nischhast.se Arvostelua 56

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Bra, billiga, snabb leverans. Dock är det mesta stort i storleken men det brukar stå så man kan läsa om artikeln/ varan 😃👍👍 Grym kvalité på täcken exempelvis! Håller i flera år 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter till ett rimligt pris. Snabba leveranser och har även fungerat fint vid tidigare reklamationer då jag inte var nöjd. Ett företag jag återkommer till!

1. Askarteluliike
  2. Ratsastuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Vi är ett företag beläget i Sjöbo som säljer egentillverkade hästprodukter, främst hästtäcken med tillbehör sen 2010. Vi designar täckena själva och de produceras endast för vår räkning – NISCH. Vi har även valt att ta in produkter i vårt sortiment ifrån Hansbo Sport. Vi vill sälja produkter med hög kvalité till låga priser och bra passform och vi jobbar ständigt för att förbättra passform och funktion. Dina önskemål och förslag på produkter och förbättringar värderas högt av oss. Utan mellanhänder klarar vi att hålla våra låga priser och vågar påstå att vi har bästa prisläget på marknaden. Hos oss är det tryggt att handla och du får hög servicenivå och snabba leveranser. Vi har hästtäcken i alla varianter, för alla säsonger, i alla storlekar och former. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment och erbjuder idag vintertäcken, regntäcken, stalltäcken, fleecetäcken, flugtäcken, eksemtäcken, transporttäcken, tävlingstäcken, reflextäcken, ländtäcken, körtäcken – kort sagt, vi har det du behöver. Dessutom säljer vi en mängd reservdelar så att du själv kan laga dina täcken när du behöver. Hos oss köper du också lite tillbehör – bogskydd, bogförlängare, grimskaft, grimmor och hönät. Varmt välkommen till oss på Nisch Häst.

4,6

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Äntligen ett täcke som passar!

Trodde aldrig att jag skulle hitta ett täcke som passar min häst! Han är 125 lång, men jag tog 135 eftersom det aldrig funkat med 125. Hade kunnat ta ett 125! 135-täcket sitter ändå hundra gånger bättre än något jag testat tidigare och han trivdes direkt :) Glider inte ner över bogarna och ligger stilla även vid friska vintervindar. Kunde till och med använda bensnören, och behövde inte ens ställa in spännena! Har hållit bra hittills och toppen att den tjockaste delen är där han behöver det (över ryggen).
Han är 152 hög, 125 lång, mycket runt bröst och kraftiga bogar. Ej rakad, men har inte varit fuktig under täcket trots att det är 300g (=andas bra).
Blir ett regntäcke längre fram!

28. tammikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin