NewFysic - Den Bosch Arvostelua 29

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Vughterstraat 129, 5211 GA Den Bosch, Noord-Brabant, NL

Saanut 5/5 tähteä

New Fysic is een prachtig systeem om gezond en vitaal te leven met een daarbij horend streef gewicht. De consulenten zijn duidelijk en behulpzaam. Er worden goede tips gegeven. Kortom een geweldi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige en zeer succesvolle ervaring . Heel goed begeleid . Was ook heel eenvoudig en echt geen honger geleden, alleen wat bewuster . gegeten . Tussen Pasen en Pinksteren 6,5 kg afgevallen . St... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Prima methode, makkelijk afvallen. Jammer dat je per consult maar 10 minuten de tijd krijgt. Maar doel bereikt en daar gaat het om.

1. Painonpudotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Yrityksen kirjoittama

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Vughterstraat 129, 5211 GA, Den Bosch, Noord-Brabant, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Veel afgevallen en blijf goed op…

Veel afgevallen en blijf goed op gewicht, zonder last van mijn darmen te krijgen.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Fijn te horen dat het zo goed werkt voor je en dat het je geen last geeft! Bedankt voor je positieve feedback.

Saanut 4/5 tähteä

Positieve en persoonlijke benadering

Snel en adequaat reageren op vragen.
Positieve benadering met resultaat

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Fijn te horen dat onze snelle en adequate reactie met een positieve benadering tot resultaat heeft geleid. Dank voor de feedback!

Op maat

Vriendelijk, kundig en gezellig.
Fijn om te komen. Er wordt op maat gekeken wat er nodig is. De periodieke contactmomenten zijn wat mij betreft ideaal om focus te houden.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Wat goed dat je de begeleiding fijn vindt! We zijn blij te horen dat de persoonlijke aanpak en contactmomenten goed bevallen. Dank voor je feedback!

Geweldige coach

Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik 15 kg. ben afgevallen. Door de weegmomenten en de geweldig leuke coach bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Het is goed te doen in combinatie met lekker en gezond eten.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Wat fijn dat ons programma en de coaching je zo goed hebben geholpen! We zijn blij te horen dat je gemotiveerd bleef en 15 kg bent afgevallen met lekker en gezond eten. Dank voor je feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Ik raad NewFysic iedereen aan!

Via een vriendin kwam ik bij NewFysic terecht na de positieve verhalen wilde ik het zelf gaan ervaren. En vanaf dag 1 een super klik met Coach Kirsten die mij begeleid met tips en bemoedigde positieve feedback. Het voelt niet als een dieet, maar als een bewustwording van een hele fijne levensstijl die makkelijk toe te passen is in mijn leven. Ik raad NewFysic iedereen aan! Begin liever vandaag dan morgen.

11. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Hi, wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met NewFysic! Dank je wel voor het delen van jouw fijne review.

Saanut 5/5 tähteä

Ik gunde mezelf nog een laatste poging…

Ik gunde mezelf nog een laatste poging om wat kilo's kwijt te raken. Dit is meer dan gelukt, 8 kilo eraf!!!
bijna elke dag een van de recepten van NF gemaakt. Koste soms wel meer tijd dan ik normaal aan het koken besteed maar het is allemaal lekker.
Het steuntje in de rug van de supplementen en het tussendoor wegen bij m'n stimulerende coach Kirsten hielp ook om het door te zetten.

18. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä NewFysic - Den Bosch

Dank Eline voor je prachtige review!

New Fysic “Werkt”

De consulenten zijn duidelijk en behulpzaam.
Er worden goede tips gegeven.
Kortom een geweldig leefwijze.
Alleen voor een gezin wat aan de prijzige kant.
Het zou mooi zijn als er speciale tarieven kwamen voor de supplementen voor stellen en misschien wel voor een heel gezin.

11. kesäkuuta 2022

Persoonlijke coaching

Ontzettend fijne coaching gehad in het afgelopen jaar. Niet commercieel gericht, maar aandacht voor jouw eigen traject en verhaal. Ik zou het iedereen aanbevelen!

26. huhtikuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin