Super blij met de support van Linda # nf rotterdam kralingen Thx voor jouw oprechte aandacht, support, expertise en begeleiding
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Streefgewicht bereikte zonder honger gevoel & begeleiding van de coach fantastisch
Ben heel erg tevreden over de begeleiding van Brenda. Top begeleiding filiaal Rotterdam Centrum.Superfijn hoe zij mij erdoorheen heeft geholpen goed mijn best te doen om te staan waar ik nu sta. Over... Näytä lisää
Goede begeleiding door Brenda in de Karel Doormanstraat. Ondanks medicijnen , licht suiker, darmen etc zijn we (wel zeer langzaam) tot een resultaat gekomen. Niet veel afgevallen maar suiker is ond... Näytä lisää
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Yrityksen kirjoittama
Karel Doormanstraat 326, 3012 GP, Rotterdam, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super blij met de support van Linda # nf rotterdam kralingen
Thx voor jouw oprechte aandacht, support, expertise en begeleiding

Vastaus yritykseltä NewFysic - Rotterdam
Goede begeleiding door Brenda in de Karel Doormanstraat.
Ondanks medicijnen , licht suiker, darmen etc
zijn we (wel zeer langzaam) tot een resultaat gekomen.
Niet veel afgevallen maar suiker is onder controle, mijn cholesterol onder controle en mijn conditie voelt goed.
Over New fysic algemeen; jullie mogen wat extra betekenen voor klanten die jaren lang , en elk jaar opnieuw weer gebruik maken van jullie methode.
Lieve coach, Brenda en haar collega’s. Heerlijke recepten, je hebt zeker niet het gevoel dat je zwaar aan het diëten bent. Ik ben veelzijdiger en gezonder gaan eten. Een paar overtollige kilo’s eraf. Prima! Goed te doen.
Brenda van de vestiging in Rotterdam Centrum is een absolute topper. NewFysic is een goed werkend concept. Zelfs met geniet momentjes boek ik resultaten.
Dankjewel!
Wat een super begeleiding bij New Fysic. Op deze manier is het niet lastig om af te vallen. Heel tevreden!
Het is me deze keer gelukt. In nog geen jaar tijd ruim 30 kilo lichter. Bij eerdere pogingen lukte het mij niet om het vol te houden. Dat het nu wel gelukt is komt door trouw elke week of elke twee weken naar NewFysic te gaan en veel te variëren met eten. Er staan veel lekkere en makkelijk te maken recepten op de site. Zonder de begeleiding van Jolanda van NewFysic vestiging Rotterdam centrum was het mij niet gelukt. Ben super blij.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.