Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jestem stałym klientem ostatnia podróż 8 . największe plusy to: - czyste, wręcz pachnące toalety, często lepsze niż w samolocie, - bezpieczna jazda, wspaniali kierowcy, - uprzejmość i pomoc ki... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dużym plusem był komfort bezpośredniego dojazdu z lotniska w Warszawie prosto do Krosna, bez konieczności dojeżdżania na dworzec w Warszawie. To oszczędza czas i stres, zwłaszcza po podróży. Bardzo po... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ostatnio 4x korzystałem z waszych usług. Oto kilka moich uwag: 1. Łącznie jechałem z wami 8 pojazdami (bo przesiadki), ale tylko w jednym pojeździe był prawidłowo ustawiony zegar cyfrowy. Wpatr... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Informacje o kursie podczas kupowania biletu i na bilecie nie do końca pokrywaja się z tym co na tablicy odjazdów (Wrocław). Trochę stresu, szczególnie jesli autobus ma opóźnienie. Niesamowicie daleko... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Linja-autoyhtiö
  2. Tilausajoyhtiö
  3. Bussiyhtiö
  4. Kuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hotline: 17 277 30 95 NEOBUS - Transportation buses podkarpacie - Warsaw | podkarpacie - wrocław we also hire coaches and buses

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,6

Kaikki arvostelut

314 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Pierwszy raz i nigdy więcej

Miałem niebywały zaszczyt “korzystać” z usług tej firmy. Zakupiłem bilet na relacji z Jarosławia do Piotrkowa dzień przed podróżą. W dzień podróży autobus był opóźniony, czekałem na dworcu w odpowiednim miejscu. Kierowca podjechał, zatrzymał się dosłownie na 5 sekund bez otwierania drzwi po czym ruszył dalej, nie zdążyłem nawet podejść do drzwi. Po kontakcie z infolinią dostałem informację, że rzekomo nikogo nie było na stanowisku. Wg kierowcy. Co jest perfidnym kłamstwem. Reklamacja złożona w dniu pojawienia się problemu. Odpowiedzi bym się oczywiście nie doczekał gdybym dodatkowo nie wrócił do tematu. Oczywiście odrzucona bo wg historii kierowca zatrzymał się na miejscu, szkoda, że w historii przejazdu nie wspominają że nikt nie wsiadał na tym przystanku. Pierwszy raz korzystałem z tego przewoźnika i na pewno ostatni. Od teraz tylko filxbus

6. kesäkuuta 2026

Bezpieczne przejazdy

Bezpieczne przejazdy, terminowość, punktualność, możliwość przesiadki i autokar w okolicach Rzeszowa zatrzymuje się również pasażerom w konkretnych miejscowościach na prośbę pasażera, to oceniam na bardzo pozytywnie, możliwość ładowania telefonu, ubikacja, przewiew i klimatyzacja na plus

8. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ostatnio 4x korzystałem z waszych…

Ostatnio 4x korzystałem z waszych usług.
Oto kilka moich uwag:
1. Łącznie jechałem z wami 8 pojazdami (bo przesiadki), ale tylko w jednym pojeździe był prawidłowo ustawiony zegar cyfrowy. Wpatrywanie się przez kilka godzin na nic nieznaczące cyfry to trochę słabo. Może warto ustawić te zegary na prawidlową godzinę?
2. Autobus dalekobieżny, zjeżdzający z głównej trasy aby wjechać do Iłży, to trochę niezrozumiałe. Tym bardziej, że zainteresowanie było znikome. Pozostałe przystanki są OK, ale ta Iłża to dziwna sprawa.

A teraz trochę pozytywów:
Wygodne i czyste autobusy oraz działająca toaleta to bardzo duży plus.

25. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin