Det er altid en fornøjelse at spørge om hjælp via chatten. Super søde og kompetente mennesker, det altid er klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling herfra!!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.
Yrityksen kirjoittama

Yhteystiedot
Godthåbsvej 21, 8660, Skanderborg, Tanska
- mail@next.dk
- next.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super god service med god viden og…
Super god service med god viden og indsigt i forsikring

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Christian var god til at gennemgå trin…
Christian var god til at gennemgå trin for trin, oprettelsen af ny forsikring. Tak

Next forsikring
Next forsikring
Får man en rigtig god kundeservice, de er nemme at kontakte. Altid venlig betjening, har netop købt elbil og deres lave pris på en fuld forsikring hvor alt er inkluderet overraskende mig .

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Deres personale er meget respektfulde…
Deres personale er meget respektfulde og hjælpsomme. De løser alle mine problemer med det samme. Jeg anbefaler det til alle. De laver både billigt og garanteret arbejde

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
God oplevelse med oprettelse af…
God oplevelse med oprettelse af aftaler, gode priser.
Havde en rigtig god dialog med kundeservice vedr. flytning af forsikringer fra gammelt selskab.

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Nem og overskuelig online side,og søde…
Nem og overskuelig online side,og søde og hjælpsomme telefon piger...ka varmt anbefale Next forsikring 👌🤩

Pålideligt forsikringsselskab 👍
Man får en god behandling og vejledning af venligt personale. Der bliver ikke ført aggressiv salgspolitik, som man ellers ofte oplever ☺️

Kan kun anbefale Next.
Kan kun anbefale Next.
Super hurtig og kompetent hjælp da vi fik vand i kælderen.
Vores taksator Jesper var sød og imødekommende og vi fik løst problemet uden den store slinger i valsen. 5 Stjerner herfra.

Super oplevelse med Next
Super oplevelse med Next, da jeg havde lidt udfordringer med tegning af forsikringer
, hjalp de hurtigt og professionelt.
Stor ros herfra, glæder mig til at blive kunde.
Må ikke nævne navn, men han var virkelig venlig og professionel.

God kundeservice
I forbindelse med køb af ny bil havde jeg behov for at styr på forsikringen på både den gamle og nye bil. Jeg kontaktede kundeservice, som var mega flinke og venlig og vi fik fixet det hele inden for kort tid. Stor anbefaling herfra :-)

Hurtigt og venligt service
Hurtigt og venligt service. Hurtigt besvarelse af opkald.
Fint priser. Brugervenligt platform.

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Manglende svar og enorm lang ventetid…
Manglende svar og enorm lang ventetid på helt almindelige ting

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Talte idag med next medarbejder om…
Talte idag med next medarbejder om forsikringer og de var meget hjælpsomme, og sikke en behagelig service, behandling og forståelse. Fem store ✓✓✓✓✓ herfra.

Super oplevelse
Det er så dejligt nemt med at ændre sine forsikringer og har man et spørgsmål som man lige kommer i tanke om, så bruger jeg chatten, i dag var det Klara der var på, jeg spurgte ind til vejhjælp og hvem man skal kontakte hvis uheldet er ude, hurtigt klart svar og et telefonnummer, det tager max 5 minutter

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Jeg talte med Anders flink og tålmodig…
Jeg talte med Anders flink og tålmodig , god service

Sød venlig og hjælpsom var Amanda
Sød venlig og hjælpsom var Amanda

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
God og informativ behandling.
God og informativ behandling.

Vastaus yritykseltä NEXT Forsikring
Tak for hjælpen med min nye bil 💖 god…
Tak for hjælpen med min nye bil 💖 god service og venlighed 🎄 når man taler med jer i Next forsikring i telefonen 🎄🎄 og jeg haved en god oplevelse fik styr på min forskning ang min nye bil 🎄 så god weekend 🫶 🎄

Anbefaling efter rørskade
I forbindelse med en rørskade har taksator, Jesper, været en stor hjælp og holdt os godt opdateret undervejs.
Vi har følt os i gode hænder igennem hele forløbet.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.