere berichten gestuurd op verschillende manieren. Geen gehoor. Ook telefonisch niet bereikbaar.
Oplichterij
Als je wilt retourneren geven ze niet…
Als je wilt retourneren geven ze niet thuis
Pure misleiding en oplichting
Pure misleiding en oplichting. Allemaal nep informatie op de site. Geen bedrijfsgegevens. Chinese troep tegen woekerprijzen. Voorwaarden kennen ze niet. Trap er niet in.!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.