Yritys on vastannut
NEXUS-GROUP Sp. z o.o. to zespół pracujących z pasją specjalistów z zakresu usług detektywistycznych finansów, prawa, zarządzania i windykacji.
ul. Lęborska 3B, 80-386, Gdańsk, Puola
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kancelaria detektywistyczna Nexus Group reklamuje się, że odzyskuje środki wpłacone pseudo-brokerom. Okazało się, że kancelaria nie wysłała do prokuratora żadnych dowodów (w ciągu ponad 2 lat), doprowadzając postępowanie przeciwko pseudo-brokerowi do umorzenia. Obecnie jest prowadzone postępowanie przeciwko tej kancelarii. Są na Facebook’u grupy: NEXUS GROUP GDAŃSK OSZUSTWO oraz NEXUS GROUP POMOC OSZUSTWA DYSKUSJA, na których zamieszczają swoje posty osoby oszukane, przez tę kancelarię. Każdy może tu sprawdzić jak dużo osób jest oszukanych przez tą kancelarię. Liczba osób oszukanych przez NEXUS GROUP wskazuje na praktykę o charakterze systemowym.
Mam dowody, że ta kancelaria szantażuje administratorów stron, którzy publikują negatywne recenzje o Nexus Group. Mnie też ta kancelaria szantażuje, tzn. straszy sądem jeśli nie wycofam moich recenzji o Nexus Group.
Korzystanie z usług tej kancelarii to strata czasu i pieniędzy.
TU poczytaj inne recenzje o tych oszustach na Facebooku wpisując,, Czy osoby pracujące w tej firmie faktycznie odzyskują pieniądze?
Naprawdę polecam, bardzo profesjonalna firma
Firma wyróżnia się pełnym profesjonalizmem i bardzo wysokim poziomem specjalistycznej wiedzy w zakresie oszustw internetowych, kryptowalut oraz analizy danych i śledzenia transakcji blockchain. Widać, że etyka, odpowiedzialność i realne zaangażowanie stoją tu na pierwszym miejscu.
Dodatkowym atutem jest solidne, starannie dobrane zaplecze prawne oraz skuteczność w działaniach operacyjnych. W moim przypadku firma sprawnie i pomysłowo ustaliła adres IP osoby rozpowszechniającej nieprawdziwe informacje o mojej działalności, co pozwoliło szybko wyjaśnić sprawę.
Zdecydowanie polecam każdemu, kto padł ofiarą oszustwa internetowego i szuka rzetelnej, kompetentnej pomocy opartej na realnych działaniach, a nie pustych obietnicach.
Polecam z czystym sumieniem. Firma pomogła mi w odzyskaniu środków bardzo sprawnie i profesjonalnie.
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w mojej sprawie. Kontakt na najwyższym poziomie. Sprawa sprawnie załatwiona. Dziękuję
Profesjonalna i skuteczna firma w odzyskiwaniu środków. Nowoczesne technologie, duża wiedza i pełne bezpieczeństwo współpracy.
Firma profesjonalnie podeszła do odzyskania moich pieniędzy. Sprawa zlecona była rok temu i mimo opóźnienia na starcie nie wynikającego z ich strony po jak przekonywali odpowiednim kontakcie z policją sprawa nabrała tempa co doprowadziło do odzyskania moich pieniędzy. Dziękuje za wsparcie.
Obiecują że pisma wysłane w rzeczywistości sam odzyskałem środki.Nic mojej sprawie nie zrobili tylko 4000zł skasowali bardzo odradzam tą firmę. Nie wiam czy to oszuści czy bardzo nie rzetelna firma bardzo odradzam tą firmę.
Świetna firma, doskonała i owocna pomoc w zakresie oszustw z kryptowalutami.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Serdecznie polecam. Firma rzetelnie I profesjonalnie zajela sie moja sprawa. Fachową obsluga znająca sie na swojej pracy. Wszystko wyjaśnione wprost bez owijania w bawełnę i dodatkowego odwlekania i kombinowania jak jeszcze wyciągnąć kase odemnie.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Pełen profesjonalizm i poczucie, że ma się do czynienia z prawdziwymi specjalistami. Firma wyróżnia się ogromną wiedzą w zakresie oszustw internetowych i kryptowalutowych a także nowoczesnym podejściem do analizy danych i śledzenia transakcji blockchain. Widać, że etyka odpowiedzialność i zaangażowanie są tu na pierwszym miejscu :)
Zdecydowanie polecam każdemu kto padł ofiarą oszustwa internetowego i szuka uczciwej oraz kompetentnej pomocy opartej na realnych działaniach, a nie marketingowych hasłach.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Jestem bardzo zadowolona z usług. Pieniądze odzyskałam szybko i sprawnie.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Jestem bardzo zadowolony z uslug tej firmy,pieniadze odzyskalem bardzo szybko,profesjonalna obsluga,polecam

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Miałem bardzo pozytywne doświadczenia ze współpracą z NEXUS GROUP (nexus-group.pl)! Od pierwszego kontaktu zespół wykazał się dużym profesjonalizmem, rzetelnością i zaangażowaniem. Dokładnie przeanalizowano moją sprawę, jasno przedstawiono kolejne kroki i utrzymywano stały kontakt przez cały proces. Dzięki ich pomocy udało mi się odzyskać środki, które wcześniej straciłem w wyniku oszustwa — i to szybciej, niż się spodziewałem. Szczególnie doceniam indywidualne podejście, transparentność działań oraz wsparcie na każdym etapie. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto szuka skutecznej pomocy w odzyskiwaniu pieniędzy i profesjonalnej obsługi!

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Bardzo dobre doświadczenie we współpracy z NEXUS GROUP. Kontakt był sprawny i rzeczowy a wszystkie ustalenia jasno wyjaśnione. Firma wykazała się profesjonalnym podejściem i dotrzymywaniem ustaleń. Widać doświadczenie i zaangażowanie w to co robią. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Jak ktoś potrzebuje pomocy to chyba lepiej nie mógł trafić. Firma ma bardzo dobre i wyselekcjonowane zaplecze prawne poza oczywiście usługami w ustalaniu danych, które świadczy. Miałem dość nietypowe zlecenie w zakresie usług detektywistycznych związane z ustalaniem adresu IP osoby, która rozpowszechniała nieprawdziwe informacje w internecie na temat mojej firmy. Jak się okazało była to osoba, którą zwolniłem dyscyplinarnie. Nexus w bardzo szybki i sprytny sposób dokonując prowokacji ustalił te dane.

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Pomogli odzyskać mi pieniądze. Polecam ;)

Vastaus yritykseltä NEXUS GROUP GDAŃSK OPINIE
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.