Kære Peter. Endnu engang stor ros til jer. Som skrevet i min sidste anmeldelse af d. 19/12-2025 fik vi udbedret vores Mini's kaleche med stor tilfredshed og enda væsentligt billigere end først... Näytä lisää
Man kan stadig finde god kundeservice. Bilen var solgt men mit parkeringslys skulle udbedres inden jeg kunne aflevere den. Hyrup og Nielsen ydede en god kundeservice da de fik presset den ind imelle... Näytä lisää
Selv om jeg bor i København og har flere væresteder (også autoriserede BMW) tættere på valgte jeg Hyrup & Nielsen pga. ærlighed, stor professional viden, nem og effektiv booking, personlig tilgang og... Näytä lisää
yderst kompetente mennesker med kærlighed og viden inden for bmw. jeg vil til enhver tid og fremover anbefale bil-ejere at aflægge dette værksted et besøg og få skruet på/serviceret sin bil. jeg giv... Näytä lisää
Autoriseret BMW & Mini Service Værksted
Industriskellet 4, 3540, Lynge, Tanska
- info@hyrup-nielsen.dk
- nhauto.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Topkompetent værksted
Netop lagt vejen forbi NH Auto for at få lokaliseret fejl på min BMW, som 2 andre værksteder (ét af dem aut. BMW) ikke formåede at lykkes med. Peter identificerede fejlen efter 10 min og udbedrede den straks herefter, så super tilfreds.
Tidligere har jeg også fået lavet service på min BMW hos NH Auto, her var kvaliteten ligeledes helt i top og prisen skarp.
Massiv BMW viden, altid venlige, smilende og løsningsorienterede, så varmeste anbefalinger herfra.
Dygtige unge ejere!
Når man har privatejet BMW bliver man mødt med vanvittige reparationstilbud på de autoriserede værksteder.
Derfor er det dejligt at kunne oplyse til andre i lignende situation at der er et rigtig godt alternativ i Nielsen & Hyrup.
Dygtige unge ejere som begge er uddannet på autoriserede BMW værksteder.
De laver et super stykke arbejde. Har flere gange benyttet mig af at de henter min bil i lufthavnen den dag jeg rejser og stiller den tilbage fixet og færdig den dag jeg lander. Det er rigtig fin service.
Ud over BMW reparerer de nu også familiens øvrige bilmærker :)))
Kan kun give værkstedet min aller bedste anbefalinger!
Super professionelt arbejde !!
Tak til Nielsen & Hyrup Auto som det eneste BMW ///M kyndige værksted, der forud for reparationen, kunne bekræfte en fejllyd på Emmissions ventilerne på en M3 E92.
Peter har udført arbejdet professionelt og kyndigt. Desuden havde han forberedt sig og fundet en anden måde at gribe reparationen an på, således at rep.tiden kunne forkortes med ikke mindre end 50% i forhold til hvad BMW selv estimerer arbejdet til - Kreativitet der vidner om faglige kundskaber.
Absolut ikke sidste gang jeg besøger dette værksted.
Update !!
Nu har jeg gentagne gange benyttet Nielsen & Hyrup til nu begge vore biler og kyndigheden spænder vidt - man føler sig rigtig tryg ved at overlade sit køretøj i deres hænder. Super ærlige mennesker og man mærker at de udviser respekt for andres ting.
Super god service
Var løbet panden mod en mur i forsøget på at få en diagnose på min BMW X5 hos et autoriseret BMW værksted. Ringede til Nielsen & Hyrup Auto i Lynge og fik super professionel service. Fejlfindingen tog under 15 min og jeg kørte derfra med en skriftlig fast pris på rep af min turbo. Har haft bil i snart 30 år og har aldrig før oplevet noget der virkede så professionelt.