NewFysic - Online Coaching Arvostelua 12

4,3

Spinnerij 69, 1185 ZS Amstelveen, Noord-Holland, NL

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Intake gehad, duidelijke uitleg, coach bespreekt aanpak op persoonlijke voorkeuren/ omstandigheden. Kan hier mee goed aan de slag, fijn!

Saanut 5/5 tähteä

Ten eerste werkt het ! Personeel is super vriendelijk en super klantenservice! Bij een probleem gelijk een mega oplossing!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend goeie ervaringen. Met weinig moeite mijn doel behaald met een hele fijne coach (Susanne Mater). Ik had bijna mijn doel bereikt toen ik een flinke financiële tegenslag kreeg. Susanne h... Näytä lisää

1. Painonpudotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Yrityksen kirjoittama

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Spinnerij 69, 1185 ZS, Amstelveen, Noord-Holland, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Mijn doel bereikt!

Mijn doel bereikt, in iets meer dan 5 maanden tijd - 11,4 kilo. Wekelijks contact met mijn coach Elma van Leeuwen. Ze had altijd motiverende woorden, en daardoor is het ook makkelijker om door te gaan. Nu op eigen houtje verder, maar door de tools die ik heb gekregen komt dat zeker goed.
Bedankt Elma....🍀
Groetjes Ursula

2. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä NewFysic - Online Coaching

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen jouw doel te bereiken! We zijn blij met je positieve ervaring. Bedankt voor je mooie woorden en veel succes!

Ten eerste werkt het

3. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä NewFysic - Online Coaching

Annette, hartelijk dank voor je prachtige review, dank namens team Klantenservice!

Intake gehad

22. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact mogelijk

Ik heb het startpakket besteld met de coach die dan contact met je zou opnemen. Op verschillende manieren contact gezicht maar krijg geen reactie. Krijg niemand te pakken. Heel vervelend en erg ontevreden hierover.

27. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Online Coaching

Hi Femke, wat vervelend om te horen, dat is zeker niet de bedoeling. De coach neemt inderdaad a.d.h.v. je bestelling contact met jou op om een eerste intake in te plannen, zodat je kan starten met het NewFysic programma. Mocht je nog niks vernomen hebben, dan adviseer ik je even te mailen naar info@newfysic.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Teleurstellend: mooie woorden, tot nu toe geen daden

NewFysic belooft het pakket de volgende dag te bezorgen. We zijn inmiddels bijna een week verder en er is nog geen pakket ontvangen. Daarnaast zegt NewFysic binnen 24 uur berichten binnen de eigen omgeving te beantwoorden (coach) en ook dat is niet het geval. Teleurstellend.

25. toukokuuta 2023

Goedemiddag Anoushka,
Vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt. Als je ons even mailt op info@newfysic.nl dan gaan we het zo goed mogelijk proberen op te lossen voor je.
Team NewFysic

Ontzettend goeie ervaringen

Ik had bijna mijn doel bereikt toen ik een flinke financiële tegenslag kreeg. Susanne heeft toen besloten dat ik de rest van het traject op hun kosten mocht afmaken. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb nu mijn streefgewicht behaald in een korte periode en heb absoluut geen honger gehad of andere ongemakken ervaren. De coach weet waar zij het over heeft en is er altijd voor je.

Ik heb al vele diëten en dergelijke geprobeerd, maar dit werkt echt! De coach is ook een goede stok achter de deur.

19. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

De New Fysic lifestyle is MIJN lifestyle!

De New Fysic lifestyle is voor mij een manier van leven waar ik me erg prettig bij voel. Ik word begeleid door mijn inline coach en zij is naast een goed stok achter de deur en geeft mij leuke en nuttige tips en adviezen.
Mbv van de supplementen is het afslanktraject erg goed vol te houden. Op de website staan erg lekkere recepten waar iedereen heerlijk van mee kan eten.
Ook het bestellen online van supplementen is eenvoudig en ze worden snel en netjes geleverd. Gezien het feit dat vele mensen deze lifestyle omarmen is dit een gezonde manier om af te slanken en daarna je gewicht te kunnen behouden.

3. huhtikuuta 2021

Mijn coach is top!

Mijn coach is top! En de receptjes zijn lekker en snel klaar te maken.
Eerste dagen is altijd even inkomen, maar met behulp van de coach, sla je jezelf er door heen.

15. maaliskuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin