Hurtig og meget venlig kundeservice. Min pakke var blevet væk i posten, og Julie hjalp hurtigt og effektivt. Bestilte 4 stks NipNaps og er meget glad for dem. Kvaliteten er rigtig fin og de er nemme... Näytä lisää
Jeg kan helt klart anbefale NipNap.dk Nem hjemmeside, og super venligt personale! Jeg havde ikke modtaget ordrebekræftelse, og blev selvfølgelig lidt nervøs, da jeg aldrig har handlet hos NipNap... Näytä lisää
God service, kvalitet og hurtig levering! NipNap er et genialt produkt - jeg bruger den når jeg skal have snacks og samtidig sidder ved computeren eller hvis jeg sidder at hækler, så undgår jeg neml... Näytä lisää
Det er godt nok noget tid siden jeg købe 2 stk nipnaper, ved ankomst var den ende desværre knækket men tog kontakt til ejer via Facebook og 4 dage efter var der kommet en ny så intet at brokke sig o... Näytä lisää
NipNap, fremstillet af bæredygtigt bambus, er en ny, nem og sjov måde at spise chips og andre snacks på uden at få fedtede fingre.
Engvænget 20, 6650, Brørup, Tanska
God oplevelse og fantastisk information omkring manglende levering.
Godt product - god idé.

Vastaus yritykseltä NipNap
Fine produkter som virker helt efter hensigten. Lang leveringstid pga. corona hvilket er fuldt forståeligt. Eneste årsag til “kun” 4 stjerner er pga. jeg ikke modtog en informationsmail omkring forsinkelsen inden jeg selv spurgte til ordrestatus.
Der var desværre udsolgt, så jeg skulle vente længe på mine varer, desværre ellers fint.

Vastaus yritykseltä NipNap
Rigtig god service og godt produkt til prisen.
Super service. I Corona forvirringen havde de begået en lille fejl 40, som var rettet 4 minutter efter at jeg havde skrevet det til dem.
Jeg bestilte og fik at vide der var udsolgt, men kunne vælge at betale forud og være sikker på at få ved først kommende leveringsmulighed. Hvilket jeg gjorde, og der var lidt manglende kommunikation, men jeg har fået mine NIP-NAP og jeg er meget tilfreds med dem. Bruger dem til tapas, snack og i disse corona tider er det en yderligere fordel. Kan klar anbefales.
Kun 4 stjerner fordi jeg måtte vente til ny portion var kommet hjem.
Lang (Corona) leveringstid, men fin information under ventetiden. Velfungerende og vel udført produkt.
Perfekt produkt til at tøjle min aversion mod fedtede fingre.
God service, kvalitet og hurtig levering!
NipNap er et genialt produkt - jeg bruger den når jeg skal have snacks og samtidig sidder ved computeren eller hvis jeg sidder at hækler, så undgår jeg nemlig at min computer bliver ulækker eller at jeg gør mit garn beskidt. Jeg vil ikke kunne undvære NipNap nu :-)
I vores familie bruger vi nipnap med glæde. Vi laver ofte kreative ting mens vi snacker... Så er der ikke tid til fedtede fingre🖐️.
Jeg har vasket dem flere gange i opvaskemaskinen uden problemer.
Dejlig oplevelse at handle med Nip Nap. Flot service før og efter levering. Fint produkt. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan bruge Nip Nap til.
Super sjovt og meget anvendeligt produkt. Kan bruges til meget andet end at spise chips med. Rigtig hurtig levering, men jeg bestilte også samme aften som de var blevet vist i Løvens Hule.
Utroligt praktisk til sushi
En enkelt NipNap knækkede ved første brug, men ellers en god oplevelse
Vi købte NipNap specielt til ostepops, som min dreng elsker, og det fungerer bare 👍 Som sidegevinst er det også rigtig god pincet-grebs-træning, og dét helt uden ballade 😉
Jeg elsker NipNaps. De er perfekte til en rigtig snacker!