Nicosub Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Näytä lisää

2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Näytä lisää

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Näytä lisää

Jeg har taget snus (blå lyft/velo) i 4 år og købte nogle blå Wakey-pakker (Blizzard Mint Slim) for et par uger siden. Jeg har ikke taget snus siden, fordi produktet er så godt! Mega smart med koffein,... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vidundermiddel til nikotinstop, anbefales stærkt

I dag er det 2 måneder siden jeg sidst tog snus med nikotin og det kan jeg kun takke jer for. Jeg er så overrasket over hvor nemt det var at stoppe med snus, når man har anvendt jeres produkter. Min kammerat som jeg fik overtalt til at prøve jeres produkt, er også stoppet og har ikke rørt rigtig snus i over 1 måned.

Jeg købte en del pakker ved boulevardkiosken i Aalborg, hvor min favorit var uden koffein, da det gik udover søvnen, når man tog dem med koffein i sidst på aftenen.

Jeg har dog heller ikke anvendt jeres produkter i 1 måned efterhånden, men det er vel også meningen med hele konceptet, at komplet stoppe med indtagelsen af snus.

Tusinde tak for jeres arbejde med at fremstille dette produkt.

Mvh. En meget glad og afhængighedsfri Nordjyde.

22. toukokuuta 2023

Hej Frederik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏
Mega sejt at dig og din kammerat har lagt snusen på hylden, det er en kæmpe sejr🎖️💪

Vi sætter utroligt stor pris på de fine ord, skønt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🤩

Vi ønsker dig en fantastisk dag🌞

Hurtig levering, godt produkt

Hurtig levering, overraskende godt produkt.

14. toukokuuta 2023

Hej Nicolai,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det sætter vi stor pris på🤩

Skønt at du kan lide produkterne og at leveringen har levet op til dine forventninger🙏

Vi ønsker dig en dejlig dag🌞

Dbh. William

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering.
Eneste grund til det ikke er 5 stjerner er prisen.

Pakkerne koster stort set det samme som normal tyggetobak/snus, hvilket trækker lidt ned for mit vedkommende.

7. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nicosub

Hej Emil, tusind tak for din anmeldelse!🤩

Skønt at du er glad for produkterne og at leveringen lever op til dine forventninger.🙏

Vi gør vores bedste for at holde priserne i bund, hvilket er grunden til vi har så store mængderabatter.💪

Vi ønsker dig en fantastisk dag!🌞

Det bon nok faktisk

14. toukokuuta 2023

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at du er glad for produkterne🤩

Vi håber på at se dig på webshoppen igen💪

Rigtig godt 😉

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nicosub

Hey Nicklas, tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at du har haft en god oplevelse med produkterne👌

Ser frem til at se dig på webshoppen igen🤩

Dbh. Rasmus

Virkelig godt tilfreds indtil videre

Virkelig godt tilfreds indtil videre! Modtog min pakke for et par dage siden, med 1 dags levering!!

Er allerede godt i gang og har ikke taget snus i 3 dage. Har ikke specielt mange cravings efter nikotinen - hvilket jeg normalt ville have haft efter 3 dage uden.

Har købt de 3 mint varianter, og de giver den helt rigtige “kuldefornemmelse”, som man er vant til fra Velo.
Kan klart anbefales, hvis man er ved at være træt af sin afhængighed og mangler et alternativ!!

2. toukokuuta 2023

Tusind tak for din anmeldelse!

Skønt at du også har fået lynhurtig levering😁

Stærkt gået, det kan du godt være stolt af. Dejligt at produkterne kan give en hjælpende hånd til dit stop, kuldefornemmelsen er en gamechanger!🤩

Du er allerede rigtig godt på vej!
Vi ønsker dig alt held og lykke👏

Super alternativ til snus

Jeg købte dette produkt for at prøve det af, uden de helt høje forventninger. Men wow! Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god en substitut for snus dette er. Jeg har slet ikke savnet almindelig snus, fordi man får den samme “stikkende/svidende” fornemmelse og koffeinen gør, at man stadig “får noget ud af det” om man så må sige. Jeg købte 2 pakker “Mint Blizzard” med 50 mg og én uden koffein til om aftenen. Det fungerer altså bare virkelig godt! Det kan i øvrigt også mærkes på tandkødet, at det er nikotinfri - ikke mere klamt tandkød der løsner sig 🤩

Derudover en hurtig levering uden problemer 👏

23. huhtikuuta 2023

Hej Clara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏

Vi er super glade for at produkterne også kunne overstige dine forventninger. Du har ramt den spot-on med et produkt uden koffein til om aftenen!👌

Dejligt at høre, at dit tandkød også er glad for din beslutning.🤩

Ha' en fantastisk dag!💪

Dbh. Rasmus

De leverede den forkerte pakke nicosub

De leverede den forkerte pakke nicosub, men da de blev gjort opmærksom på det var de super venlige

24. huhtikuuta 2023

Hej Kirstine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Ærgerligt, at du ikke fik den rette pakke i første omgang - Det var godt vi fik styr på det i fællesskab! Vi gør vores bedste for at skabe de bedste rammer for vores kunder.💪

Vi ønsker dig en fortsat god dag.🌞

Nicosub

Jeg er så glad for Nicosub jeg er næsten stoppet med at ryge på grund af deres wakey citrus og deres melon de er så lækre og det skader ikke tandkødet som snus gør.
Jeg elsker deres levering jeg fik min bestilling dagen efter jeg bestilte

2. huhtikuuta 2023

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er meget stærkt gået - det kan du godt være stolt af. Dejligt at høre, at vores produkter både kan hjælpe til rygestop og snusstop, samt at du synes godt om både smage og levering!

Vi ønsker dig en god dag.

Skuffet

Det er mega kedeligt og der er ingen smag i overhovedet…
Man kan slet ikke mærke man har noget i overlæben… er skuffet

10. huhtikuuta 2023

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at produkterne ikke levede op til dine forventninger! Du er altid velkommen til at sende alle uåbnede produkter tilbage og få refunderet beløbet.

Vi ønsker dig en god dag.👌

Dbh. Rasmus

Min oplevelse med frugt varianten var…

Min oplevelse med frugt varianten var ik hvad jeg blev lovet. derfor sendte nicosub 3 nye produkter som er fantastisk til folk der har et slemt forbrug af snus. Dog ikke lige mig. Mint varianten får du hvad du blir lovet så 4 stjerner herfra

31. maaliskuuta 2023

God kvalitet

Produktet minder utroligt meget om Velo/ace produkter så min underbevidsthed bliver snydt. Jeg bruger normalt en halv dåse per dag men har nu ikke brugt snus i 15 dage og har med wakey ikke haft behov for det.

15. maaliskuuta 2023

Det VIRKER!

Det er nemt at finde rundt i, man får hvad man har bestilt. Og det kommer hurtigt, og det VIRKER!
Det er min 5 dage uden snus, jeg er meget tilfreds!

3. maaliskuuta 2023