Både jeg og mit barnebarn får lavet negle hos Nini 👍😊👍 Fremragende som altid, super flotte negle som holder så flot,og mega søde medarbejdere, kan varmt anbefales 🍀👍😊
Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemme... Näytä lisää
Jeg er kommet hos Nini Nails siden hun åbnede sin forretning i Køge for 2 år siden. Jeg har altid været tilfred når jeg er gået derfra ❤️ nu har Nini Nails flyttet sin forretning hjem på sin privatadr... Näytä lisää
Både jeg og mit barnebarn får lavet…
Både jeg og mit barnebarn får lavet negle hos Nini 👍😊👍
Meget tilfreds
Har fået lavet negle 8 gange hos Nininail og har hver gang været yderst tilfreds.
Man får altid flotte negle hos Nini…
Man får altid flotte negle hos Nini nails i Køge. Tom er virkelig dygtig og mega hurtig 🤩
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemmesiden.
Kan bestemt anbefales.
De laver rigtig fine negle og er meget…
De laver rigtig fine negle og er meget professionelle
Pedicure hos Nininail er altid i…
Pedicure hos Nininail er altid i topklasse..
Får tilbudt the, kaffe, vand mens jeg slapper af i messagestol med fødderne i vand🤩
Super service, tak 😇
Jeg har været hos Nini Nail flere gange, primært til pedicure, men også til manicure. Hver gang har jeg været meget tilfreds med resultatet. Fantastisk service, venlig betjening og en dejlig atmosfære. Kan helt klart anbefales!
Fremragende
God service og perfekte negle.
Jeg kommer der fast og har aldrig haft en klage.
Nini nails
Har fået lavet negle hos Nini nail nogle gange nu, de sidste to gange af Tom, & hold da op han er god. Han laver de smukkeste designs, i love it💅🏼.
De er supersøde
De er supersøde, men har alt, alt for travlt. 4. gang jeg var hos dem, gik tingene lidt for stærkt og jeg er ikke tilfreds med resultatet, som er halvskæve negle med fortykkede acrylpålægning uden den bedste slibning. Endvidere blev topcoat også glemt denne gang.
Har fået lavet negle fast hos Nini
Har fået lavet negle fast hos Nini gennem længere tid nu, og har til dato ikke tabt så meget som en negl.
Får lavet akryl på tipper.
God service, tager en god times tid, man får tilbud varm eller kold drik under behandlingen og der er altid smil på læben iblandt de ansatte.
Kan varmt anbefales
Nini er proffesionel og mine akrylnegle…
Nini er proffesionel og mine akrylnegle holder. Super glad for hende!
Super service hos Nini Nail
Endnu en gang super service hos Nini og meget omhyggelig behandling af medarbejder. Jeg elsker at få lavet negle hos Nini Nail🙏🏻
Jeg havde en god oplevelse hos…
Jeg havde en god oplevelse hos Nininail, fik lavet gelenegle og de blev super flotte!
Jeg vil dog ikke næste gang have slebet så meget af af den gamle gel, da jeg har papirs-tynde negle i forvejen. Det gjorde mit gamle sted ikke, men det er mit eget ansvar at sige det videre, når man vælger et nyt sted ☺️.
Super sødt personale.
Fantastisk og god og venligt personale.
Fantastisk og god og venligt personale.
En klæmpe anbefaling
Jeg har kommet hos Nini i mange år, og hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde. Holdbarheden på det, hun laver, er imponerende – hos mig holder det ofte 4-5 uger. Jeg får altid lavet akrylnegle samt franske negle på tæerne. En kæmpe anbefaling herfra til Nini ❤️
Jeg har fået negle hos Nini i flere år
Jeg har fået negle hos Nini i flere år, og får også hos Tom nu. Jeg er dybt afhængig af dem! Jeg får lavet akryl, og de sidder der bare! Super flotte - og så er de også hurtige og effektive 🫶🌸
Søde og rare
Søde og rare og meget omhyggelig pedicuredame