Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Näytä lisää
Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gang... Näytä lisää
Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Plantagevej 14, 3460, Birkerød , Tanska
- info@newnordichome.dk
- newnordichome.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
H. Skjalm P. væglampe
Levering skete hurtig.
Varen var den som bestilt, men lever desværre ikke op til beskrivelsen på produktet. Der står at lampen er ideel til at skabe lys, der hvor man har brug for det, da både armen og skærmen kan justeres i den retning man ønsker.
Dette er overhovedet ikke tilfældet, skærmen kan kun lyse nedad og en smule indad mod væg, kun yderste arm kan dreje fra side til side.
Dette faktum er, i min opfattelse, ikke at lys kan justeres derhen hvor man ønsker.
Havde jeg opdaget den mangel, inden ophængning, var den straks returneret.
De bør tjekke om deres beskrivelser af produkter, svarer til virkeligheden.
Jeg handler sansynligvis ikke der igen.

God oplevelse
Købte en bænk onsdag, havde den om tirsdagen. Bænken er rigtig flot, lidt mørkere end billedet viser og med få skrammer, men intet problem for mig ift. størrelsen er perfekt og passer til resten af møblerne herhjemme.
10 stjerner ⭐
Fantastisk service.
Bestiller et konsolbord torsdag (Men info om 7-14 dages levering) mandag morgen kl.9 kommer mit bord. Fedt.😊
Opdager at der ikke er skruer og møtrikker med. Øv hvor irriterende, men sender en mail med det samme til New Nordic Home, som omgående ta'r fat i leverandør. Tirsdag morgen kl.8.10 står gls med en pakke med skruerne. DET ER TOP PROFESSIONEL SERVICE.
Tusind tak for det.

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Mega god og ekstra ordinær service
Mega god og ekstra ordinær service. De skaffede en ekstra bænk trods lagerbeholdningen sagde 1 og de kom selv og aflevere dem personligt 😃

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Meget venlige medarbejdere som svarede…
Meget venlige medarbejdere som svarede på mails hurtigt og med stor respekt :)

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Uendelig lang leveringstid hvor dele af…
Uendelig lang leveringstid hvor dele af ordren var i restordre. Da de sidste endelig ankom manglede der monteringsskruer i en af pakkerne. Måske blot en uheldig oplevelse men intet desto mindre en oplevelse jeg ikke kan anbefale.

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Meget lang levering - sløv kundeservice
22.03.23 ordrebekræftelse modtaget
05.05.23 Rykket for lampen
10.05.23 Svar fra firmaet - Lampen forventes leveret i løbet af to uger.
02.06.23 rykket firmaet
06.06.23 svar fra firmaet - lampen er ankommet til firmaet 02.06.23
06.06.23 firmaet skriver lampen bliver leveret 06.06.23
06.06.23 rykker firmaet for Track &Trace
08.06.23 svar fra firmaet, at lampen skulle være på vej til levering 09.06.23 modtager lampen
Det har været umuligt, at få forbindelse med firmaet på telefon.
Handler IKKE hos det firma igen!!!!

Super langsom levering
Super langsom levering.
På hjemmesiden stod 1-5 dage, og varen var hjemme.
Det er 2 uger siden jeg bestilte og har først nu modtaget en mail hvori der står at varen er på vej.

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Jeg fik leveret et spejl, som var smadret ynder transport. Efter forsendelse af spejl og emballage, fik jeg lovet at de ville sende et nyt uden beregning.
Virkelig god og hurtig service. Fem stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vil handle hos New Nordic Home igen
Fik tre stk. pampasgræs, flotte og er helt tilfreds med handlen. Der var dog lidt lang ekspeditionstid - ca. 9 dage.
Vil handle hos New Nordic Home igen

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Vedr. Hjemmelevering ej bestilt af new Nordic Home.
Opdatering. 4/5-23
Jeg giver en ekstra stjerne end tidligere, da jeg faktisk synes at kundeservicen er i top, og i gør en masse for at møde jeres kunder. Jeg håber at hjemmesiden (når den bliver sendt i luften) får alle de ting, som der har “haltet” lidt indtil nu.
Oprindelig tekst.
Generelt synes jeg behandlingstiden er lidt lang, for den bliver afsendt.
Mit største problem er dog, at jeg har bestilt med hjemmelevering og betalt for dette! Har nu modtaget besked om at den er klar til afhentning. Har talt med GLS, som oplyser at den er sat til at skulle afleveres i pakkeshop.

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Jeg har ikke ord til beskrivelse om…
Jeg har ikke ord at beskrive hvor var jeg glad at modtage det smukkeste Konsolbord. Selvom leveringstid var længere jeg forventede, det var helt værdifuld at vente. Levering har været åbenbart lang, men spejlmøblet er ankommet godt pakket, uden skade og i perfekt tilstand.
Mange tak til butikken for et godt job.

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Bestilte House Doctor Laun kurvesæt.
Bestilte House Doctor Laun kurvesæt.
Havde spørgsmål ang. varen og fik lyn hurtig svar på chatten. Bestilte torsdag og modtog dem allerede om fredagen. Så super hurtig levering.

super god oplevelse
Super nem hjemmeside. Fik varene indenfor en uge. Alt var meget tilfredstillende. Vognmanden var meget flink og hjælpsom

Ynglings butik ❤️
Hurtig service og svar tid når man skriver til dem.
Lækre varer, det største problem er at jeg bruger for mange penge hos dem, fordi de har så mange flotte ting ❤️❤️
Bestilte 2 spejle og betalte for hjemme…
Bestilte 2 spejle og betalte for hjemme levering
Der kom et spejl
Skrev til dem og de sendte straks et nyt som jeg skulle hente på tanken.
Det var jeg lidt træt af, da jeg er opereret i min fod og går på krykker

Vastaus yritykseltä New Nordic Home
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Fine produkter. Bestilte et fad som havde en fejl, og fik hurtigt byttet det til et nyt. Kan varmt anbefale denne side.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.