Nischad Utbildning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Kursen gav precis vad som utlovades - en rejäl grund att stå på kring den överväldigande flora av olika AI-verktyg som finns. Som nybörjare var detta verkligen toppen och gav mängder av kunskap och i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har gått flera kurser för Nischad. AI utbildningen var som de andra Fredrik och hans kollega håller. Rakt på sak utan en massa trams. De får tre timmar att kännas som 30 minuter och du går därifrå... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En riktigt bra, saklig och ro-the-point utbildning vilken inte bara lägger grunden för fortsatt utveckligen av mina färdigheter utan även inspirerade och gav uppslag på många nya förbättringar och eff... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har gått en AI-utbildning hos Nischad Utbildning. Jag hade inte så höga förväntningar, tänkte att jag inte kommer hinna lära mig mycket på en eftermiddag. Men så fel jag hade! Konkreta råd, tips... Näytä lisää

1. Kotikoulu

Tietoja yrityksestä Nischad Utbildning

Yrityksen kirjoittama

Vi är Nischad Utbildning

Inte som alla andra.

Vi är ett Varbergsföretag med halvstora – men ärliga – ambitioner. Vi vill inte bli störst. Vi vill hjälpa på riktigt.

Vilka vi är

Vi har jobbat ihop i snart tio år. Vi är pedagoger, AI-nördar, kreatörer och organisatörer – ett tajt team med mycket skratt, knivskarpa idéer och en övertygelse som bara blivit starkare: AI är inte framtid – det är nutid, och det förändrar allt.

Vi lever som vi lär

När ChatGPT släpptes började vi använda AI i allt – från kursmaterial och interna processer till offerttexter och nyhetsbrev. Allt gick snabbare. Och blev bättre. Därför slutade vi utbilda i det AI redan gör bättre – och började i stället hjälpa andra att komma upp på AI-hästen, för att ta kontroll innan någon annan gör det åt dem.

AI är inte ett verktyg för dikter – det är ett verktyg för att:

• Ta affärskritiska beslut på basis av miljontals rader data.
  • Automatisera produktbilder, översättningar, texter och uppföljningar.
  • Kapa upp till 90 % av tiden du lägger på mejl, dokument, rapporter och planering.
  • Höja både kvalitet och output – samtidigt.

Akademikeryrken försvinner redan. Tunga beslut tas av AI. Nya konkurrenter dyker upp från oväntade håll, pratar ditt språk och tolkar din data – snabbare än du hinner svara på mejlen.

Möt Rickard – vår mesta kursledare

Rickard Eriksson leder många av våra utbildningar, föreläsningar och internkurser. Han är digital pionjär och mannen bakom LunarStorm – världens första sociala nätverk. Sedan 1990-talet har han hjälpt företag och myndigheter att förstå teknik, förenkla kommunikation och bygga digital nytta. I dag gör han det med AI som nav. Många säger att de aldrig sett någon göra AI så mänskligt, så konkret – eller så kul.

Men Rickard är inte ensam. Vi är ett team som utbildar, utvecklar, coachar, anpassar och följer upp. Vi gör det tillsammans – och det är just därför det funkar.

Så här jobbar vi – hela vägen

• Kickstarterfilm – så du är trygg redan innan vi ses.
  • Livekurs – full av klickbara exempel du kan sno rakt av.
  • U-BOT – vår AI-coach, tränad på kursen, som guidar dig vidare.
  • Alumnigrupp – riktiga människor, snabba svar och nya AI-tips i 12 månader.

Vi lämnar dig inte med ett ”lycka till” och ett diplom – vi finns kvar när du testar, fastnar, lyckas och bygger vidare.

Varför vi finns

Vi utbildar inte för att informera – vi utbildar för att förändra. Det här är inte en trend eller ett tillval. Det är en vattendelare mellan de som hänger med och de som blir kvar. Vi utbildar, föreläser och bygger AI-lösningar för att du ska få kontroll. På riktigt.

”AI kommer inte att ersätta dig. Du kommer att ersättas av någon som kan rätt AI-verktyg.”

Redo att se hur vi kan hjälpa dig?

Utforska våra utbildningar AI på jobbet (grund), våra avancerade AI-kurser och vår Copilot-kurs – eller boka in Rickard till er kickoff/konferens.

Kontakta oss

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra utbildning och relevant…

Mycket bra utbildning och relevant innehåll!

11. tammikuuta 2024

Hej Martin!

Tusen tack för ditt beröm! Det glädjer oss att höra att du uppskattade både utbildningens kvalitet och det relevanta innehållet. Vår målsättning är alltid att leverera både engagerande och direkt tillämpbar kunskap inom AI, så din feedback är musik för våra öron.

Kom ihåg att Alumnigruppen är där för dig om du vill fortsätta utforska AI eller dela med dig av hur du tillämpar det nya du lärt dig. Vi ser fram emot att se hur du använder dessa insikter i ditt arbete!

Stort tack igen och fortsätt utforska de spännande möjligheterna med AI!

Saanut 5/5 tähteä

I can really recommend this course

I can really recommend this course, very informative and very pedagogically structured. So I can really recommend it if you want to quickly and efficiently learn more about AI.

Hello Annelie!

Wow, thank you so much for the glowing recommendation!
It's advantageous to hear that you found the course both enlightening and well-structured. We're all about making AI accessible and digestible, so knowing it hit the mark for you is just what we aim for.

Remember, the journey doesn't end here. Our Alumni Group is a great spot for continuous learning and connecting with fellow AI enthusiasts. We can't wait to see how you apply your new insights and skills.

Your enthusiasm is infectious, and we're thrilled to be part of your AI journey.
Thanks again for taking the time to share your thoughts, and here's to many more AI adventures!

Warm regards,
Fredrik Sunmo

Hej Annelie!

Wow, stort tack för din strålande rekommendation! Det är verkligen belönande att höra att du fann kursen både upplysande och välstrukturerad. Vi strävar efter att göra AI lättillgängligt och begripligt, så att veta att det träffade rätt för dig är precis vad vi siktar på.

Kom ihåg, resan slutar inte här. Vår Alumnigrupp är en fantastisk plats för kontinuerligt lärande och för att knyta kontakter med andra AI-entusiaster. Vi ser fram emot att se hur du tillämpar dina nya insikter och färdigheter.

Ditt entusiasm smittar av sig, och vi är glada över att ha varit en del av din AI-resa. Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar, och här är till många fler AI-äventyr!

Saanut 5/5 tähteä

AI the largest ocean you will ever navigate

The course gave a over view of the many ways that AI can be used. It also gave us a guiding light in how we should think when we try to utilize this new technique. For example being aware that facts that are being presented can be misleading, false or biased. As I concluded we now have a ship and that ship needs a captain the course learned us a bit of how to navigate....

Hello Captain Motsieloa!

Thank you for your stellar review!
It's thrilling to hear that our course served as a beacon through the vast ocean of AI. You're right; navigating these waters requires a keen eye for facts that might be misleading, false, or biased. I'm glad we could equip you with the 'ship' and some essential navigation skills.

Remember, the journey of mastering AI is continuous, and we're here to guide you further. We look forward to seeing you captain your ship towards new horizons and, of course, continuing the voyage in our Alumni Group, where the support and learning never end!

Hej Kapten Motsieola!

Tack för din strålande recension! Det är spännande att höra att vår kurs fungerade som ett ljus i det enorma AI-havet. Du har helt rätt; att navigera dessa vatten kräver ett vakande öga för fakta som kan vara vilseledande, falska eller partiska. Jag är glad att vi kunde utrusta dig med 'skeppet' med tillhörande navigationsutbildning. Kom ihåg, resan att bemästra AI är kontinuerlig, och vi finns här för att guida dig vidare. Vi ser fram emot att se dig styra ditt skepp mot nya horisonter och naturligtvis fortsätta resan i vår Alumnigrupp, där stödet och lärandet aldrig tar slut!

Saanut 5/5 tähteä

Thanks for a fantastic morning

Thanks for a fantastic morning, with very interesting insight into AI. Experience and the deep knowledge that your teachers possess is outstanding. There was a lot of information and I'm both glad and grateful that the lesson was recorded so I can go back and watch it again.
Great // Lasse

Hello again Lasse!

Thanks so much :).
I "might" mention something to Rickard Eriksson (the course leader), but when he's praised too much in a short time, he's known to whimsically demand an extra lie-in, some cake, or a new office chair :).

It's great to hear that you appreciated the setup with the entire course being recorded and chapterized. Not just a fantastic aid for you, the participants; it also allows us to structure the course more efficiently, skipping the filler and diving straight into the juicy bits.
Your review is invaluable; it helps us improve and guides potential AI course adventurers! See you in the Alumni Group where the learning and fun continue!

Hej igen Lasse!

Tack själv :).

Jag "kanske" nämner något för Rickard Eriksson (kursledaren), men när han blir för mycket prisad på kort tid, tenderar han att kräva en extra sovmorgon, tårta eller en ny kontorsstol :).
Det är kul att höra att du uppskattade upplägget med att få hela kursen inspelad och kapitelindelad. Det är inte bara en fantastisk hjälp för er deltagare; det gör även att vi kan lägga upp kursen på ett effektivare sätt, där vi kan hoppa över "ifyllnadsuppgifter" och snabbare komma till de riktiga godbitarna.
Din recension är värdefull; den hjälper oss att förbättras och guidar blivande AI-kursspekulanter! Vi ses i Alumnigruppen där lärandet och nöjet fortsätter!

Bra guidning i AI-jungeln

En bra kurs för dig som inte själv kan eller har tid att sätta dig in i vad olika AI-mjukvaror kan och inte kan. Tiden, tre timmar, upplevs som lagom lång, du han inte bli korvstoppningsfull med information utan jag känner att jag fick ett bra grepp om vad som finns på marknaden och tips hur man ger instruktioner till programmet.

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Fantastiskt, kul att höra, känns bra att kunna vara din djungelguide. Och kan verkligen hålla med, det är en monumental lianskog där ute vad det gäller AI-program som lovar både det ena å det tredje, att dom sedan även uppdateras, ändras, tas betalt för och försvinner kommer som en extra vinterförkylning:) Att balansera tiden så att det blir lagom mycket information utan överväldigande "korvstoppning" är precis vad vi siktar på, så det är fantastiskt att höra att vi träffade rätt. Ha en riktigt bra vecka så ses vi i Alumnigruppen:)

Saanut 5/5 tähteä

Jag har nyligen deltagit i kursen

Jag har nyligen deltagit i kursen, AI på jobbet, som var mycket lärorik och intressant. Kursen gav mig en bra överblick över hur man kan använda AI för att skapa professionella och effektiva dokument, presentationer, kalkylblad och mycket mer. Jag lärde mig många tips och tricks som jag kommer att ha stor nytta av i mitt framtida arbete.

Kursledaren var mycket kunnig och pedagogisk och svarade på alla frågor som jag och de andra deltagarna hade.
Jag ser fram emot att använda mina nya kunskaper och färdigheter i mina kommande projekt.
///Connie från Verdandi

19. joulukuuta 2023

Hej Connie!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse från "AI på jobbet"! Fantastiskt att höra att du känner dig rustad med nya kunskaper och redo att ta dig an framtida projekt. Det är precis sådana framsteg vi strävar efter, och jag kan inte vänta på att se hur du använder AI för att skapa magi i dina dokument och presentationer.

Att kursledaren kunde lysa upp vägen och svara på alla era frågor är musik i mina öron. Vi har ett fantastiskt team som verkligen brinner för att göra AI både begripligt och användbart.

Glöm inte att Alumnigruppen alltid är öppen för dig när du vill dyka djupare eller dela med dig av dina egna AI-segrar. Din resa har bara börjat, och jag ser fram emot att följa den tillsammans med dig!

AI på jobbet

Tydligt budskap förmedlat av kunniga kursledare.

Mix av teori och bra exempel hur jag kan använda detta i mitt dagliga arbete

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Kul att höra att "AI på jobbet" träffade rätt med sitt tydliga budskap och mix av teori och praktik. Att våra kunniga kursledare kunde ge dig konkreta exempel att ta med dig in i ditt dagliga arbete är precis vad vi siktar på. Det är just den där praktiska touchen som gör kunskapen levande!

Glöm inte att dyka in i Alumnigruppen om du vill ha fler tips eller dela med dig av dina egna AI-upplevelser. Ser fram emot att höra om alla smarta sätt du kommer att använda din nya AI-kunskap på!

Ha det fint och fortsätt utforska AI-världen!

Mycket trevlig och bra AI-utbildning

Mycket trevlig och bra AI-utbildning. Går inte att få bättre utbildning via nätet än detta. Tack och God Jul och Gått Nytt År

Hej Patrik!

Stort tack för de fina orden om "AI på jobbet" – att höra att det är en av de bästa utbildningarna du upplevt på nätet är precis den typen av feedback som gör oss extra peppade! Och du, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År till dig med. Hoppas att du får en härlig helg med mycket värme och glädje.

Glöm inte bort oss när du dyker in i det nya året fyllt av nya möjligheter och AI-äventyr. Vi finns här för att fortsätta resan tillsammans i Alumnigruppen.

Tack igen för din feedback, och skål för ett fantastiskt 2023! och ett ännu bättre 2024:)

Saanut 5/5 tähteä

Digital utbildning i AI på jobbet som…

Digital utbildning i AI på jobbet som var himla matnyttig.

Kul att höra Ingrid:)
Matnyttighet är precis vad vi är ute efter. Det betyder i min boka att du fått ordentlig valuta för dina hårt intjänade sekiner. Och att framtiden därför ser både bättre, gladare och mer hemtrevlig ut. Ha en fantastisk jul/nyårshelg så ses vi i Alumnigruppen (hours of fun)

Saanut 4/5 tähteä

Webutbildning AI

Tack för en inspirerande web-utbildning! Mycket intressant och aktuellt ämne! Mycket nöjd med hela upplägget och väldigt bra att få kursen som video för att kunna repetera!

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Tack själv Erik för att du deltog och för de fina orden! Riktigt skönt att höra att du kände dig inspirerad och nöjd med upplägget. Att kunna ta del av kursen i videoformat efteråt är guld värt för att kunna repetera och verkligen låta kunskapen sjunka in.

Hoppas att du fortsätter utforska och utnyttja AI på smarta sätt! Och du, Alumnigruppen väntar på dig med öppna armar för mer tips, trix och AI-snack. Hoppas vi ses där!

Ha det gott och fortsätt vara nyfiken på framtiden!

Saanut 5/5 tähteä

Genuint intresserade utbildare - nyckeln!

Tack för en mycket inspirerande utbildning! Underbart med det uppenbart genuina intresse för AI-utvecklingen och positiva lösningar på hur det kan användas (och hindra negativt användande!) Det gör det lätt att ta till sig och triggar vidare användning och utforskande. Väldigt bra med alumni-grupp för frågor, idéer och delande framåt! Stort tack!

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Stort tack tillbaka för dina inspirerande ord!
Det glädjer oss enormt att vårt genuina intresse och engagemang för AI lyser igenom och att det har gett dig en skjuts framåt.

Att utforska både möjligheterna och ansvarsfull användning av AI är en passion hos oss efter olyckan (med AI-driven gödselmaskin) förra året, och att det triggar vidare utforskande hos dig är precis vad vi hoppas på.

Alumnigruppen är din arena för fortsatt lärande och delande – en plats där idéer och frågor inte bara välkomnas utan firas. Vi ser verkligen fram emot att följa din AI-resa och allt fantastiskt du kommer att uppnå!

Tack igen för att du valde vår utbildning, och varmt välkommen tillbaka när andan faller på!

Ha det bäst,

Saanut 5/5 tähteä

Tack för en mycket bra kurs

Tack för en mycket bra kurs. Kul att skapa sig en förståelse över AI världen och vad vi kan dra för nytta av den

Hej Carl Johan!

Tack för att du tog dig tiden att ge feedback! Riktigt kul att höra att du fått en bättre förståelse för AI och dess potential. Det är precis den typen av aha-upplevelser vi siktar på att leverera. Att du ser nyttan och möjligheterna framåt är musik för våra öron!

Hoppas att din nyvunna kunskap ger spännande resultat i ditt arbete och att vi kanske ses i Alumnigruppen för vidare utforskningar och diskussioner. Där finns det gott om likasinnade att bolla idéer med!

Allt gott och fortsatt lycka till med dina AI-äventyr!

Ett seriöst omtag kring AI

Ett seriöst omtag kring AI. Många begripliga exempel som vidgat mina perspektiv.

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Ett stort famntag till dig! Kul att få vara med på din AI-resa:) Och glöm inte, Alumnigruppen är en guldgruva för fortsatt utforskning och delning. Vi syns där!

Suverän föreläsning!

Fantastiskt bra föreläsning om AI och framför allt hur jag kommer att kunna använda det i mitt arbete. TACK!

Hej Katarina!

Tusen tack för ditt entusiastiska omdöme! Det värmer verkligen att höra att du fann föreläsningen både fantastisk och användbar. Att du ser hur du kan tillämpa AI i ditt arbete är precis den typen av framsteg som vi strävar efter att inspirera till.

Kom ihåg att Alumnigruppen alltid finns där för dig när du vill dyka djupare eller dela med dig av dina framsteg. Vi ser fram emot att fortsätta följa din resa med AI!

Allt gott och ett stort TACK tillbaka för att du var med oss!

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra genomgång av vad du kan…

Jättebra genomgång av vad du kan använda ChatGPT4 till i ditt arbete. Kunnigt och pedagogiskt.

Vastaus yritykseltä Nischad Utbildning

Stort tack för din feedback! Det gläder oss att höra att genomgången av AI-programmen träffade rätt och att du uppskattade det kunniga och pedagogiska upplägget. Att kunna applicera program som ChatGPT4 praktiskt i arbetslivet öppnar ju upp för så många spännande möjligheter och effektiviseringar.

Glöm inte att Alumnigruppen är en fantastisk plats att fortsätta lärandet och utbytet på. Dina insikter och erfarenheter är värdefulla, så vi ser fram emot att höra mer från dig där!

Fortsatt lycka till med dina AI-äventyr!

Saanut 4/5 tähteä

Bra genomgång av alla relevanta AI…

Bra genomgång av alla relevanta AI verktyg, uppdaterade och erfarna

Hej Ia!

Tusen tack för din respons! Det är toppen att höra att du uppskattade genomgången och kände att de verktyg vi täckte är relevanta och uppdaterade. Vi lägger stor vikt vid att hålla oss erfarna och på tårna inom AI-området för att kunna erbjuda dig det allra senaste och mest användbara.

Hoppas att kunskaperna du fått med dig inte bara blir till verktyg i din verktygslåda, utan att de även inspirerar till nya idéer och lösningar. Och du, Alumnigruppen är bara ett klick bort om du vill fortsätta diskussionen eller har frågor längs vägen.

Stort tack igen för att du valde vår kurs, och vi ser fram emot att fortsätta lärande- och utforskningresan tillsammans!

Mycket bra!

Innehållsrik, lärorik och oerhört intressant kurs om AI!

Hej Olof!

Kanon att kursen träffade rätt hos dig! Det är precis sådan feedback som får oss att tända till extra. Med 'AI på jobbet' vill vi verkligen öppna ögonen på vad AI kan göra i praktiken – och det låter som om vi lyckades!

Hoppas du tar med dig den här energin och nyfikenheten och fortsätter att utforska, testa och kanske till och med utmana AI i ditt arbete. Och hey, om du någonsin känner för en hjärngympa eller vill dela en AI-seger, vet du var Alumnigruppen finns!

Stort tack för att du hoppade på det här äventyret med oss, och härmed utmanar vi dig att fortsätta vara lika nyfiken!

Ha det bäst,

Kunniga

Spännande AI utbildning och har bra koll på läget.

Hej Raul!
Ytterst tacksam för de fina stjärnorna och tack för att du delar med dig av dina tankar! Det är super att höra att du fann utbildningen både spännande och att den gav dig en bra koll på läget inom AI. Det är just den typen av uppdaterad och engagerande inblick vi strävar efter att ge.

Hoppas att dina nya insikter leder till många spännande möjligheter och att du fortsätter att hålla pulsen på AI:s snabbt föränderliga värld. Kom ihåg, Alumnigruppen är där för dig när du vill dyka djupare eller dela med dig av dina framsteg!

Allt gott och fortsatt utforskande,

Saanut 5/5 tähteä

So informative and professional!

Hello Malin!

Thank you so much for your kind words and shiny stars! It's fantastic to hear you found the course both informative and professional. We strive to provide high-quality content that's engaging and practically useful in your AI endeavours.

Remember, the Alumni Group is a great place for continued learning and networking. We look forward to supporting you further on your AI journey!

Best regards and best of luck with all your exciting future projects,

Hej Malin!

Tack så mycket för dina vänliga ord och alla skimrande stjärnor! Det är fantastiskt att höra att du fann kursen både informativ och professionell. Vi strävar efter att tillhandahålla innehåll av hög kvalitet som är engagerande och praktiskt användbart i dina AI-ändamål.

Kom ihåg att Alumnigruppen är en utmärkt plats för fortsatt lärande och nätverkande. Vi ser fram emot att stötta dig ytterligare på din AI-resa!

Bästa hälsningar och lycka till med alla dina spännande framtida projekt,

Saanut 5/5 tähteä

Mycket pedagogiskt upplagd och bra…

Mycket pedagogiskt upplagd och bra genomgång. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.

23. marraskuuta 2023

Hej Maria!

Stort tack för dina galanta stjärnor och skimrande ord:) Det är härligt att höra att du uppskattade den pedagogiska upplägget och genomgången av utbildningen. Att du dessutom varmt rekommenderar den till andra betyder mycket för oss.

Vi hoppas att du fortsätter att använda och utforska de kunskaper du fått, och kom ihåg att Alumnigruppen alltid står öppen för ytterligare insikter och utbyten.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din erfarenhet, och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig i ditt lärande!

Allt gott,

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin