Mit fokus er at skaffe dig flere henvendelser, salg og eksponering, der øger og sikrer kreativiteten i samarbejdet.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Nariah was the most professional person…

Nariah was the most professional person ive ever worked with. She is kind, diligent, hard working and leaves no stones unturned. Her English is perfect and her ability to come up with innovative designs and ideas is second to none, i strongluy recomend her to anyone looking to secure her services.

12. joulukuuta 2025

Stor anbefaling!

Har arbejdet med Neriah i mange år, hun er dedikeret, dygtigt og går gerne den ekstra mil for at sikre god performance.

Hvis du skal bruge hjælp til annoncering på facebook og google, samt andre marketingsopgaver, så er Neriah den helt rigtige. Store anbefalinger herfra.

17. tammikuuta 2025

Dedikeret, ambitiøs og talentfuld

Neriah er en utrolig dedikeret, ambitiøs og talentfuld ung kvinde.
Hendes evne til hurtigt at forstå markedstrends og skabe engagerende kampagner, vil fremme salget for en hver virksomhed.
Neriah er lyttende og opmærksom på en hver trend, så hun ved hvad der rykker i “virkeligheden” hvilket gør at hun forstår at ramme den rigtige målgruppe for virksomheden.
Neriah får mine varmeste anbefalinger.

2. tammikuuta 2025

Professionel og engageret Google-annonceringskonsulent, der leverer resultater!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Neriah, nu Nedamedia, i flere forskellige projekter og jeg kan på det varmeste anbefale hendes ekspertise inden for Meta- og Google-annoncering. Neriah er ikke blot dygtig til at navigere i den komplekse verden af online annoncering, men udviser også en sjælden dedikation og engagement i hver eneste opgave.

Hun tager sig tid til at forstå specifikke behov og udfordringer, og denne indsigt afspejler sig tydeligt i de resultater, der leveres. Med en strategisk tilgang og skarp opfølgning har Neriah hjulpet os med at opnå målbare forbedringer og værdifuld vækst.

Udover at være yderst professionel og kompetent er Neriah også en utrolig behagelig og imødekommende person, som er nem og ukompliceret at arbejde sammen med. Hendes positive tilgang og konstruktive samarbejde gør hele processen både effektiv og menneskelig.

18. lokakuuta 2024

Neriah er virkelig dygtig og…

Neriah er virkelig dygtig og passioneret for de opgaver og projekter hun arbejder med. Hun har hjulpet os med både Facebook, Instagram og Tiktok, hvor hun tager imod enhver opgave - det har resulteret i mere salg og flere visninger. Jeg/vi kan klart anbefale Neriah!

11. joulukuuta 2024

Neriah sikre ROI

Jeg har brugt Neriah som konsulent over længere tid. Neriah er typen, der bider sig fast i en udfordring, indtil den er løst. Hun navigerer ubesværet mellem de systemer, vi bruger (Meta, TikTok, Google, Shopify), hvilket betyder, at vi aldrig støder på tekniske problemer. Uanset om vores mål har været at øge salget eller engagementet, ser vi konsekvent bedre resultater, når Neriah anvender sin ekspertise. Hendes arbejde har gentagne gange bevist, at vores investeringer bærer frugt. Så kun de varmeste anbefalinger herfra.

20. marraskuuta 2024