Både jeg og mit barnebarn får lavet negle hos Nini 👍😊👍 Fremragende som altid, super flotte negle som holder så flot,og mega søde medarbejdere, kan varmt anbefales 🍀👍😊

Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemme... Näytä lisää

Jeg er kommet hos Nini Nails siden hun åbnede sin forretning i Køge for 2 år siden. Jeg har altid været tilfred når jeg er gået derfra ❤️ nu har Nini Nails flyttet sin forretning hjem på sin privatadr... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Både jeg og mit barnebarn får lavet…

Både jeg og mit barnebarn får lavet negle hos Nini 👍😊👍

21. huhtikuuta 2026

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemmesiden.
Kan bestemt anbefales.

21. maaliskuuta 2026

Super service, tak 😇

Jeg har været hos Nini Nail flere gange, primært til pedicure, men også til manicure. Hver gang har jeg været meget tilfreds med resultatet. Fantastisk service, venlig betjening og en dejlig atmosfære. Kan helt klart anbefales!

11. helmikuuta 2026

Nini nails

Har fået lavet negle hos Nini nail nogle gange nu, de sidste to gange af Tom, & hold da op han er god. Han laver de smukkeste designs, i love it💅🏼.

27. joulukuuta 2025

De er supersøde

De er supersøde, men har alt, alt for travlt. 4. gang jeg var hos dem, gik tingene lidt for stærkt og jeg er ikke tilfreds med resultatet, som er halvskæve negle med fortykkede acrylpålægning uden den bedste slibning. Endvidere blev topcoat også glemt denne gang.

29. marraskuuta 2025

Har fået lavet negle fast hos Nini

Har fået lavet negle fast hos Nini gennem længere tid nu, og har til dato ikke tabt så meget som en negl.
Får lavet akryl på tipper.
God service, tager en god times tid, man får tilbud varm eller kold drik under behandlingen og der er altid smil på læben iblandt de ansatte.
Kan varmt anbefales

25. marraskuuta 2025

Jeg havde en god oplevelse hos…

Jeg havde en god oplevelse hos Nininail, fik lavet gelenegle og de blev super flotte!
Jeg vil dog ikke næste gang have slebet så meget af af den gamle gel, da jeg har papirs-tynde negle i forvejen. Det gjorde mit gamle sted ikke, men det er mit eget ansvar at sige det videre, når man vælger et nyt sted ☺️.

Super sødt personale.

23. elokuuta 2025

En klæmpe anbefaling

Jeg har kommet hos Nini i mange år, og hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde. Holdbarheden på det, hun laver, er imponerende – hos mig holder det ofte 4-5 uger. Jeg får altid lavet akrylnegle samt franske negle på tæerne. En kæmpe anbefaling herfra til Nini ❤️

1. huhtikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili