Het is fijn dat je daadwerkelijk een persoon aan de telefoon krijgt als je belt. Geen robot of een niet te definieren stem. Wel erg jammer dat wanneer een product niet voldoet je welliswaar een antwoo... Näytä lisää
Stevig materiaal, snel geleverd. Ik had nog nooit van S-Biner Karabijnhaak gehoord, maar deze werd me aanbevolen. Na wat internet-zoeken kwam ik bij Nite Ize uit, meteen enkele in verschillen... Näytä lisää
Snelle verzending, kwalitatieve artikelen. Minpunt:betreft de omschrijvingen op de website. Ben zelf geen techneut, ik bestelde karabijnhaken en ik mis een duidelijkere vermelding van lengte, breedte... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij designen en produceren uitvinding gedreven producten die uw leven makkelijker maken, uw spullen beschermen en uw dagelijkse problemen op een creatieve manier oplossen. Nite Ize begon in 1989 met een ongelooflijke ondernemersvisie. Nieuwe innovatieve producten en ideeen ontstonden in een kleine garage in Colorado. Hier werdt de fundatie gelegd voor het Nite Ize dat u vandaag de dag kent. Een internationaal merk dat in vrijwel elke winkel en elke branche over de hele wereld te vinden is.
Gladsaxe 31, 7327JZ, Apeldoorn, Hollanti
- 055 203 2632
- info@niteize.nl
- niteize.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mooie producten van topkwaliteit
goede sleutelringen,
goede sleutelringen, en de nummers zijn consistent tussen de verschillende ontwerpen.
Het is via de site wel lastig de maat in te schatten.
maat 1 is goed voor 1 of 2 sleutels/1zakmes
maar 2 is ongeveer 4 tot 5 sleutels/ een sleutelbos
maar 3 is best groot.
Geen reactie, geen annulering
Bestelling diezelfde dag nog per mail geannuleerd. Nu een week later nog steeds geen reactie, maar het product wel inmiddels in huis. Ik zit nu met een product waarvoor ik 8,95 euro aan leveringskosten heb betaald en retourzenden is bijna even duur. Dit was mijn eerste en laatste aankoop bij dit bedrijf.
Perfect!
De producten waren precies wat ik verwachtte, verzending was snel en de kwaliteit is helemaal prima.
Ik bestel hier regelmatig de lampjes…
Ik bestel hier regelmatig de lampjes voor de honden. Snel besteld en snel geleverd
Uitgebreid assortiment en snel
Uitgebreid assortiment en snelle levering.
Ik had al jaren de S-binder aan mijn sleutel bos en kwam nu de G-binder tegen die een stuk veiliger is in gebruik
super
Een item toch niet in stock, binnen het uur een mail ontvangen met alternatief voorstel. Snelle verzending. Goed ingepakt. Top!
Smooth and fast
The ordering process was easy, even if sometimes the navigation to the various categories took some extra steps. Delivery time was fast, and products have arrived when they were supposed to arrive. All in all i was happy with the experience and the products themselves.
Bestelling perfect in orde
Bestelling perfect in orde, netjes en stevig verpakt ,op tijd geleverd.
TOPPIE 💪👍
Snelle leveringen bekend product
Goed advies na een complexe, technische vraag
Goed advies na een complexe, technische vraag. Hierdoor wist ik zeker welk product ik moest kiezen.
Geheel volgendls verwachting
Goede site, juiste voorraad informatie, levering conform aangegeven levertijd op de site.
Goed artikel
Snelle verzending, kwalitatieve artikelen.
Minpunt:betreft de omschrijvingen op de website. Ben zelf geen techneut, ik bestelde karabijnhaken en ik mis een duidelijkere vermelding van lengte, breedte en gewicht van het artikel. Zag wel een aanduiding met een getal, inch? Ook gewicht was voor mijn project belangrijk, ‘light weight’ toch wat te subjectief.
Makkelijk te bestellen en goed in…
Makkelijk te bestellen en goed in gebruik, een goede aanschaf voor mij
Stevig materiaal, snel geleverd
Stevig materiaal, snel geleverd.
Na wat internet-zoeken kwam ik bij Nite Ize uit, meteen enkele in verschillende maten besteld.
De kleine (#2) is juist gepast om ritssluitingen van reistassen bij elkaar te houden.
De grotere (#3) is echt prima om huissleutels enz. aan mijn broek te hangen.
En de grote (#4) is zelfs geschikt om de drinkbus aan te hangen, waarvoor ik de S-Biner nodig had.
Maar degene die ik echt super vind is de blauwe met magneet. Nu daarmee kan ik bv. zeer eenvoudig de garageopener switchen tussen auto en moto-sleutelbos. Geen gedoe, geen gerommel meer.
Top!
Super product & snelle levering.
Super product. Snelle levering en duidelijk communicatie.