New Nordic Home Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gang... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen.... Näytä lisää

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

3. lokakuuta 2022

Kære Jette
Mange tak fordi du tager dig til at anmelde os, det sætter vi stor pris på.
Du er hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.

Kære Cille
1000 tak for din fine anmeldelse, hvor er det bare dejligt at læse.
Vi sætter pris på din tid og du er altid velkommen til at handle hos os igen.
Vi ønsker dig en dejligt dag.
Med venlighilsen

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har ikke noget at klage over

Jeg har ikke noget at klage over, i forbindelse med bestilling af to sengebordslamper i messing.
De kom super hurtigt og var som forventet ud fra billeder/beskrivelse.

2. syyskuuta 2022

Kære Nina
Af hjertet tak for din anmeldelse. Dejligt at alt levede op til dine forventninger. Du skal være hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.

Fin og meget hurtig levering

Fin og meget hurtig levering

Vibeke Larsen

1. lokakuuta 2022

Kære Vibeke
Dejligt at læse. Tak fordi du tager dig tid.

Saanut 2/5 tähteä

Lige kommet hjem fra ferie og pakket…

Lige kommet hjem fra ferie og pakket spejlet ud . Spejlet buer helt vildt og er møg skævt . Sådan et dyrt spejl burde ikke have den slags fejl🤯 vil gerne have en del af pengene retur eller et nyt spejl .

22. syyskuuta 2022

Kære Natascha
Tak for din anmeldelse, som vi godt nok er noget overrasket over, da vi ikke har hørt noget omkring dette fra dig på mail eller telefon. Vi har i sidste uge prøvet at ringe til dig og skrive til dig på mail, men vi har intet hørt. Vi kan ikke behandle din sag før vi har modtaget en henvendelse fra dig og øget dokumentation. Og vi håber derfor også at du vil genoverveje denne anmeldelse, da den ikke er helt reel! :)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Saanut 1/5 tähteä

Desværre skal jeg give stjerne.

Desværre skal jeg give stjerne.

Bestilte bord med levering 15/8 - det kom ikke - ingen besked fra firmaet

Så har vi rykket dem via mail - heller intet svar 7 dage senere

Find din vare andetsteds!!

——-
Opdatering

Har fået en forklaring - og penge retur! Bravo.

Men kundeservice er fortsat en by i Rusland

15. elokuuta 2022

Kære Ian
Mange tak for din henvendelse. Vi synes dog ikke helt den holder stik og vi blive lidt kedelig og ærgelig over at læse den. Det var en forudbestilling du havde lavet på den vare du lagde ordre på, med levering i december, som der HELE tiden har stået oplyst på produktet. Så vi undrer os over, hvor du får d. 15/8 fra, Måske du forveksler os med en anden shop eller lign.
Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse, da den ikke givet et reel billede af din bestilling og derfor ikke giver et retvisende billede af vores forretning. En smugle unfair.

Du er naturligvis altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Jeg kan kun anbefale New Nordic Home

Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg bestilte min vare, og ville gerne selv afhente. Jeg skrev derfor en mail, hvor jeg fik svar tilbage med det samme (på trods af at der var ferie, og der derfor kunne være svartid i op til 48 timer). Jeg blev oplyst hvornår der var nogen på varelageret, men kunne også godt få lov til at komme forbi efter lukketid, hvis det passede mig bedre. Produktet var helt perfekt, og servicen var lige så perfekt. Alt ialt en rigtig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale New Nordic Home.

7. syyskuuta 2022

Kære Nathali
Af hjertet tak for din anmeldelse, den varmer at læse. Vi gør alt for at være så fleksible som muligt, så dejligt at høre når det bliver set og værdsat.

Dårligste service

Har bestilt 2 vaser på hjemmesiden. Jeg hører intet fra dem i en uge, hvorefter jeg sender en mail, som heller ikke bliver besvaret. De holder telefonlukket til og med den 6/9 men man kan heller ikke ringe til dem den 7/9.
Godt nok ringe service. Bestilte varerne onsdag d. 31/8 og har intet hørt. Mam troede ellers man var i god tid med at bestille når det først skulle bruges 9/9. Der tog jeg fejl.

7. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Første gang jeg har handlet hos New…

Første gang jeg har handlet hos New Nordic Home. Og absolut ikke sidste gang. Købte en daybed dejlig kvalitet. Og levring var lige til tiden og en rigtig rar chauffør som kom med med min daybed. Hvilket jeg synes er dejligt med god kundeservice. 5 stjerner herfra.

12. elokuuta 2022

Kære Charlotte
Mange tak for din anmeldese. Vi sætter stor pris på din tid og hvor er det bare dejligt at læse alt bare spillede. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Købte en puf men plads til opbevaring

Købte en puf men plads til opbevaring. Den nåede hurtigt frem. Er meget tilfreds med den indtil videre.

9. elokuuta 2022

Kære Madiha
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tid. Dejligt at høre du er tilfreds med din oplevelse.
Du er altid velkommen til at handle hos os igen.

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering :-)…

God service og hurtig levering :-) utrolig smukt spejl

9. elokuuta 2022

Kære Camilla
Dejligt at læse din anmeldelse. 1000 tak for din tid.
Du er altid velkommen til at handle hos os igen.

God service.

God service.
Hurtig forsendelse.
Vil helt klart anbefale New Nordic Home til familie og venner.
Ikke sidste gang jeg handler her ☺️

8. elokuuta 2022

Kære Pernille
Mange tak for din anmeldelse. Den varmer at læse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Saanut 1/5 tähteä

Hvorfor er der ingen svar fra jer

Hvorfor er der ingen svar fra jer? Ingen der tager telefonen i en hel uge.
Ingen svarer på mail, har skrevet til begge mails!
Vi har bestilt et kaffebord i lørdags og fik en afsluttet mail mandag om tak for handlen og at gls havde fået en afsendelsesfragt label og pakken lå klar til dem og vi efter 48 timer ville få en track and trace kode.
Men gls har ikke modtaget en pakke fra jer til os vi har snakket med dem!
Hvad har i tænkt jer? Afsender i vores bord som vi har betalt for og pengene er trukket 2 dage efter.
Og i er jo ikke til at få fat i,
Vores ordre nummer er 53033 og er fra 29/7-22
Ellers må vi jo gå til nets får at få annulleret handlen og få vores penge tilbage hvilket er ifølge dansk købelov så må i ikke hæve pengene før varen er afsendt/klar til afsendelse.
Ring eller skriv til mobil nummer på ordren.

5. elokuuta 2022

Kære Gitte
1000 tak for din anmeldelse, vi sætter pris på din tid. Dejligt at læse du har haft en super oplevelse. Du er velkommen til at handle hos os igen en anden gang.

Kære Sandra

Levering

Min pakke blev ikke leveret til min dør som aftalt, men blev bare sat i trappeopgangen, så jeg selv måtte slæbe en meget tung kasse op ad trappen.

22. heinäkuuta 2022

Kære Inge

Mange tak for din anmeldelse. Vi har slået din ordre op og du har bestilt din ordre inkl. indbæring/opbæring, så vi undrer os lidt over din anmeldelse. Når du bor i lejlighed og bestiller til hjemadresse, stilles varer i opgang (Hvis muligt), jo mindre andet er aftalt.
Vi håber derfor du vil genoverveje din anmeldese, da det altså ikke har været aftalt eller bestilt at din ordre skulle være inklusiv. opmæring.
Men vi takker for din tid af anmeldelse, du er naturligvis altid velkommen til at handle hos os en anden dag.

Besværlig levering

Hurtigt levering første gang, men af et sofabord, som var blevet sendt direkte videre til mig fra en anden kunde, som ønskede at returnere den, fordi den havde den forkerte farve og var ridset. Jeg fik af vide, at jeg ville få tilsendt et nyt, hvilket var super fint, men de skrev, at den ville blive sendt mandag og være fremme senest onsdag. Onsdag havde jeg stadig ikke modtaget noget om, at den var sendt eller på vej og fik fortalt, at der var sket en kommunikationsfejl, og at den derfor først blev sendt afsted onsdag. Jeg har nu ventet 10 dage på mit sofabord. I dag torsdag kan jeg se på GLS appen, at bordet er leveret, men jeg har ingen mail eller besked modtaget fra hverken GLS eller firmaet omkring afsending og levering. Meget blandet oplevelse.

20. heinäkuuta 2022

Kære Nicoline
Mange tak for din anmeldelse, som vi dog er kede af at læse.
Du har ret i at du modtog en forkert vare. Det er en stor pakkefejl fra vores side. Vi har reageret prompte og fik straks i gang sat levering af ny vare. Vi har haft en fin dialog på mail. Vi fik leveret dit nye og rigtige bord til din adresse som en gestus og beklagelse for situationen. Og det viste sig også du fandt pakken ved din adresse.
Vi kan godt forstår din oplevelse har været mindre tilfredsstillende, men vi synes nu ikke de 2 stjerner er berettiget. Vi rettede op på fejlen straks. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre alt 100% og hvis uheldet sker, som i denne situation, reder vi bod på det hurtigst muligt.
Vi håber du vel genoverveje din anmeldelse. Vi har haft en fin dialog på mail og vi har besvaret alt.
Du er naturligvis altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin