Nicosub Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Näytä lisää

2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Näytä lisää

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Näytä lisää

Jeg har taget snus (blå lyft/velo) i 4 år og købte nogle blå Wakey-pakker (Blizzard Mint Slim) for et par uger siden. Jeg har ikke taget snus siden, fordi produktet er så godt! Mega smart med koffein,... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtigt og god service

Hurtigt service. Jeg havde fået en bøtte med en produktionsfejl, så jeg skrev en besked og fik svar inden for 2 minutter. Fik valget mellem en ny bøtte eller pengene tilbage. Hurtigt, godt service og gode priser!

15. joulukuuta 2023

Hurtig levering

Lever op til forventningen

8. marraskuuta 2023

Hej Jonas,

Dejligt at høre det hele lever op til dine forventninger💪

Du ønskes en fantastisk dag🌞

Dbh. Sofus

Selve produkterne er jeg meget positivt…

Selve produkterne er jeg meget positivt overrasket over!
Indleveringstid kunne sagtens være bedre… fair nok i tydeligvis ikke sender pakker i weekenden, men så synes jeg det skal fremgå på hjemmesiden.
Ellers rigtig fint.

11. marraskuuta 2023

Hej Simon

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre at du er glad for produkterne😁
Vi beklager at det ikke har været tydeligt nok, at vi ikke sender pakker i weekenden. Det får vi rettet op på🙏

God smag

Hurtig levering, god smag og godt til stop af snus.

6. marraskuuta 2023

Hej Jonathan

Tusind tak for din anmeldelse!💪
Fantastisk at produkterne har hjulpet dig🤩

Rigtig god dag😊

Dbh Sofus

Hurtig levering

Fint produkt

24. lokakuuta 2023

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!😁

Dbh. William

Lækre produkter

Hurtig levering, god service. Ka klart anbefale

23. lokakuuta 2023

Hej Kalle,

Tusind tak for din anmeldelse!💪
Dejligt at høre det hele lever op til forventningerne🤩

Ha' en fantastisk dag🌞

Dbh. Sofus

Super hurtig levering og god…

Super hurtig levering og god information om hvor vidt pakken var på vej

20. lokakuuta 2023

Hej Benjamin,

Dejligt at høre det hele lever op til dine forventninger💪

Du ønskes en god dag😁

Lækkert produkt.

Lækkert produkt og hurtig levering.

18. lokakuuta 2023

Hej Carla,

Tusind tak for din anmeldlese!
Fantastisk at du nyder produkterne🤩

Dbh. Rasmus

En rigtig god Service.

En rigtig god Service.
Jeg fortrød det og kom nok til at sende det forkert tilbage til dem og de var så søde at hjælpe med det, så jeg ku få mine penge igen☺️

17. lokakuuta 2023

Hej Rebekka

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at vi fandt en løsning🙏😁

Du ønskes en dejlig dag🌞

Dbh. Sofus

Det kunne ikke blive nemmere med snusstop

Jeg er ikke typen der skriver om mine oplevelser eller noget overhovedet, men jeg er nødt til at skrive her, for jeg har med lidt til ingen abstinenser stoppet med at tage snus.

Jeg har taget snus on n’ off i 7 år, hvor jeg de sidste 4-5 år har været konstant hver dag, jeg har brugt det hvide ud af øjnene på snus og fortryder så meget alle de penge jeg kunne have sparet.

Jeg så en NicoSub reklame på min facebook feed og tænkte “nu er det nu” jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling, jeg startede mandag d. 02/10/23 og har ikke rørt nikotin siden.
Jeg ved det er hurtigt at skrive jeg er færdig, men jeg har INGEN trang til nikotin længere, så tak for et skønt produkt, og så håber jeg at nogen kan bruge min feedback til noget🙏🏼

6. lokakuuta 2023

Hej Nicolaj

Tusind tak for din anmeldelse!🤩
Skønt at produkterne har virket for dig, det er dejligt at høre💪

Vi elsker alle former for feedback og sætter utroligt stor pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🙏

Du ønskes en fantastisk dag😎

Dbh. Sofus

Jeg var afhængig af snus i 4 år.

Jeg var afhængig af snus i 4 år.
Til sidst tog jeg alt fra en halvt til en hel bøtte på et døgn.

Efter jeg prøvede jeres Wakey stoppede jeg med snus, og tog derefter kun Wakey, hvor jeg efter en måned kunne kalde mig helt snusfri

Idag har jeg været nikotinfri i 2 måneder og har intet rørt i noget snus i 1 måned.
Takket være jer!

Kæmpe anbefaling!
Super god service ✅
Hurtig leveringstid ✅

5. lokakuuta 2023

Hej Oliver

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi sætter kæmpe stor pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🙏💪💪

Sindsygt sejt gået med de 2 første måneder, keep it up!🤝🤩

Du ønskes en dejlig dag🌞

Dbh. William

Wakey snus

Jeg Elsker wakey snussene da der rigtig gode til at erstatte for nikotin snus og erstatter også smagene rigtig godt

21. syyskuuta 2023

Hej Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse!🙏

Fantastisk at høre produkterne har gjort en forskel for dig🤩
Du ønskes en fantastisk dag🌞

Dbh. Sofus

total tilfreds er mere end tilfreds med…

total tilfreds er mere end tilfreds med leveringen. Da jeg bruger normal snus til dagligdag, er dette det sted hvor jeg er mest tilfreds med produktet, Og nok også det man er tættest på at ramme den normale snus..

19. syyskuuta 2023

Hej Julius,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sætter kæmpe stor pris på at du vil dele din oplevelse💪
Skønt at høre produkterne lever op til dine forventninger🤩

Rigtig god dag!🌞