Dette er en kæmpe svindler som sælger biler med fejl som han ikke vil udbedre til trods for hans “lange” reklamation. Benyt ikke denne sælger, det er ren og skær svindel. Han ved sikkert at de... Näytä lisää

1. Autoliike

Salg af velholdte brugte biler

2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vildledende markedsføring, ikke samarbejdsvillig, konkurs

Jeg købte en bil hos Net2Biler i oktober 2025. Forhandleren har slet ikke være til at samarbejde med. Forhandleren har bevidst løjet om bilens data og stand, og har nu valgt at gå konkurs (5/3-26) efter måneder med uindfrielser af reklamationer.

Da jeg i december reklamerer over en fejl på dørsensoren, bliver jeg mødt med en fuldstændig absurd forklaring fra deres mekaniker: Fejlen skyldes angiveligt, at døren er blevet 'åbnet og lukket for mange gange'. Hvilket er ulogisk da en dør er beregnet til dette. Kontakter forhandleren som lover gentagne gange at vende tilbage, men gør det aldrig. FDM må gå ind i sagen i slutningen af januar og sætter en tidsfrist for udbedring, eller en tid at jeg kunne komme med bilen på deres værksted, men forhandleren vælger bevidst at ignorere både mig og FDM. Det har været et gennemskueligt forsøg på at trække tiden ud indtil konkursen. Det virker sån ihvertfald.

Den bil jeg købte var der
Vildledende markedsføring: Bilen blev solgt som en årgang 2018, men er i virkeligheden en 2017. Vægtafgiften blev oplyst til 320 kr., men koster reelt 750 kr. Den blev solgt som 1-ejers, men har haft 3 tidligere ejere.
• Sikkerhedskritiske fejl: FDM har konstateret en væsentlig sikkerhedsfejl (0-fejl) på en bremseslange, der er monteret forkert. Dette har jeg opdaget for nylig, og henvendt mig til ham med, hvor det er der jeg fandt ud af det er gået konkurs.
• Løgnagtig kommunikation: Under sagsforløbet med FDM har forhandleren løjet direkte og påstået, at jeg aldrig har henvendt mig om fejlene, på trods af at jeg har omfattende dokumentation for opkald, SMS og mail-korrespondance.
• Skjulte omkostninger: Selvom annoncen lovede "leveringsomkostninger inkluderet", opkrævede han uretmæssigt 500 kr. ekstra for omregistrering.
• Manglende ansvar: Forhandleren lovede "fejlfri brugtbilsattest" og "nysynet", men bilen var synet 8 måneder før købet, og attesten er aldrig udleveret.
Sidste mail fra ham gennem fdm, skrev han at han har afbrudt samarbejdet med værkstedet, og dermed ingen løsning har til værksted pt, men er i gang med ny aftale, og vi vil høre nærmere fra ham.
Det er tydeligt, at denne forhandler udelukkende går efter at snyde kunderne. Hans svar til utilfredse kunder her på siden (hvor han kalder folk for fjolser) siger alt om hans niveau.
Køb aldrig bil her– og pas på, hvis personerne bag åbner i et nyt navn! Han har vist haft andre selskaber før hen

13. huhtikuuta 2026

Jeg har brugt Net2Biler til at sælge et…

Jeg har brugt Net2Biler til at sælge et par biler, som jeg har taget i bytte i forbindelse med leasinghandler. Bilerne er hver gang blevet solgt som aftalt, og jeg har oplevet en rigtig god og professionel service hele vejen igennem. Jeg har også henvist flere kunder til dem, som efterfølgende har købt bil derfra – og alle har været meget tilfredse. Kan klart anbefales.

11. helmikuuta 2026

Svindler

Benyt ikke denne sælger, det er ren og skær svindel. Han ved sikkert at de biler han sælger er fyldt med fejl. Derudover er dette han tredje virksomhed på adressen. Han har tidligere haft en virksomhed som brugbilsforhandler som gik konkurs (gad vide hvorfor).
Ligeledes er hans bror i brugtbils branchen og han har også flere konkurser bag sig.

VÆLG EN ANDEN FORHANDLER FOR JERES EGEN SKYLD!

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Net2biler

Dette er skam, manden har aldrig handlet bil hos os, så olsen brug din tid et andet sted tak. Fjols

0 stjerner hvis det var muligt

Vi købte en Peugeot 208 fra 2013 i april 2025 for 49.900 kr. Kort efter viste det sig, at bilen bruger olie i store mængder. Vi har fx fyldt omkring 4 liter olie på for en måneds kørsel.
Allerede i maj måned gjorde vi sælger opmærksom på problemet.
Efter ét besøg hos hans værksted skiftede de olien til en type, som ikke er godkendt til bilen jf. bilens servicebog, samt som flere mekanikere siger kan gøre yderlige skade på motoren. Resultatet? Bilen brugte fortsat olie i en grad væsentligt højere end normalen. Efterfølgende blev vi lovet en tid på værkstedet, men den fik vi aldrig. På grund af den manglende tryghed i hele forløbet valgte vi at inddrage FDM, hvilket vi også oplyste sælger om. I stedet for at samarbejde svarede sælger, at samarbejdet hermed ophørte, fordi vi havde inddraget en juridisk partner – med hans egne ord, fik det “forhandlere som ham, til at lukke for det varme vand”. Forhandleren reklamerer med, at der ved bilkøb udarbejdes en brugtbilsattest gennem 100% Autotjek. Denne rapport fik vi aldrig udleveret ved købet, og trods gentagne rykkere har vi fortsat ikke modtaget den.

Siden da har det været svært at få fat på sælger, samt gentagne løfter om at ringe tilbage, som aldrig bliver holdt.

FDM, AutoConcept og flere mekanikere vurderer, at motoren skal skiftes. Sælger nægter både at tage handlen tilbage og at finde en reel løsning – på trods af, at han ifølge dansk købelov er forpligtet til at udbedre mangler inden for rimelig tid.

Vi har endda tilbudt, at han kunne få bilen tilbage mod at vi kun fik 40.000 kr. retur – som et forlig for at afslutte sagen hurtigt. Dette har han afvist.

Denne forhandler har tidligere tabt en næsten identisk sag ved Ankenævnet for Biler – Net2Biler er at finde i Ankenævnets udhængsskab, for virksomheder der IKKE efterlever ankenævnets afgørelser. Det siger alt om hans respekt for lovgivningen og kunderne. Hvis vi havde kendskab til dette inden vores bilkøb, havde vi selvfølgelig IKKE valgt denne forhandler.
Vi afventer ligeledes at denne sag kommer for Ankenævnet.

Hvis sælger svarer her, vil han sikkert påstå, at han har tilbudt os “en masse”. Det er usandt. Alt i denne anmeldelse kan dokumenteres.

Mit råd: Hold jer langt væk – medmindre I vil købe jer direkte ind i problemer.

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Net2biler

Hvorfor har i så ikke valgt at kører sagen i ankenævnet for biler ? fordi der ikke hold i det i siger derfor ville i have ligeledes tabt sagen i retten

kan klart anbefales!

Jeg købte en bil hos Net2Biler, og efter en uge oplevede jeg problemer med batteriet samt en mærkelig lyd fra motoren. Jeg kontaktede forhandleren, og de gav os en virkelig god service. De tog bilen ind, reparerede den hurtigt, og nu fungerer den perfekt uden problemer.

Fantastisk kundeservice og god behandling – kan klart anbefales!

22. helmikuuta 2025

Meget dårlig behandling efter salget og…

Meget dårlig behandling efter salget og bilen har ingen vedligeholdelse som påstået, meget meget dårlig, og jeg råder ingen til at købe herfra, fordi hans ende vil være i retten som den bil jeg købte Dårlig 👎 og behandling værre end dårlig 👎👎👎👎👎.

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Net2biler

Det ikke korrekt det du anklager vores firma for, da du købte bilen fik du den leveret til dit bopæl i jylland pris ( kr.3200,-som vi betalte for) efter du havde haft bilen 2 uger siger du har lidt problemer med bilen vi får den hentet med vognmand fra dig hen til vores værksted og får lavet de 1-2 ting som du havde fortalt os og får den hermed transporteret tilbage til din adresse kvit og frit, 2 mdr efter brokker du dig over at bilen har svært ved at trække når du giver gas, vi henviser dig denne gang til den nærmeste peugeot forhandler, vi fortæller værkstedet at de skal løbe bilen igennem fra A-Z og lave alle de fejl som de kan se og det bliver gjort efterfølgende garantere peugeot værkstedet at bilen er tip top vi betaler hermed peugeot værkstedet en regning på 12000,- + moms og efter bilen skulle være 100% ok vil du pludselig returerekøretøjet tilbage og hvor vi fortæller dig at det var nået du skulle gøre inden 14 dage og bruge fortrydelsesretten men det gjorde du ikke, så vi synes at du skal holde op med pive og komme videre i terksten du har trods fået i hoved og røv.....skam dig!!

Virker som en fornuftig forhandler med…

Virker som en fornuftig forhandler med bil modeller som han kender. Tegner forsikring for de dyre reparationer, omkring motoren, hvilket er dejligt. Der var en lille ting der skulle fikses på garanti og der mærker man at han er en lille forhandler, da det var lidt svært at koordinere, men vi fandt en løsning som jeg er godt tilfreds med. Tog min gamle bil i bytte til den pris jeg regnede med og fik forhandlet lidt med ekstra sæt hjul.
Han havde fået 5 stjerner hvis der ikke var det med mekanikeren.

18. kesäkuuta 2024

Køb ikke en bil her for din egen skyld

Købte en bil her, men opdager derefter at der er fusket med km tæller jeg har massere beviser for det men sælger siger det er løgn, har ønsket kompensation eller lade handlen gå tilbage men det nægter sælger, og de ting der skulle laves på garanti tager utrolig lang tid at få ordnet, her 8 mdr efter køb er min sædevarme stadig ikke lavet.
Kan på ingen måde anbefale Net2biler

Synsrapporter og elektronisk servicebog stemmer ikke overens, det blev jeg gjort opmærksom på af andet værksted.
De ting ekstra som du omtaler at have lavet er jeg da rigtig nok glad for, den fejlede bare ikke de ting før den var på dit værksted og havde fået skiftet tandrem.
Jeg tilbød dig at finde en løsning, ellers gik jeg videre men det var du ikke interesseret i

24. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Net2biler

”Værsgo, og sig så tak, dit utaknemmelige skarn”

Har hjulpet dig lige fra start til slut, har haft bilen på eget værkstedet og lavet det som du har bedt om, og den sidste tur på værkstedet var slet ikke dækket af reklamationen men alligevel lavet vi din bil uden du skulle betale 1 krone for det også er det men får som tak - og tilsidst nævner du km, kan det tydeligvis ses på nummerplade.net og ford elektronisk servicebog at alt stemmer så ved ikke hvad du pynter på. Skam dig!!

Har lige hentet en VW up

Har lige hentet en VW up. Venlig og fair behandling med alle aftaler overholdt.
Jeg har fuld tillid til, at hvis jeg får brug for garanti fremover vil det blive overholdt.

17. elokuuta 2023

Køb ikke brugt bil her

Køb ikke brugt bil her. Trods løfter om garanti og kvalitet, så sælger de brugte biler med uoriginale dele som ikke virker og de er helt umulige at få i dialog om udbedring af manglen / fejlen på bilen.

28. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Net2biler

Det er ikke korrekt det som du siger. Vi solgte dem en bil som blev leveret klargjort,nyserviceret,nysynet+(1 sæt nummerplader kr. 1480,)- oven i hatten kvit og frit udover det fik de et ekstra sæt hjul værdi kr. 5000,- med uden beregning som normal vi tager penge for og som er et tilkøb. De hentyder til den skærm som sad i bilen at den ikke virker det ikke korrekt den virker den tænder og spiller musik og kan sikkert alt muligt andet om det så er en Uorginal eller orginal det ved vi ikke da det ikke er en vi har eftermonteret. Så deres anmeldelse om os er for slap og der er ikke hold i det som de skriver. Vi har endda været i dialog med jer op til flere gange og har været behjælpelig
med finde en løsning som de har afvist.

Surprise Car🥰🥰

Net2biler is very good place to buy car. I am very satisfied. Very happy to get good service. Thank you Danish to making Surprise Car for my Husband .

Rushu Mahato

20. kesäkuuta 2022

Fantastisk service

Jeg har i dag købt en BMW 320d fra Net2biler, og har simpelthen oplevet en fantastisk service hele vejen igennem fra A-Z. Stor anbefaling herfra.

12. kesäkuuta 2022