Pepper.com - The World's Largest Deal Community Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Je hebt censuur in China en dan heb je censuur op Pepper. Dat laatste is niks vergeleken met het Aziatische land. Moderators die je per dm lastig gaan vallen.

Saanut 4/5 tähteä

Goede website voor deals. Deals die worden geplaatst door de redacteurs zijn vaak om geld te genereren (d.m.v. affiliate marketing). De community plaatst wel oprecht goede Deals zonder enige financië... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze site. Door hun marketing strategie altijd bovenaan te vinden met NOOIT werkende kortingscodes. Dus: ik heb de afgelopen maand ruim 10x geprobeerd om een code van Pepper toe te passen en h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze app is echt fantastisch! Dankzij de kortingen en aanbiedingen heb ik al veel geld bespaard. Aan de andere kant heeft de app me ook meer geld gekost dan ik aanvankelijk had verwacht, omdat ik so... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Pepper.com is de grootste shopping community van Nederland! Pepper.com is opgericht in 2014 en onderdeel van de grootste onafhankelijke aanbiedingen-community ter wereld. Hier vind je geen spam of marketing-blabla, alleen echte deals van echte mensen zoals jij. Al meer dan 285.000 mensen zijn lid geworden van onze Nederlandse community en hebben samen meer dan 200.000 aanbiedingen gedeeld.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Great way to find good deals

Great way to find cheap things that you didn’t even know you needed. Especially the Amazon topic is great for finding good deals and has a lot of friendly people. If there are salty users with unfriendly and unnecessary remarks, a quick report usually solves any issues swiftly.

Pepper is the best!!!!

The best of the best deals vind je alleen bij pepper!!!! Superblij met ze, heel veel bespaard, haha, beter dan volledige prijs betalen!!! Superblij met pepper!!!!

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik. Heb al veel koopjes weten te scoren via deze app. En gebruikers zijn ook behulpzaam. Echt een online community

Keeps saving me money!

This site already saved me so much money. I recommend it to everyone I know, because it makes it easy and fun to buy stuff again.

But yea, there is a small warning: its addictive ;)

Saanut 5/5 tähteä

Leuk forum voor goeie deals

Ik ben al heel lang lid van pepper, ik moet van mijn man wel minderen hahah. Maar echt goeie koopjes kan ik toch niet laten liggen.

Het is een leuk forum om deals met elkaar te delen, sommige leden nemen het wel iets (en zichzelf) te serieus. Maar daar kijk ik gewoon doorheen.

Eens per kwartaal is er een vlamdierenjacht en kun je prijzen winnen, ik heb al 2 keer een prijs gewonnen. Zo wordt je weer iets actiever op het forum.

Top site!!

Top site! Zeer behulpzame community en altijd up to date met de prijzen

Kleine waarschuwing. Je koopt meer dan je lief is haha

27. lokakuuta 2023

Hele leuke app/site koopjes😍

Hele leuke app/site ik kijk er dagelijks,
En ze doen ook vaak leuke activiteiten, waaronder vlamdieren zoeken, echt heel leuk. En ik heb al heel veel dingen gekocht. En ik plaats zelf ook soms een leuke deal👍. Er zitten ook wel een paar azijn zeikers tussen... Maar dat heb je overal wel. Van mij een dikke 10🥳

26. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Let alsjeblieft goed op wat je koopt…

Let alsjeblieft goed op wat je koopt via pepper. Het verdien model is om soms een beeld te geven dat dit gaat om een geweldige mooie aanbieding maar in de realiteit betaal je soms veel meer dan de actuele prijs (bijvoorbeeld de zelfreinigend kattenbak) actuele Nederlandse prijs 349 bol.com uit China nog veel goedkoper! En op pepper voor 499. Dit heet oplichting. Als je hier wat van zegt of je hebt commentaar op een post van een redacteur (zelf verrijkers) zoals missbudget dan krijgt je een directe ban. Het was ooit een leuk platform

Reactie: Fijn dat jullie erkennen dat de post misleinde was maar de rest van uw argumenten zijn onzin: je krijgt een ban als je al iets zegt over een product wat voor veelste hoge prijs staat geadverteerd. Net al wat ik zei het was een open platform met geweldige aanbiedingen nu is de helft betaalde reclame waar het merendeel meestal veelste duur is. Doe hier wat aan en zorg dat er geen schrikbewind wordt gevoerd. Iedereen mag een mening delen dat heeft natuurlijk niks te maken met gedrag want dat is niet aan de orde.

5. syyskuuta 2023
Pepper.com - The World's Largest Deal Community-logo

Vastaus yritykseltä Pepper.com - The World's Largest Deal Community

Hey! Bedankt voor het delen van je ervaring en jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt met het platform. Ons moderatie team doet er alles aan om er voor te zorgen dat het platform leuk, toegankelijk en betrouwbaar blijft. De deal die je noemt is dan ook verwijderd. Reacties die de gebruikersvoorwaarden overtreden omdat ze bijvoorbeeld beledigend zijn naar een andere gebruiker kunnen worden verwijderd. Na meerdere waarschuwingen bij overtredingen volgt een ban. Je kan bij klachten of vragen altijd contact opnemen met ons team via een PM of door het contactformulier in te vullen. We geven dan graag aanvullende uitleg over waarom beslissingen worden genomen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin