de spullen die zijn wel zeer goed het werkt voor mij. heb al meerdere geprobeerd. alleen uiteindelijk loopt het kostenplaatje wel op. ook andere zijn duur die niet hielpen. dus in dit geval geweldig... Näytä lisää
NewFysic is de afslankmethode die het beste bij me past. Viel er binnen 5 weken 6,8 kg mee af. Heel helder en duidelijke methode. Voel me dan ook super fit, zeker met de juiste supplementen die NF aan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed en duidelijk concept met wekelijkse kundige begeleiding. Er wordt met je meegedacht en op die manier heb ik het als heel ondersteunend ervaren. Goede supplementen en een zeer helpende app met hee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
NewFysic is er voor jou!
Yrityksen kirjoittama
- al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
- Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.
Stationsstraat 16A, 6221 BP, Maastricht, Limburg, Hollanti
- +31883230039
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fijn advies en goede steun als het even…
Fijn advies en goede steun als het even niet gaat
Marian in maastricht is een een super…
Marian in maastricht is een een super coach.
We hadden een geweldige begeleiding om…
We hadden een geweldige begeleiding om onze overtollige kilo’s kwijt te raken. Altijd een open oor. Als ik er even doorheen zat werd ik weer gemotiveerd. Klasse!!!!!
Eerst dik 3 gewichts cijfers vóór de komma
Van dik 3 gewichts cijfers vóór de komma schrijf ik nu 98. Een super resultaat dat alleen tot stand kwam door NewFysic. Een hartelijke, melevende en kundige consulente heeft mij uitstekend begeleid naar dit resultaat.
Afvallen en toch lekker en gezond eten!
Na allerlei diëten geprobeerd te hebben, ben ik er bij New Fysic achter gekomen dat je door gezond en lekker te eten gewoon kan afvallen. Ik voel me energieker en lekkerder in mijn vel! Door de persoonlijke begeleiding van mijn coach en de heerlijke recepten van NF ben ik nu in 4 weken tijd 6,3kg afgevallen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dat doe ik met veel plezier bij New Fysic!
Ik ben zeer tevreden over newFysic
Ik ben zeer tevreden over newFysic. Ben in korte tijd 12 kg afgevallen. Goede ondersteuning ondervonden. Goede recepten en geleerd wat je wel en niet kunt eten. Ik zou het iedereen aanraden. De meeste haken af ,als ze hoorden dat je suplementen moest slikken , maar ik voelde me tijdens mijn afvalpoging in topvorm. Mede dankzij de supplementen denk ik. Ben superblij en voel me tevreden over het behaalde resultaat.
Zeer tevreden hebben ons weer weten te…
Zeer tevreden hebben ons weer weten te stimuleren heel fijn en niet opdringerig 👍dankjewel
-21 kilo...Enthousiast en super gemotiveerd!
Het is goed vol te houden en hele goede begeleiding met tips en motivatie van Marianne (Maastricht)! Resultaat -21 kilo.
Top begeleiding!
Super vriendelijk en flexibel!
Met de hulp en wekelijkse weegmomenten…
Met de hulp en wekelijkse weegmomenten lukt het mij om mijn doel te behalen.
Je wordt ondersteund met supplementen, kunt rustig nog een wijntje drinken en hebt geen hongergevoel.
Ook de begeleiding wekelijks is prettig.