Nischad Utbildning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Kursen gav precis vad som utlovades - en rejäl grund att stå på kring den överväldigande flora av olika AI-verktyg som finns. Som nybörjare var detta verkligen toppen och gav mängder av kunskap och i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har gått flera kurser för Nischad. AI utbildningen var som de andra Fredrik och hans kollega håller. Rakt på sak utan en massa trams. De får tre timmar att kännas som 30 minuter och du går därifrå... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En riktigt bra, saklig och ro-the-point utbildning vilken inte bara lägger grunden för fortsatt utveckligen av mina färdigheter utan även inspirerade och gav uppslag på många nya förbättringar och eff... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har gått en AI-utbildning hos Nischad Utbildning. Jag hade inte så höga förväntningar, tänkte att jag inte kommer hinna lära mig mycket på en eftermiddag. Men så fel jag hade! Konkreta råd, tips... Näytä lisää

1. Kotikoulu

Tietoja yrityksestä Nischad Utbildning

Yrityksen kirjoittama

Vi är Nischad Utbildning

Inte som alla andra.

Vi är ett Varbergsföretag med halvstora – men ärliga – ambitioner. Vi vill inte bli störst. Vi vill hjälpa på riktigt.

Vilka vi är

Vi har jobbat ihop i snart tio år. Vi är pedagoger, AI-nördar, kreatörer och organisatörer – ett tajt team med mycket skratt, knivskarpa idéer och en övertygelse som bara blivit starkare: AI är inte framtid – det är nutid, och det förändrar allt.

Vi lever som vi lär

När ChatGPT släpptes började vi använda AI i allt – från kursmaterial och interna processer till offerttexter och nyhetsbrev. Allt gick snabbare. Och blev bättre. Därför slutade vi utbilda i det AI redan gör bättre – och började i stället hjälpa andra att komma upp på AI-hästen, för att ta kontroll innan någon annan gör det åt dem.

AI är inte ett verktyg för dikter – det är ett verktyg för att:

• Ta affärskritiska beslut på basis av miljontals rader data.
  • Automatisera produktbilder, översättningar, texter och uppföljningar.
  • Kapa upp till 90 % av tiden du lägger på mejl, dokument, rapporter och planering.
  • Höja både kvalitet och output – samtidigt.

Akademikeryrken försvinner redan. Tunga beslut tas av AI. Nya konkurrenter dyker upp från oväntade håll, pratar ditt språk och tolkar din data – snabbare än du hinner svara på mejlen.

Möt Rickard – vår mesta kursledare

Rickard Eriksson leder många av våra utbildningar, föreläsningar och internkurser. Han är digital pionjär och mannen bakom LunarStorm – världens första sociala nätverk. Sedan 1990-talet har han hjälpt företag och myndigheter att förstå teknik, förenkla kommunikation och bygga digital nytta. I dag gör han det med AI som nav. Många säger att de aldrig sett någon göra AI så mänskligt, så konkret – eller så kul.

Men Rickard är inte ensam. Vi är ett team som utbildar, utvecklar, coachar, anpassar och följer upp. Vi gör det tillsammans – och det är just därför det funkar.

Så här jobbar vi – hela vägen

• Kickstarterfilm – så du är trygg redan innan vi ses.
  • Livekurs – full av klickbara exempel du kan sno rakt av.
  • U-BOT – vår AI-coach, tränad på kursen, som guidar dig vidare.
  • Alumnigrupp – riktiga människor, snabba svar och nya AI-tips i 12 månader.

Vi lämnar dig inte med ett ”lycka till” och ett diplom – vi finns kvar när du testar, fastnar, lyckas och bygger vidare.

Varför vi finns

Vi utbildar inte för att informera – vi utbildar för att förändra. Det här är inte en trend eller ett tillval. Det är en vattendelare mellan de som hänger med och de som blir kvar. Vi utbildar, föreläser och bygger AI-lösningar för att du ska få kontroll. På riktigt.

”AI kommer inte att ersätta dig. Du kommer att ersättas av någon som kan rätt AI-verktyg.”

Redo att se hur vi kan hjälpa dig?

Utforska våra utbildningar AI på jobbet (grund), våra avancerade AI-kurser och vår Copilot-kurs – eller boka in Rickard till er kickoff/konferens.

Kontakta oss

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Som en Youtube video

Lagt flera tusen kr för att få en långsam och monoton föreläsare, samt information som enkelt bara går att hitta svar på genom en google sökning.

Deltagare fick inte vara med i föreläsningen och man kunde inte få någon personlig hjälp allt, var ungefär som en tidigare inspelad video man kollade på i 3 timmar.

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Hej du okända onöjda kund. Riktigt tråkigt att höra och även överraskande.

Av sisådär 12 000 tidigare kunder så är det på allvar första gången jag hör: 1. långsamt och monotont 2. Ingen personlig hjälp.

Långsamt och monotont är väl förvisso en personlig känsla/upplevelse så den har jag svårt att argumentera mot, men hoppas att det tempo du i vanliga fall håller inte bryter lagarna om rymdtid och kvantmekanik:)

Men ingen personlig hjälp? Nu vet jag ju inte vilken kurs du gått eller om det ens var en av våra kurser... Men vi har inte haft en enda utbildning de sista 4 åren där vi inte varit minst 4 personer "extra" i kurschatten. Där vi svarar på frågor och interagerar med deltagarna medans aktuell kursledare handgripligen klickar runt. Och om det var en AI-utbildning du gick så har vi ju även ett antal dedikerade frågetillfällen där du kan ställa frågor muntligen.

Men inget av detta spelar ju någon roll eftersom du ju vet att vi har en toknöjdhetsgaranti, så om du istället för att skriva av din strategiska frustration här istället kontaktar fredrik@nischadutbildning,se så får du hela slanten tillbaka. Men då måste du förvisso säga vem du är och vilket kurstillfälle du gått..
Du kommer då också bli den första på 11 månader att önska och få pengen tillbaka.

Vilket annat utbildningsföretag har en sådan galant garanti. och hur kommer det sig att vi har det, tror du?

Ser fram emot din kontakt:)

Mvh
Fredrik Sunmo

Saanut 5/5 tähteä

Med sin kunnighet tipsar och guidar…

Med sin kunnighet tipsar och guidar Rickard sina åhörare på en sakligt och underhållande sätt, tiden bara försvann.
Jag tar med mig alla verktyg jag fått lära mig och ska försöka integrera så mycket som möjligt i vårt företag. Kan varmt rekommendera Nischads Utbildning

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Hej Anna, kul att höra:) Många tack! Märks att du är från Varberg, du låter ytterst intelligent och trevlig:) Kör hårt och bolla vidare med AI så hörs vi på nästa utbildning och i Alumnigruppen.

Saanut 5/5 tähteä

En kort utbildning som bara kan…

En kort utbildning som bara kan rekommenderas. Något seg inledning ( kan bero på min okunskap i ämnet). Ju längre kursen varade ökade förståelsen, då den är pedagogisk uppbyggt

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Hej igen:) Många tack för detta! Och jo, jag kan hålla med första stunden går lite långsammare, men som du säger det finns en anledning. Men kanoners att du säger till, vi kommer sjösätta ett nytt pedagogiskt upplägg till hösten. Innehållet uppdateras självfallet inför varje utbildningstillfälle men nu kommer mer än så ändras. Så jag hoppas att vi får se dig på fortsättningskursen inom en inte allt för lång framtid? Under tiden får vi tjöta vidare i Alumnigruppen. Har du inte ansökt så gör det omedelbums!

Mycket bra kurs

Mycket bra kurs. Rekommenderar både för dem som behöver förbättra sin effektivitet på jobbet och dem som vill bara fördjupa sig i ämnet

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Hej Simon! Fantastiskt, rakt på sak! Håller med fullt ut. Tanken med kursupplägget är just detta, handgripligen komma igång att bli mer AI effektiv, direkt efter kursen.
Många tror fortfarande att man har AI för att skriva kul dikter och som någon form av mer avancerad Google. Men du har nu fått smak på äkta effektivitet genom att skapa egna expertchattar och agenter:) Lycka till så hörs vi på nästa kurs och i Alumnigruppen:)

Saanut 5/5 tähteä

Relevant hela tiden och bra tempo

Relevant hela tiden och bra tempo. Träffade mina behov perfekt.

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Hej Pär, kul! Plötsligt händer det:) Vi har lagt en hel del tid på att hitta tempo och innehåll. Så riktigt kul att höra:) Vi syns i Alumnigruppen och förhoppningsvis även (snart) på ytterligare en kurs:)

Saanut 5/5 tähteä

Mkt bra information och format

Mkt bra information och format. Bra översikt för nybörjare med bra tips. Kan tänka mig att gå fler kurser hos dem.

Hej Clare!
Kul att höra du är så välkommen så:) I augusti släpper vi vår fortsättningskurs i AI. Datumen kommer snart på hemsidan. Ha en fantastisk sommar så syns vi i Alumnigruppen:)

Saanut 4/5 tähteä

En riktigt bra utbildning - rekommenderas

En riktigt bra utbildning. Både i kommunikationen före, under själva kursen som var innehållsrik och gav mig massor med anteckningar om vad jag ska testa och utforska vidare och i allt material jag fått tillgång till i efterhand. Som en bonus finns det en alumnigrupp på facebook där jag kommer få löpande uppdateringar. Otroligt värdefullt att få i ett område där det händer saker hela tiden.

22. huhtikuuta 2025

Om du snabbt och enkelt vill lära dig om AI gå Nischad Utbildning

Jag anmälde mig till Nischad Utbildning för att jag vill lära mig hur jag i mitt jobb kan använda mig av AI på ett enkelt och effektivt sätt. Jag har ett eget bolag där jag arbetar själv. Nu har jag gått kursen och vill säga att jag är jättenöjd. Det var en förberedelse - genomförande och uppföljningsfas som var proffsig. Fredrik var en effektiv, kunnig och inkännande lärare. Det fanns plats för pauser, tid för alla att ställa frågor, lagom takt, energin var hög under hela utbildningen. Jag fick efter utbildningen inspelningarna från utbildningen så jag slapp anteckna. Kan i lugn och ro gå tillbaka till sånt jag behöver förstå mer av.
Fredrik med sitt team jobbade fint tillsammans under utbildningen. Tack

27. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vårt företag har deltagit i både AI och…

Vårt företag har deltagit i både AI och Sociala medier kurser hos Nischad och är mycket nöjda. Bra upplägg där man får tips och överblick i snabb takt och sedan kan repetera själv och anteckna när man får länk till inspelningen från kurserna.

25. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Hade precis börjat bekanta mig lite…

Hade precis börjat bekanta mig lite smått med Chat GPT och Copilot så kändes bra när man kunde känna igen sig lite under genomgången. Bra med tips på hur man kan använda och hur man skriver in prompter så bra som möjligt. Det satte absolut igång skallen på hur man skulle kunna använda det på jobbet på olika ställen. Hade föredragit andra kända ansikten som exempel dock.

11. maaliskuuta 2025

Inspirerande

Jag som fullständig nybörjare tyckte detta var fantastiskt bra. Verkligen superinspirerande.

11. maaliskuuta 2025

Måste bara säga Fantastiskt

Måste bara säga Fantastiskt! Innehållet var så bra! Fredrik som höll presentationen var tydlig och talade pedagogiskt där de 3,5 timmarna var så intressanta så man bara vill ha mer. Rekommenderar starkt för alla som är nyfikna på hur Ai kan få dig effektivare i arbetet! Och livet!!! Mvh Stefan Ebbesen, Ljudagenten

28. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt bra och pedagogisk utbildning…

Väldigt bra och pedagogisk utbildning som minst sagt öppnade mina ögon för denna "värld". Fredriks sätt att föreläsa och presentera gör det väldigt lätt att förstå både möjligheterna och enkelheten att använda ett antal av dessa hjälpmedel.
Mycket givande och väldigt väl investerad tid.

11. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin