Saanut 2/5 tähteä

Voor mij niet duidelijk of ik deze site kan vertrouwen. Ik was zo enthousiast over de vacature over opvoeder voor school in Kortrijk. Ik wilde graag mailen om te weten te komen over welke school... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het positief dat er een duidelijke sollicitatieknop aanwezig is. Wat ik minder goed vind, is dat de getallen zijn afgeschermd met tekens. Hierdoor is het niet meteen duidelijk wat de voordelen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Website lokt je met mooie vacatures. Kan geen KVK nummer vinden op de website. Er worden in totaal 4 verschillende adressen opgegeven op de website, 1 in Groningen en 1 in Naarden... Näytä lisää

1. Työvoimaneuvoja
  2. Rekrytoija
  3. Rekrytointipalvelut
  4. Hakukoneyritys

Yrityksen kirjoittama

Nieuwejobs – De Slimste Weg naar de Juiste Job of Kandidaat Nieuwejobs is meer dan alleen een vacaturesite. Het is een krachtig digitaal platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden via slimme technologie. Met een gebruiksvriendelijke website, mobiele app en geavanceerde matching op basis van machine learning, zorgen wij ervoor dat de juiste vacature of kandidaat automatisch bij jou terechtkomt. Voor werkzoekenden biedt Nieuwejobs een dagelijks geüpdatet aanbod van actuele vacatures, met automatische suggesties op basis van eerdere sollicitaties. Zoek je een job in jouw regio of in een specifieke sector? Dan ontvang je rechtstreeks in je mailbox relevante vacatures die aansluiten bij jouw profiel. Zo bespaar je tijd én vergroot je je kansen op succes. Werkgevers kunnen bij Nieuwejobs hun vacatures niet alleen eenvoudig posten, maar ook rekenen op gerichte verspreiding naar meer dan 600.000 potentiële kandidaten. Met ons slimme dashboard krijg je direct inzicht in de prestaties van je vacaturecampagnes en kun je bijsturen waar nodig. Of je nu op zoek bent naar je volgende uitdaging of als werkgever de juiste match zoekt: bij Nieuwejobs brengen wij vacatures en talent efficiënt samen – snel, doelgericht en zonder gedoe.

3,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 2/5 tähteä

Voor mij niet duidelijk of ik deze site…

Voor mij niet duidelijk of ik deze site kan vertrouwen.
Ik was zo enthousiast over de vacature over opvoeder voor school in Kortrijk.
Ik wilde graag mailen om te weten te komen over welke school het zou gaan, maar ik kon geen contactgegevens en betrouwbare website terugvinden.
Is deze vacature fake?
Ik stuurde mijn cv op en ben bang dat dit misbruikt zal worden.

25. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

U kunt gerust zijn over uw gegevens. Ze worden niet gedeeld met derden en ook niet verkocht. Wij gebruiken de gegevens uitsluitend voor interne communicatie, en enkel indien u zelf de job-matcher of vacature-alerts hebt geactiveerd.

Wat betreft de betreffende vacature: deze is inmiddels ingevuld. De school is echter regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom raad ik u aan om rechtstreeks contact op te nemen via het e-mailadres dat ik hieronder toevoeg, of telefonisch contact op te nemen met de directeur om na te gaan of er momenteel vergelijkbare vacatures openstaan. Mail
info@mpipottelberg.be
Telefoon
0485/92 31 59
Solliciteren bij dhr. Johan Segers (directeur).

LET OP !! FRAUDE

LET OP !!! Er worden vacatures geplaatst die niet bestaan bij de bedrijven zelf.
Geef je gegevens/ CV niet af.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

Kunt u ons alstublieft wat meer details bezorgen over deze kwestie? Over welke onderneming gaat het precies en wat bedoelt u concreet?

Onze vacatures zijn afkomstig van erkende mediagroepen of grote, gevestigde organisaties. Deze worden bovendien manueel gecontroleerd voordat ze gepubliceerd worden. De kans dat een vacature die niet van een officiële bron afkomstig is in onze index terechtkomt, is dan ook bijzonder klein.

Het is echter mogelijk dat u een verouderde vacature bent tegengekomen via een externe website of een oudere link. In dat geval is het belangrijk na te gaan of de vacature effectief nog actief is. Soms kan een vacature al afgesloten zijn, maar nog tijdelijk zichtbaar blijven door automatische vernieuwing of caching. Het komt ook voor dat enkel de titel en een korte beschrijving nog zichtbaar zijn, terwijl de volledige vacature reeds offline is.

Wij raden daarom aan om altijd rechtstreeks via onze eigen website en zoekfunctie te controleren of een vacature nog actief is, in plaats van via links op externe platformen. Wanneer een vacature twee of drie weken – of langer – geleden werd afgesloten, is het logisch dat deze niet langer beschikbaar is bij de oorspronkelijke werkgever.

Opgelet

Opgelet: er werden valse vacatures in naam van onze organisatie op nieuwejobs.com gepost. Indien u een vacature ziet die u interesseert, ga dan naar de website van de organisatie om te verifiëren of dit een legitieme vacature is en te vermijden dat uw persoonlijke gegevens gestolen worden voor fraudedoeleinden.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

Kunt u de link doorsturen of deze vacature aanmelden via het correcte mechanisme? Onderaan de pagina is steeds een knop voorzien om een verouderde of onjuiste vacature te melden. U mag daar ook kort toelichten waarom u de melding doet.

Wanneer u bijvoorbeeld enkel de standaardtekst kopieert zonder bijkomende uitleg, kan het zijn dat de melding automatisch wordt verwerkt of genegeerd. Er circuleren tegenwoordig veel bots die systematisch links volgen en formulieren activeren (zoals online/offline-meldingen), zonder context of inhoudelijke motivatie.

Daarom is het belangrijk om een korte, duidelijke toelichting toe te voegen bij uw melding. Zo vermijden we dat deze automatisch wordt gefilterd of verkeerd geïnterpreteerd door systeem.

Frauduleuze vacaturewebsite

Opgelet: reeds meermaals werden valse vacatures in naam van onze organisatie op nieuwejobs.com gepost. Alhoewel Nieuwejobs.com beweert dat alle aanbieders geverifieerd zijn is dat duidelijk niet het geval. Indien u een vacature ziet die u interesseert, ga dan naar de website van de organisatie om te verifiëren of dit een legitieme vacature is en te vermijden dat uw persoonlijke gegevens gestolen worden voor fraudedoeleinden.

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

De betreffende vacatures werden op onze website gepubliceerd via de XML-feed van onze officiële partner. Enkel relevante en gevalideerde vacatures worden opgenomen, en deze worden zorgvuldig gecontroleerd. Daarom is het uitgesloten dat er vanuit uw organisatie zogenaamde “valse” vacatures zouden zijn gepubliceerd, aangezien de gegevens afkomstig zijn van een betrouwbare en gevestigde partner.

Hieronder bezorgen wij u de contactgegevens van de personen die volgens de aangeleverde informatie betrokken waren bij de publicatie van deze vacature. U kunt intern nagaan wie en wanneer de vacature exact heeft geplaatst, evenals de bijhorende contactgegevens:

Christian Stivigny
Directeur Landelijke Gilden
Tel. *** 28 60 20
Mob. **** 56 92 64

Isabelle Myncke
HR Manager
Tel. *** 28 62 39
Mob. **** 41 54 72

Indien u intern kunt bevestigen wie verantwoordelijk was voor de publicatie en op welke datum dit gebeurde, helpt dit om eventuele misverstanden snel en correct te verduidelijken. In de praktijk is het veel eenvoudiger dan het lijkt. Wanneer u een vacature tegenkomt die niet langer actueel is, niet meer correct wordt weergegeven of verouderde informatie bevat, kunt u dit rechtstreeks via onze website melden.

Onderaan elke vacaturepagina bevindt zich een knop waarmee u de vacature kunt rapporteren. Na het aanklikken verschijnt automatisch een formulier waarin u kunt aangeven om welke vacature het gaat en wat precies het probleem is — bijvoorbeeld dat de vacature verouderd is of dat bepaalde gegevens niet correct zijn.

Na verzending wordt dit automatisch doorgestuurd naar onze supportdienst. Zij controleren de melding en ondernemen onmiddellijk actie: de vacature wordt indien nodig offline gehaald of inhoudelijk aangepast.

Op die manier kunnen eventuele onjuistheden snel en efficiënt worden rechtgezet.

Saanut 1/5 tähteä

Nooit antwoord gehad op sollicitatie…

Nooit antwoord gehad op sollicitatie niettegenstaande mijn profiel sterk matchte met het gevraagde profiel!

3. syyskuuta 2025

Geachte mevrouw,

Het spijt mij dat u weinig reactie hebt ontvangen. In de praktijk merken wij echter dat veel kandidaten vacatures zoeken via externe aggregatoren zoals Indeed of via algemene zoekmachines. Daarbij worden soms oudere of niet-actieve links weergegeven.

Wij raden u aan om rechtstreeks gebruik te maken van de zoekfunctie op onze eigen website. Daar vindt u uitsluitend actuele vacatures. Let daarbij steeds op de publicatiedatum: sommige vacatures kunnen drie à vier weken oud zijn, andere zelfs aanzienlijk ouder wanneer ze via externe platformen worden weergegeven. In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij permanente wervingskanalen) worden vacatures bovendien automatisch vernieuwd.

Nog efficiënter is het instellen van een vacature-alert. Wanneer u een alert activeert, ontvangt u dagelijks de meest recente en relevante vacatures rechtstreeks in uw mailbox. Door snel te reageren op deze nieuwe publicaties vergroot u aanzienlijk uw kansen op een positieve respons.

Op die manier kunt u gerichter en sneller solliciteren dan via externe websites of verouderde links.

Saanut 1/5 tähteä

Ik werd gevraagd een reactie te geven…

Ik werd gevraagd een reactie te geven op hoe makkelijk het was om te solliciteren op een functie die of niet meer beschikbaar is, of er is nooit gereageerd.
Bij deze mijn beoordeling.

16. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

Hartelijk dank voor uw reactie.

Zoals eerder aangegeven, is het in de praktijk veel effectiever om te solliciteren op vacatures die u ontvangt via een ingestelde vacature-alert. Wanneer u een alert activeert op basis van uw zoekwoorden en locatie, ontvangt u dagelijks uitsluitend nieuwe en relevante vacatures rechtstreeks in uw inbox.

Door snel te reageren op deze recente publicaties vergroot u aanzienlijk uw kansen op een positieve reactie, een uitnodiging voor een gesprek of zelfs een betere carrièrestap.

Bij een algemene zoekopdracht ziet u vaak eerst gesponsorde vacatures bovenaan de resultaten. Op dergelijke vacatures reageren doorgaans zeer veel kandidaten — soms tientallen of zelfs meer dan honderd per publicatie. Dat verkleint statistisch gezien uw kans op selectie.

Vacatures met minder sollicitaties bevinden zich soms verder in de zoekresultaten en worden daardoor minder snel opgemerkt. Ons systeem verdeelt nieuwe publicaties automatisch via alerts naar kandidaten die op basis van hun profiel, zoekwoorden en regio relevant zijn. Daardoor ontvangen alleen geïnteresseerde en passende kandidaten deze vacatures rechtstreeks.

Door u in te schrijven op een vacature-alert vergroot u dus uw zichtbaarheid én uw reactiekans aanzienlijk. Het is een gerichte en efficiënte manier om sneller passende opportuniteiten te vinden.

Saanut 2/5 tähteä

Vond het lastig om te vinden wat ik…

Vond het lastig om te vinden wat ik zocht. Ik zocht een functie omschrijving. Maar niet gevonden.
Ook de opmaak en overzichtelijkheid laat voor mij persoonlijk te wensen over

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

Welke functie heeft u niet kunnen vinden? Ging het om een specifieke regio of waren er helemaal geen vacatures voor een bepaald beroep?

overzichtelijk

gemakkelijk, overzichtelijk, vlot

Saanut 3/5 tähteä

Nooit genomen door een vacatuur en zelf…

Nooit genomen door een vacatuur en zelf nog nul keer gebeld geweest nogsteeds ik heb gesoliciteerd op meerdere vacatuur.

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä nieuwejobs.com

Wij raden ten stelligste aan om rechtstreeks gebruik te maken van onze website, via de ingebouwde zoekmachine en vacaturecategorieën. Onze platform consolideert automatisch alle recente en relevante vacatures van de meest gebruikte jobsites en officiële werkgevers in één centrale index.

Wanneer u zoekt via Google, andere zoekmachines of via zogenaamde vacature-aggregatoren of spiegelwebsites van derden, loopt u het risico verouderde of onvolledige informatie te vinden. Deze externe partijen updaten hun databanken doorgaans slechts om de twee à drie weken, terwijl de levensduur van kwalitatieve vacatures vaak beperkt is tot enkele dagen. De beste vacatures krijgen namelijk het merendeel van de sollicitaties in de eerste 48 tot 72 uur.

Daarom is het cruciaal dat u rechtstreeks op onze site zoekt en een vacature-alert of automatische matching instelt. Zo bent u zeker van een actueel en volledig overzicht, zonder vertraging of duplicatie. Indien een vacature al veel sollicitaties heeft ontvangen, zorgen wij ervoor dat u automatisch alternatieve en gelijkwaardige matches ontvangt via e-mail, inclusief directe links naar actuele vacatures in dezelfde categorie.

Op onze website vindt u uitsluitend vacatures van geverifieerde en betrouwbare werkgevers. Wij publiceren geen frauduleuze of verdachte aanbiedingen. Mocht u toch een probleem vaststellen, dan kunt u dit eenvoudig melden via de knop onderaan elke vacature, zodat wij dit snel kunnen controleren.

Uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig: ze worden enkel gebruikt om u relevante en recente vacatures voor te stellen. U beslist zelf of en met wie u verder in gesprek gaat. Alles verloopt automatisch en rechtstreeks – wij zijn géén tussenpersoon en hebben geen toegang tot uw communicatie of contracten. Deze gebeuren altijd direct met het bedrijf in kwestie.

Wij ontvangen onze gegevens via betrouwbare bronnen zoals XML-feeds, API-koppelingen of rechtstreekse plaatsingen van onze partners. Alles op onze site is actueel, gecontroleerd en afkomstig van de bron – in tegenstelling tot wat u vaak aantreft via afgeleide platforms of zoekmachine-indexen.

Kortom: alleen via onze website bent u zeker van een volledige, actuele en veilige vacature-ervaring.

Ik heb geen contacten

Ik heb geen contacten, alleen de groene knop "Spontaan solliciteren". En ik wacht nog steeds op een antwoord.

25. heinäkuuta 2025

Mijn ervaring

Over het algemeen vrij standaard. Als ik de beschrijving van een job wil lezen, staat er belangrijke data verborgen achter een uitroepteken. Hierdoor weet ik niet wat te verwachten is.
Weinig filters

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het positief dat er een…

Ik vind het positief dat er een duidelijke sollicitatieknop aanwezig is. Wat ik minder goed vind, is dat de getallen zijn afgeschermd met tekens. Hierdoor is het niet meteen duidelijk wat de voordelen precies zijn.

Het was iets anders…

Het was iets anders maar de data onleesbaar waren. Er was geen gemeente vermeld.

28. heinäkuuta 2025

Het was simpel

Het was simpel, makkelijk te vinden en alles was duidelijk

27. heinäkuuta 2025

Bedankt

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin