Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Desværre har vi haft to irriterende skader inden for blot to år. Den første var et sprunget vandrør, der gik ud over kælderen. - Næste skade var for ca. en måned siden, hvor det gik ud over vores elle... Näytä lisää
Føler hver gang at man bliver rådet og vejledt som kunde. Nu har jeg også været kunde i nem forsikring omkring 20 år og på intet tidspunkt i forløbet med forsikringsselskabet har jeg følt at de vil pr... Näytä lisää
Tak til Berit. Fik justeret lidt på eksisterende forsikringer og sparrede hermed lidt penge. Fin service. Pga. travlhed, foregik samtalen langt over normal åbningstid, tror enda jeg fangede Beri... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vores navn er et løfte til alle vores kunder: Vi hedder NEM Forsikring, fordi vi vil gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.
Yhteystiedot
Danmarksvej 26, 8660, Skanderborg, Tanska
- mail@nemforsikring.dk
- nemforsikring.dk
Kunne jeg undlade og give stjerner…
Kunne jeg undlade og give stjerner havde jeg gjort det. Vi har haft forsikringen i mange år. Fik hjernerystelse sidste år og har mén efter det. Men er nu blevet fejet af og sidder med en følelse af at være hypokonder. Sindsygt og betale så mange penge for en forsikring. Når man så har behov for hjælp, bliver fejet af. De svarer ikke på de mails man sender og de spørgsmål man stiller. Lad være og vælge dem!!!
første gang man får en lille skade…
første gang man får en lille skade efter mange år vi dækker ikke de er en flok pengepurer der ikke vil betale for noget
Ærgerlig håndtering af…
Ærgerlig håndtering af rejseforsikringssag.
Jeg har igennem mange år været loyal kunde hos Nem Forsikring og havde egentlig planer om at blive der, men en ærgerlig kundeoplevelse i forbindelse med en rejseforsikringssag har sendt mig ud på markedet for at se,om der er andre forsikringsselskaber, som har medarbejdere, der er en tand mere kompetente, når man har behov for hjælp i en kritisk situation. I en sag med en aflyst ferierejse på grund af kritisk sygdom i den nærmerste familie, blev jeg bedt om at indsende en masse dokumentation - både om den aflyste rejse og sygdommen hos min pårørende. Ved min første henvendelse kunne Nem Forsikring nemt have afklaret, at sagen ikke var omfattet af min rejseforsikring, så jeg var sluppet for mange timers arbejde med at skaffe helt unødvendig dokumentation.
NEM Forsikring lever op til deres navn…
NEM Forsikring lever op til deres navn Det er meget nemt at anmeld skade super godt service aldrig nogensinde haft problemer med dem meget hurtig og effektiv. Supergodt kundeoplevelse
Generelt en ok oplevelse for pengene
Generelt en ok oplevelse for pengene. Nogle gange problemer på deres hjemmeside og på chatten, hvor man ikke kunne ringe til dem men kun skrive. Personalet hjalp hvis det blev nødvendigt. Anmeldelse af skade var lige til som jeg har gjort brug af 1 gang over snart 10 år.
Virkelig dårlig service når du er…
Virkelig dårlig service når du er kommet til skade. Min arbejdsskade er dækket af AES. Hele vejen igennem har Nem sagt at de læner sig op ad AES, så jeg skulle bare slappe af. Da de så skulle betale, var min skade pludselig ikke stor nok, så ingen erstatning.
Jeg vil ALDRIG anbefale NEM forsikring
Jeg har i flere år været kunde hos NEM forsikring og har (læs; havde) alle mine forsikringerne hos dem. For det første så er forsikringerne super dyre ift. mange andre forsikringsselskaber - men jeg stolede på deres kvaliteter og service. Dette viste sig at være en kæmpe fejl - en dyr fejl.
For da jeg ville anvende min ulykkesforsikring og havde anmeldt 2 diskusprolaps i nakken, som er vist på en MR-scanning, så vil de ikke hjælpe. Jeg har kæmpet en kamp med NEM forsikring siden november, og de vil ikke betale én eneste af mine mange behandlinger hos fysioterapeut og kiropraktor. Så det eneste NEM forsikring hjælper med er at tømme ens pengepung for penge, ellers kan de ikke bruges.
Hvis man kunne give 0 stjerner så…
Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det. Har lige talt med en yderst ubehagelig person fra Nem. Ingen hjælp at hente, og blev ved med at afbryde så man ikke fik et ord indført. Når man ringer for at få hjælp, så ville det være en ide at jeres medarbejdere var behjælpelige og ikke ubehagelige og uforskammet. Vil på ingen måde anbefale dette forsikringsselskab.
Meget dårlige selskab skal man havde…
Meget dårlige selskab skal man havde amputeret et eller andet til at få hjælp. Hvis man vil havde inntet for rimlige dyret pris så nNEM det er præcis den .
Hold sig væk fra dem
Langsom behandlingstid/ej tilfredstillende
Jeg er modpart i en personskadesag hos jer, som har været yderst utilfredstillende at være en del af. Jeg vil ikke håbe at nogle bliver involveret i en sag, hvor i er modparten.
Min sag har kunne afgøres i et år og i har været i besiddelse af en færdig udarbejdet speciallægeerklæring i 5 uger nu og uden at behandle min sag færdigt.
Jeg ville ønske i havde forståelse hvor hårdt det er at sidde i den anden ende med en masse gener. Jeg er uforstående over for at i ikke orientere eller overholder fristen om at ens sag gerne skulle færdigbehandles senest 4 uger efter i har modtaget alt materiale for at kunne afgøre min sag.
Det har været et langt og hårdt træk/proces at være en del af.
Jeg kan simpelthen ikke forstå jeres håndtering af sagen gennem disse to år, synes det er under alt kritik.
I får 1 stjerne grundet en sød ansat jeg talte i telefon med i dag, står dog stadig tilbage med en manglende forudsigelighed ift. hvornår min sag kan forventes afsluttet
Skade behandlet på 3 timer
Jeg anmeldte en skade til dem kl. 11 og kl. 14 samme dag bekræftede de at skaden var dækket og en dag senere stod pengene på min konto.
God service, gode priser.
To skader er blevet anmeldt og begge to…
To skader er blevet anmeldt og begge to er ikke blevet taget seriøst i vores sager:
1. Ejerskifteforsikring: en skjult skade af en installation som forringer boligens værdi skulle være dækket af ejerskifteforsikringen. Dette blev blankt afvist med at det ikke kunne garanteres at installationen var udført af ny ejer af huset. Huset var nyistandsat med nyt inventar. Dette ses i tilstandsrapporten. Vi bad om en revurdering og en mail med samme flabede svar kom tilbage.
2. Bilforsikring hvor vi blev påkørt fra siden og modpart tog ansvaret. Vi modtager en regning på vores selvrisiko med argumentet at de har betalt vores værkstedsregning.. bilen har ikke været på værkstedet endnu.
De havde i samme omgang bedt om billeddokumentation, men “glemt” at kigge på det. For ikke at æde sin stolthed, vælger manden at sige at det ændrer ikke HANS vurdering af sagen. De har ikke hørt fra modparten heller og det var ikke muligt at få aktindsigt i sagen.
Firmaet svindler med folks forsikringer. Firmaet er igang med en fusion med Gjensidige. Vælg jeres forsikringsselskab med omhu.
En anbefaling til den person som argumenterer for NemForsikring her, bør ikke udtale sig før vi har fået vores aktindsigt.
Sagerne er meldt til politiet.

Vastaus yritykseltä NEM Forsikring
Hvis jeg hade kunne give 0 stjerner…
Hvis jeg hade kunne give 0 stjerner hade jeg gjort det. Jeg anmeldte en skade og fik godkedt beløbet med de ville have 25% af summen jeg skulle have tilbage plus 1832 kr selvrisiko det er virkelig at tage fusen på folk.
Så hold jer væk hvis i ikke vil syndes

Vastaus yritykseltä NEM Forsikring
Dårligste service på deres…
Dårligste service på deres ejerskifteforsikring. Til alle der har tænkt sig at købe hus så råder jeg jer for at finde en anden ejerskifteforsikring end Nemforsikring. For når der noget de SKAL ind og dække så finde de al mulige undskylninger og gør arbejdet halv færdige fordi de skal spær så meget de kan. Uprofessionelt!!
Her kommer historien.
Der var en skade i min tilbygning hvor det viste sig at gamle ejer ikke havde isoleret det ordenligt. Så fik forsikringen fat i nogle som var ude og lave det og når man skal isolere så laver man nogle huller i facaden udefra og spartler. Jeg klagede over at der var mange huller der bare var spartlede uden at de blev fin pudset og malet. Efter en lang kamp med dem sendte de en maler som kom med en spand maling og en pensel hvor han BARE smed en klat maling over spartlen uden at fin pudse først. Farve forskellen er meget stor og tydelige. Og når jeg klager over resultatet siger DET ER DET ENESTE de kan lave. Så kære alle et godt råd til dem der ville købe hus hold jer væk fra deres ejerskifteforsikring.

Vastaus yritykseltä NEM Forsikring
Hurtig og effektiv ved oprettelse at…
Hurtig og effektiv ved oprettelse at forsikringen.
Meget utilfreds
Meget utilfreds. Vi fik vandskade ude på badeværelset og skulle havde brækket vores klinker op i gulvet. Og da de så ikke kan finde nogen fliser magen til desværre. betyder det jo så at vi skal finde nogen andre. Og det er jo os fint nok. Men de vil så kun skifte gulvet uden for brusekabinen som så betyder at vi skal havde 2 forskellige slags fliser ude på vores badeværelse. Så alle fliserne inde i bruseren og på væggene er en anden slags end dem på gulvet uden for. Simpelthen for latterligt. Og kan da aldrig nogen sinde anbefale nemforsikring. Til nogen som helst. Igen tryk hed i det selvskab

Hurtig og god service
Talte med en meget behagelig og…
Talte med en meget behagelig og lyttende medarbejder Tanja omkring min knæskade, tak for den gode vejledning.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.