Klacht netjes ingediend - drama discussie als gevolg!
Klacht netjes ingediend! Mijn klacht was blijkbaar klinkklare onzin. Wat een onfatsoenlijke communicatie. Werkelijk waar nog nooit meegemaakt. Van een klacht naar een mega welles nietes discussie. Want ik heb absoluut geen gelijk. Mw. neemt het wel heel persoonlijk, s' Nachts krijg ik een lap tekst, 's ochtends zie ik weer verwijderde appjes. Bizar.
Ondanks dat mw. tijdens de live aangaf nieuwe vazen te verkopen, waaronder die van mij, klopt het echt niet wat ik allemaal zeg. Na afloop nogmaals gevraagd, waarin door mw. Zelf werd bevestigd dat ik nieuwe vazen zou krijgen. Maar ook dit klopt volgens mw. echt niet. Toevallig op beide vazen een grote luchtbel, waarbij een van de twee vazen aan de binnenkant ook nog stroef is. En dan heb ik het niet eens over de kleine beschadigingen aan de binnenkant, veroorzaakt door de zijden bloemen die mw. in de vaas heeft gehad. Een beetje begrip was fijn geweest. Tweedehandse producten, koop ik wel via Marktplaats.
Ik heb zwart op wit staan van mw. staan dat het product nieuw is. Vandaag geeft ze aan dat ik toch wel wist dat het b keuze was. Ongeloofwaardig.
Ik mocht het inderdaad retour sturen, op mijn kosten. Meerdere mensen kunnen beamen dat je niet de waarheid spreekt!
Even ter verduidelijking:
Dit zijn niet alleen luchtbellen, ik heb het over BESCHADIGINGEN. En ZWART OP WIT bewijs dat je aangeeft dat ze nieuw zijn. TIJDENS DE LIVE heb je het ook aangegeven, dat kunnen meerdere mensen beamen. Meid, hoe groot is je neus inmiddels? Pinokkio is er niks bij.
26. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu