Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb. Van m’n coach Carola (Almere) heb ik veel geleerd en inzichten gekregen. Ze heeft hele goede tips en neemt de tijd om (zonder oordeel) te luisteren. Hand... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Carola is echt een hele fijne coach! Ze motiveert je zonder je opgejaagd te voelen. Ze weet waar ze je kan helpen en neemt echt de tijd voor je. New Fisic is echt een aanrader. Je kunt gewoon lekker... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sinds een paar weken ben ik bij New Fysic in Almere terecht gekomen om weer een paar kilootjes af te vallen. Ik vind de New Fysic methode een goede manier om veilig,goed en verantwoord a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Doormiddel van voedingsadvies en supplementen word je begeleid bij het gewichtsverlies. Het is nog steeds geen heilige graal en je zal er zelf ook veel energie moeten investeren in een gezond voedings... Näytä lisää
Yritys on vastannut
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Yrityksen kirjoittama
Koopmanstraat 8, 1315 HE, Almere, Flevoland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
De stap om te gaan afvallen via New Fysic is het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven. Samen met mijn man begonnen met het New Fysic traject. De eerste stap was het leegruimen van de voorraadkast. Alle ‘verkeerde’ producten zijn het huis uit gegaan. Het afvallen ging prima; voldaan na de maaltijd en geen hongergevoel tussendoor. Eind oktober zijn we gestart en na 3 ½ maand is er 14 kilo af en is het tijd om te gaan schakelen. Ik voel me fit en energiek, New Fysic heeft voor een gezondere levensstijl gezorgd. Deze stap had ik eerder moeten maken! Ben, New Fysic Almere BEDANKT!
Een fijne manier om verantwoord af te vallen zonder rare aparte recepten en allerlei poespas.
Prima begeleiding en goed resultaat! Een aanrader!
Top bedrijf
Zeer goede begeleiding door ontzettend vriendelijke mensen.
Uitstekende begeleiding vanuit vestiging in Almere.
5e ster ontbreekt door zeer matige website.

Vastaus yritykseltä NewFysic - Almere
Ik ben heel tevreden over New Fysic.
Doe dit al sinds 2015 en wanneer ik dan na het behalen van me doel, weer wat aankom dan start ik weer een paar weekjes.
Op die manier blijf ik op gewicht.