Netzone.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Toppen kundservice! Beställde en iPhone och hade några frågor innan köpet – fick snabba och tydliga svar varje gång. Allt gick smidigt från beställning till leverans, och telefonen var precis som bes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Verkligen ett företag att lite på! Köpte en mycket fin iPhone till kanonpris, trodde först att det var fel på den och krävde då ångerrätt. Dom var helt med på att jag skulle skicka tillbaks den och få... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt en IPhone som var klassad A+ och den var som ny med ett nytt batteri gick inte att se att den var begagnad och extremt bra priser och mycket trevlig personal!. Jag rekommenderar detta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så nöjd med mitt köp! En återanvänd MacBook Air i ett jättefint skick, för ett väldigt bra pris. Trevligt bemötande i mail. Normaltid (några dagar) för leverans till en norrlandsort. Rekommenderar bå... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Matkapuhelimien kierrätys- ja lukituksen purkupalvelu
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet
  4. Elektroniikkatukku
  5. Oldsmobile-jälleenmyyjä

Yrityksen kirjoittama

Netzone.se en Cirkulär Webbutik som drivs av Mobizone AB. köp iPhone mobiltelefoner, iPad surfplattor och MacBook datorer med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp till fantastiska priser Passa även på att sälja din gamla enhet och cirkulera med oss

Erinomainen

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en iPhone Xr i deras…

Beställde en iPhone Xr i deras fyndhörna den 6 februari och som var klassad som C skick med 3:e parts batteri. Blev chockad över hur bra skick den ändå var i trots klassning av skick. Skärmen totalt repfri med lite vardags repor på ram och baksida. Att den sedan har ett batteri som inte är original de är la ingen stor grej så länge den funkar som den ska. Har beställt från swappie flera gånger för och deras produkter är i sämre skick än den ja fick från netzone. Helt klart super nöjd och kommer garanterat handla från dom igen. Swappie kan slänga sig i väggen

6. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Perfekt leverantör

Super snabb leverans. Stämmer 100% med beskrivning. Fungeradse direkt med alla funktioner. Super efektiv servicegrad. Rekomenderas varm!!

21. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Netzone.se

Hej Juan och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med köpet 😀

Sålde min MacBook

Sålde mig MacBook Air hos Netzone, en smidig och snabb process. Fick pengarna efter någon dag. Starkt rekommenderar Netzone!!

17. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Netzone.se

Hej Alice och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med hela processen 😀
Tack igen för att du cirkulerat hos Netzone, välkommen åter!

Öppet köp inga problem.

Vi köpte en telefon till min son, Tyvärr var han inte nöjd, det var inga problem att skicka tillbaka och få pengarna tillbaka. Öppet köp på denna sida inga problem. Tack

12. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Netzone.se

Hej Patrik och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med hela processen 😀

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Utmärkt och snabb service/support. Inget att klaga på.
Rekommenderas och kommer sannolikt köpa igen.

3. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Netzone.se

Hej Oskar och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med våra service efter köpet 😀

Vastaus yritykseltä Netzone.se

Hej Elisabet och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med ditt köp 😀

Nöjd kund

Tycker att plattan jag fick motsvarar beskrivningen. Okrångligt att genomföra beställningen.

7. lokakuuta 2023

Nöjd kund

Jag är nöjd med att det jag beställde motsvarade förväntningarna och med den snabba leveransen. Dessutom en oväntad bonus.

14. syyskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Allmänt bra telefon

Allmänt bra telefon. Men batteri tar slut inom tre timmar ungefär. Laddar segt och blir varm medan den är på laddning. Annars ser jag inga fel med telefonen ännu

26. kesäkuuta 2023

Hej Tishia,

Tack för din feedback, den är oerhört värdefull för oss!

Vi har noterat att den telefon du har beställt har mer än 80% batterihälsa kvar fortfarande och det ska håller hela dagen med normal användning, men om du ändå upplever problem med batteriet är vi här för att hjälpa dig.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@netzone.se för att byta ut batteriet med ett helt nytt batteri som har 100% batterihälsa.

Det är viktigt för oss att du är nöjd med din beställning. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att våra produkter är i utmärkt skick när de skickas ut 😀

Netzone.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin