Saanut 1/5 tähteä

Heb 3 weken geleden n bestelling gedaan Tot nog toe niks ontvangen of gehoord ook niet na t invullen van t contact formulier . Kan verder geen gevend vinden hoe contact met ze te krijgen Heb geko... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat een vreselijke teleurstelling en nog super duur spul ook 2 x proef op de som samen met mijn zoon aan de gummies wij wilde allebei 5 kilo kwijtraken we eten al gezond en bewegen veel maar het ext... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het zijn hele dure gummies. Er wordt door diverse aanbieders van dit soort KETO producten van alles beloofd maar daar komt niets van terecht. Het is regelrechte oplichting. Potje voor 30 dagen in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

iedere dag bakken vol opdringerige schijtmails. Ik delete alles maar het komt maar niet in ongewenst terecht. De regering of microsoft moet zulke mensen is opsporen en vervolgen!! Ze doen het omdat n... Näytä lisää

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ik heb in juni 3 potten besteld

Ik heb in juni 3 potten besteld, geen 1 ontvangen. Met moeite een mail adres kunnen vinden. Ik kreeg 5 weken later, pas antwoord terug. In die mail stond dat de verzending is terug gestuurd, waarom weet ik nog steeds niet en zij zouden binnen 3 a 5 werkdagen het geld terugstorten. Zij hebben wel hele lange werkdagen, nu 3 weken verder. Nog steeds niets ontvangen. Dus bestel hier niets.

22. elokuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Ook ik dacht

Ook ik dacht: die pillen krijg ik dus nooit. Al 5 weken gewacht. Maar tot mijn verbazing kwamen ze opeens vanmorgen. Geen mail van hun o.i.d. Had geen idee. Zat bij een pakker wat mijn man gewoon in nederlaand had besteld. Nu alleen nog hopen dat ze werken.

16. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn bestelling op 5 juli al…

Ik heb mijn bestelling op 5 juli al gedaan
En had het grote pakket besteld
Maar tot op heden vandaag nog niks ontvangen
Via iDeal betaald
Kan natuurlijk wel na het pakket fluiten
Mensen trap er niet in
🤬🤬🤬🤬🤬🤬

15. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Beste mensen trap er niet in

Beste mensen trap er niet in, is allemaal nep / 4 weken intens gebruikt totaal niets van snacks zoetigheid gegeten , alleen maar gezonde voeding , en helemaal niets aan gewicht kwijt , dit is echt nep reclame .

11. elokuuta 2023

Vuile dieven.

Vuile dieven.
Ik heb maar 2 potjes ontvangen ipv 5, zogezegd een voordeel. Hebben jullie die andere 3 zelf opgevreten?
Waarschijnlijk zal alleen mijn portemonnee vermagerd zijn met deze oplichters.

8. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ketoxplode sucks geen contact met bedrijf maar ik moet mn factuur betalen via Klarna die weinig doet. Denk dat t wel bekend is bij ze ..makkelijkste weg uiteraard. Zo vaak met ze gemaild

Waarom reageren jullie niet op de mail. Wilde in april al terugsturen in geval geen resultaat. Stom ja . Achteraf
Nu moet ik na zoveel mail factuur betalen bij Klarna. Die zeggen dat ze geweigerd hebben . Hmm...ik krijg geen bericht daarover van jullie.
Raar dat Klarna niets voor mij kan betekenen. Betalen of zoek t maar uit
Bestel vaak via Klarna betalen maar dat gaat niet meer gebeuren
Heb nog 2 facturen bij Maar dat zijn de laatste
Je word genaait waar je bijstaat en t ergste is ..heb er niet eens van genoten

7. elokuuta 2023

Oplichting

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven in opwelling gekocht zag te laat dat het oplichters zijn, meteen na aankoop geen bevestigingsmail,wilde ik het annuleren geen contactgegevens maar ik ben er mee bezich ik wil mijn geld terug, ik heb al aangifte gedaan. Mijn bank weet er ook van die zijn ook aan het uitvogelen wat deze rabobank aan het uitspoken zijn.

2. elokuuta 2023

Één grote oplichterij

Één grote oplichterij. Krijg minimaal drie ongevraagde mailtjes per dag binnen. Elke keer plaats ik ze in mijn ongewenste mailbox zonder enige resultaat.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee, trap er niet in.

31. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin