Snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb de bestelling binnen 2 dagen ontvangen en het is van hele goede kwaliteit! Zeer tevreden.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ik had een mooi setje besteld, maar helaas was had ik de verkeerde bestelling binnen gehad. Ik stuurde een mail en een dag later stond er een medewerker persoonlijk voor me deur met het juiste pakketje, omdat ik het speciaal had besteld voor dit weekend! Deze service heb ik nog niet eerder meegemaakt. Super lieve dame en snelle reactie via de mail. Ik raadt ze zeker aan!
Afgelopen donderdag 2 jurken besteld maar omdat ik op vakantie ga was ik bang dat ik deze niet op tijd binnen zou krijgen. Contact met nirin opgenomen en zo lief dat ze zijn hadden ze me aangeboden om er een spoedje van te maken en hem met spoed te verzenden echter lukte dit niet bij dhl. En wauw wat een service een collega is het gewoon tot aan mijn deur persoonlijk komen bezorgen. Dit noem je pas Service! Dit was mijn eerste bestelling ooit maar zeker niet de laatste, de jurken en kwaliteit zijn ook prachtig! Dankjewel nirin en tot snel ❤️
Liefs Mariam
Ik zag een collega van mij met een hele mooie abaya en vroeg waar ze ‘m vandaan had. Ben uiteindelijk bij Nirin terecht gekomen. Super mooie kleding binnengekregen en daarnaast ook echt een vriendelijke en behulpzame klantenservice die meteen klaarstonden om mijn vragen te beantwoorden. Hele fijne ervaring en ik zal hier zeker weer opnieuw bestellen!