Alles snel geregeld, alleen klein beetje jammer dat voor een adreswijziging alles opnieuw in gevuld moet worden, terwijl verder alle gegevens al reeds bekend zijn. Verder wel alles vlot en netjes ver... Näytä lisää
Alle honden die ik had waren geregistreerd bij NDG. Een makkelijk pasje en mooie penning Wijzigingen in de registratie zijn zo aan te brengen. Ik vind het een prettig werkend systeem
Ik registreer mijn dieren al jaren via NDG zodra ze bij mij in huis komen. Het overzetten of nieuw registreren gaat heel soepel en is binnen een paar minuten geregeld. Het geeft mij een fijn gevoel da... Näytä lisää
De communicatie was duidelijk. De registraties verliepen vlot en er werd goed meegedacht voor oplossingen, heel fijn! De pasjes volgden snel.
Yrityksen kirjoittama
De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel: het opsporen en herenigen van een dier met zijn eigenaar. Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen.
Het Spoor 50-52, 3994 AK, Houten, Hollanti
- 0900 - 404 04 56 (€0,20 p/m)
- info@ndg.nl
- ndg.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Goede ontvangst van het pasje en de…
Goede ontvangst van het pasje en de penning .blij mee.
Goed geholpen
Zeer netjes
Aanmelding …
Was voor mij niet de eerste keer mijn andere honden ook altijd aangemeld! Snelle service mooie penning met naam van de hond. Alles goed en snel geregeld!
Adres wijzigen kost geld maar waarom??
Als je je adres wilt wijzigen moet je betalen voor een nieuw pasje, maar je adres staat niet eens op het nieuwe pasje, dus ik snap niet zo goed waarom ik hier nu voor moet betalen en waarom ik vervolgens een nieuw pasje + allemaal extra brochures krijg. Met meerdere dieren slaat dit al snel aan en als je om de reden vraagt, kan een medewerker ook niet uitleggen waarom hiervoor een nieuw pasje nodig is...
Het was heel simpel ,maar goed
Het was heel simpel ,maar goed ! IN goede orde ontvangen ,waarvoor dank .
Toen hij bij de dierenarts aangemeld…
Toen hij bij de dierenarts aangemeld was heb ik binnen een paar weken het pasje thuis gekregen
Snel en goed geregeld
Ging makkelijk en snel
Top en snel geregeld na de verhuizing…
Top en snel geregeld na de verhuizing alles weer op orde
Was prima
Was prima, alleen moest wel even wachten voordat het er was. En betalen.
Duidelijke uitleg over het registratie…
Duidelijke uitleg over het registratie proces.
Goede communicatie
Binnen 1 week de pas al op de deurmat
Gewoon gemakkelijk en snel geregeld.
Gewoon gemakkelijk en snel geregeld.
Snelle levering zonder problemen.
Registreren is eenvoudig
Het was heel eenvoudig om mijn kat te registreren. Hopelijk is het nooit nodig maar het geeft me een gerust gevoel om te weten dat ze goed geregistreerd staat.
Makkelijk aan te melden
Makkelijk aan te melden. Penning was vlug binnen. Pasje duurde iets langer, maar binnen de afgesproken tijd.
Was makkelijk om te registreren
Was makkelijk om te registreren.
Alleen jammer, ik moest een adres wijziging doorgeven, hij stond al geregistreerd, maar moest er wel weer voor betalen!
Pasje snel geleverd zoals altijd
Pasje snel geleverd zoals altijd. Helaas was de naamsverandering van de hond nog niet meegenomen door NDG dus z'n oude naam staat op het pasje. Online staat het wel goed.