nicedrive.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde den absolut bedste studenterkørsel takket være Benjamin aka. Benno og Jonathan. De var utrolig flinke, professionelle og sørgede for, at stemningen var i top fra st... Näytä lisää

Jeg skriver på vejne af hele min klasse fra ibc Kolding. Jeg syntes det er nogle mega gode priser på vognene og kvaliteten er i top. Vi havde 2 dage med et dags mellemrum. Vi havde de sjoveste, fedes... Näytä lisää

Havde en helt fantastisk to dage, med de absolut vildeste chauffører, de havde højt humør og tålmodighed. De var sygt grineren og var virkelig med til at lave hele turen både sikker og sjov. Kæmpe sku... Näytä lisää

Vi havde den bedste vogntur, med 2 fuldstændig amazing gutter, som sørgede for at vi kom vidt omkring. Tiden blev holdt, og de var gode til at stoppe for at holde tissepause når vi skulle køre de lan... Näytä lisää

1. Diskobussi
  2. ja myös
  3. Juhlatarvikevuokraamo

Nicedrive er en af sjællands førende og mest innovative studenterkørselsvirksomheder. Vi har fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst at sørge for, at I får en "Nice" studenterkørsel I aldrig glemmer😉🥳

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vognen var stor og havde massere plads

Vognen var stor og havde massere plads. Medarbejderne har styr på alt samt holde vognen ren mens man er inde til sit stop på turen. Bo er verdensklasse chauffør. Helena gør det også godt;)

Tak for en god vogntur hilsen 3F

24. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Tusind tak for en skøn, skøn tilbagemelding🙏❤️ Det er det allervigtigste for os, at I studenter har haft en fed vogntur, så når I skriver det, bliver vi nærmest lykkelige!🤩😍 Tak for ros til chaufførerne, de gør bare et godt stykke arbejde😊😊

Skide sjove chaufføre som var mega…

Skide sjove chaufføre som var mega fleksible, sjove og festglade. Ikke nogen sure miner eller onde øjne til os fulde elever, kun smil og smådrillerier.

Big ups til Chris og Christian

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Jamen, hvor er det godt at høre🙏🤩 Vi bliver SÅ glade, når I har haft den fedeste fest ombord🥳🥳 Skønt at I husker at give vores dygtige festlige chauffører ros - Taaaak🙏🤩🤩❤️

Bedste oplevelse nogensinde

Bedste oplevelse nogensinde. Nicki og Tobias bedste vognmænd i Danmark! Perfekte til en studenter dag!😇

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Jamen, så bliver det jo ikke meget bedre!! Al den ros til chaufførerne er SÅ velfortjent🤩🙏 Du varmer os helt ind i hjertet, for vi ønsker så brændende, at jer studenter bare får den fedeste fest ombord🥳🥳🍾🍾 Taaak🙏😍

Hallafucning bel Mikkel og Tobi

Hallafucning bel Mikkel og Tobi, bedste chauffører!

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Ha ha, det lyder virkelig som den fedeste fest!!🥳🥳 Vi er helt enige i, at de to fyre er super-chauffører🤩🤩 Tusind tak, det varmer🙏

Sindsyg fed fest der bliver skabt

Sindsyg fed fest der bliver skabt på vognen.
Vi kørte med chaufførerne Mikkel og Theis fra Nicedrive da vi igår d. 22/6-23 kørte studenterkørsel fra Vordingborg Gymnasium & HF. De unge chauffører var med til at gøre festen helt vild fed hele turen igennem, og de var virkelig flinke og søde. De havde styr på tiden, og det hele fungerede bare super godt. Det kan helt klart anbefales til de kommende studenter som ikke har fundet vogn endnu, god fornøjelse og endnu engang stort tak for turen til Nicedrive!

Kæmpe ros herfra - Vordingborg Gymnasium & HF, 2.P

22. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Ejjjj, hvor er det bare fedt at høre😍 Det er virkelig det bedste at høre, at jer studenter har haft den fedeste fest ombord på vores studentervogne🥳🥳 Vi kunne ikke være mere lykkelige på jeres vegne🫠❤️💙 Taaak🙏

Alt kørte som det skulle med nice og…

Alt kørte som det skulle med nice og venlige chauffører. Med nem kontakt og god kommunikation gennem hele forløbet.

11. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Tusind tak, hvor er det bare fedt at høre🤩❤️ Det gør det hele værd for os, at I studenter er tilfredse og har haft den fedeste oplevelse🥰💪💫

Ultimativ oplevelse...

Ultimativ oplevelse...
Total tjek på sikkerhed, god chauffør og co-driver.

30. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

🤩🤩 Det kunne ikke blive meget bedre at høre for os🥰 TAK🙏💫 Det allervigtigste er, at I har haft den fedeste oplevelse🥳🕺🏻💃🏻

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!
Min klasse og jeg har været ude og køre vogn. Vognen i sig selv, var i vildt fed,
Med dens soundbox, massere af plads og nedkøling af drikkevare.
Så det var mega Nice
Vigtigst af alt så var de to chauffører sindssygt gode!
Kæmpe shout out til Sus og Chris

30. kesäkuuta 2022

SÅ fedt at høre🥳 TAK🙏 Det bliver Sus og Chris sindsygt glade for at høre❤️

Flinke chauffører

Flinke chauffører, ordentlig vogn. Intet at sætte en finger på, alt er som det skal være. Alle kommer frem uskadt.

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Tak. Skønt at høre at I har oplevet høj sikkerhed og tryghed 🙏🥰🤩 Sådan bør det også være😊

Fedeste vogntur!

Vores vogntur startede lidt dårligt ud med vognen var overhedet, og ikke ankom til skolen.
Men hurtigt blev der fundet en løsning og 20 min efter kom der en ny vogn til os, klar med det hele, så vi stadig kunne overholde vores tidsplan.
Vi havde de fedeste chauffører, som var med til at gøre vores kørsel til den største fest!
Stor ros herfra, så fed en oplevelse🤩
- 3.c Slagelse Handelsgymnasium

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Åhhh ja, det var bare det værste, der kunne ske: nedbrud i studentervognen😩😱 Vi har heldigvis en del studentervogne i reserve, netop for at vi hurtigt kan rykke ud med en ny studentervogn👍👍 TAAAK🙏 for at I alligevel havde en oplevelse til 5 stjerner❤️🤩🥳

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Alt i top. Personalet er med til at gøre det til en helt fantastisk dag for os studenter. Ville anbefale NiceDrive til alle kommende studenter

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Fedt🤩 TAK❤️ Det betyder alt for os, at I har haft en fantastisk studenterkørsel🥳🥳

Bedste tur nogensinde

Bedste tur nogensinde, verdens sejeste personale og Mæhle arbejder der og Weber-grill også

Ha ha ha!! TAK🥳🍹❤️ Altså vi vil rigtig gerne fastansætte Mæhle!!👍🤩

Mega fed oplevelse!

Mega fed tur! Alt var i tiptop, det hele ærligt, DJ var på og skabte god stemning, chaufførne var fkn søde og hjælpsomme og sikkerheden var helt i orden. Nicedrive kan klart anbefales, sørg for at vælge dem som jeres studentervogn!!!

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Tak for en megafed tilbagemelding🤩🤩🥳🥳 Det gør det hele værd for os. TAK🙏❤️

BEDSTE service

BEDSTE service, mega gode chauffører, som virkelig passer på en og mega god sikkerhed. Den VILDESTE DJ. En af de bedste oplevelse i mit liv!!! Kan klart anbefales det var fanme godt. Tak for det🤪

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Feeeedt🤩🤩 Tak for den vildeste tilbagemelding🙏😍😍😂 Vi kunne ikke være mere lykkelige!!

FANTASTISK VOGNTUR!!

Det var en fantastisk oplevelse, med super professionelle chauffører og den VILDESTE DJ!!! Turen var fejlfri og tidsplanen blev overholdt perfekt! Både firma og DJ kan varmt anbefales🥳

26. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Wow, sikke en fantastisk tilbagemelding🥰 - TAK🙏 Vores chauffører og DJ var også vilde med at køre med jer, og synes at I lavede for fed en fest!!

Vil klart anbefale

En fantastisk oplevelse! De kan klart anbefales også med DJ. Deres DJ var mega rare og sjove typer 10/10 oplevelse.

Dog var vognen lidt forsinket men det gjorde ikke spor, det er var en mega fed oplevelse!

26. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Ih, så fedt at høre🤩 TAK🙏 Det gør hele arbejdet værd for os😇 Ja, vi kom for sent, og det irriterer os grænseløst. Det tog længere tid end beregnet for DJ'en at stille musikanlægget op inden vi kørte. ÆV.

Nicedrive er ægte Superliga!

Vi havde æren af, at have Rasmus & Anders som vognfører fra Nicedrive til vores studenterkørsel.

Det var fuldstændig i orden.

Alt spillede bare. Vi nåede det hele og Anders & Rasmus gjorde det til den bedste oplevelse i vores 3 år på gymnasiet.

TAK fra hele 3.b!

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Sådan💪🤩 Det bliver vores chauffører virkelig glade for at høre🥳 Tusind tak for tilbagemeldingen🙏💫❤️

Fed oplevelse med NiceDrive

Fed oplevelse med NiceDrive. Søde chaufførere og styr på sikkerheden. Det var tiptop!

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Jamen, hvor er vi bare glade🙏❤️ Tusind TAK😍 Så dejligt at I har haft en fantastisk tur🥳

Super fede at køre med

Super fede at køre med. De havde godt styr på det hele, tidsplanen blev overholdt og alle var glade. Fantastisk dag!

Vastaus yritykseltä nicedrive.dk

Ejjjj, super godt at høre❤️ Det er lige præcis sådan en studenterkørsel skal være👍 TAK🙏