NewFysic - Doorn Arvostelua 16

4,3

Kampweg 25, 3941 HC Doorn, Utrecht, NL

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf 1 juni aan het afvallen. Nu, 8 weken later al -15.9 kg. Ontzettend blij om hier begeleid te worden. Afvallen maakt het op deze manier een stuk leuker en ook makkelijker. Mijn coach Yolande b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben op een prettige manier mijn corona-kilo's kwijt geraakt en tot mijn verbazing blijf ik nu op hetzelfde gewicht. Dat komt omdat ik anders eet (vroeger sloeg ik nog wel eens een maaltijd over).... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik had het eigenlijk alweer opgegeven, maar Yolande van de Weerd heeft me (zachtjes) over de streep getrokken en nu alweer in mijn tweede week van het nieuwe Balance-programma. Echt een aanrader om b... Näytä lisää

1. Painonpudotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Yrityksen kirjoittama

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

4,3

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Yolande #NewFysicDoorn is een TOPPPER!

Yolande #NewFysicDoorn heeft mij fantastisch geholpen: 18 kilo lichter in een halfjaar! Door anders te leren eten, veel meer water te drinken en met hulp van de fijne supplementen van New Fysic ben ik stapje voor stapje afgevallen, waardoor ik mijn droomdoel gewoon zomaar heb gehaald! En: géén honger gehad ;-). Dankjewel Yolande!

15. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Dank voor je mooie review Linde, wordt zeer gewaardeerd!

Een zeer goede coach

Een zeer goede coach. Ze motiveert je en legt alles heel duidelijk uit. De weging is elke week het spannendste moment.
De supplementen werken ook goed. De detox thee vind ik fantastisch.

24. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Heb diverse keren aangegeven dat ik…

Heb diverse keren aangegeven dat ik contact met een coach wil hebben maar het bleef stil aan de andere kant. Jammer gemiste kans

24. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Beste Gerard, dank je wel voor je review. Wat vervelend om te lezen. Wij hebben jou hierover een mailtje gestuurd en zouden graag met je hierover in contact willen komen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben op een prettige manier mijn…

Jolanda zorgde ervoor dat ik geen stress had als het even niet goed ging of niet vlug genoeg,daarvoor mijn dank!

19. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Wat goed om te horen dat je zo fijn bent ondersteund Marjan.

Saanut 5/5 tähteä

Afvallen onder begeleiding van Yolande, mijn persoonlijke Cheerleader!

Januari 2023 ging de knop om er moesten heel wat kilo's af. Met Yolande van de Weerd een plan gemaakt en ik zou voor de zomer 15 kilo af gaan vallen. Ik ben daarna iedere week gaan wegen en kreeg dan mijn wekelijkse peptalk. Ondanks dat ik niet fanatiek kan sporten was ik precies na 15 weken alle kilo's kwijt. Inmiddels is het juli, heb ik pas 1x "een plusje" gehad en blijf prima op gewicht. Wel probeer ik nu nog steeds ieder week te wegen bij NewFysic, gewoon omdat ik hier zoveel positieve energie van krijg. Ik heb zo vaak geprobeerd af te vallen en op gewicht te blijven maar helaas mislukten die pogingen allemaal. Onder begeleiding van Yolande hield ik het vol en blijf ik zonder moeite op gewicht, zonder haar was het me nooit gelukt.

7. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Wat een super prestatie Jeantine!

Saanut 5/5 tähteä

Wat ben ik blij dat ik hiermee begonnen…

Wat ben ik blij dat ik hiermee begonnen ben. Ik was futloos en voelde me echt niet fit. Nu 10 weken verder en er is 11 kilo af. Ik zit nu veel beter in mijn vel. Samen met de positieve feedback en tips van Yolande van de Weerd. Het plan sluit goed aan bij mij en de recepten zijn lekker. Voor de rest van het gezin maak ik soms een kleine aanpassing, maar dat is prima te doen.

5. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Wat een super prestatie Rita!

Goede begeleiding

Goede begeleiding, makkelijk vol te houden, gezondere levensstijl

3. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä NewFysic - Doorn

Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met NewFysic!

Saanut 5/5 tähteä

Top coach die echt met je meedenkt!

Echt een aanrader om bij haar het NF-programma te volgen. Ze begrijpt je als het een keer niet lukt, maar kijkt ook vooruit en denkt echt mee.

30. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Mede dankzij de professionele en…

Mede dankzij de professionele en enthousiaste persoonlijke coaching van Yolande in Doorn, ben ik relatief makkelijk al 18 kilo afgevallen. Het is een gezonde manier van afvallen, geen dieet maar een nieuwe lifestyle. 💃💫

8. elokuuta 2022

Goede begeleiding

Vanaf 1 juni aan het afvallen. Nu, 8 weken later al -15.9 kg.
Ontzettend blij om hier begeleid te worden.
Afvallen maakt het op deze manier een stuk leuker en ook makkelijker.
Mijn coach Yolande bij new fysic Doorn is ook een mega fijne coach met goede tips iedere week.

20. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijne en professionele begeleiding…

Heel fijne en professionele begeleiding door Yolande van de Weerd/@ filiaal Doorn. Ze luistert zonder oordeel en geeft je bruikbare tips die bij je passen. Ook als je het even hebt opgegeven, probeert ze met je mee te denken hoe het wél gaat lukken. Een vakvrouw. Van harte aanbevolen!

6. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin