Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

WHERE IS MY PRDER?!

WHERE IS MY PRDER?!
Olen tilannut 15.06.2019 ison tilauksen, enkä sitä ole saanut. Kukaan ei vastaa minun sähköposteihin, puheluihin, Facebook sivulta poistetaan Kommentit ja estetään. Haluaisin vastauksia ja pakettini joka on jo kuukauden myöhässä. Vaihtoehtoisesti rahat takaisin.

22. heinäkuuta 2019

where is my order?????

Tilasin paketin 17.6.2019 (112€) eikä tilauksestani ole kuulunut mitään. Haluaisin pakettini tai rahani takaisin. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mutta sieltäkään ei vastausta ole kuulunut. Tilausnumero: GL2X7NUW

15. heinäkuuta 2019

NYT OIKEESTI!

Hei, tilasin 150€ edesta tuolta kaupasta kynsituotteita, enkä vieläkään ole saanut minkäälaista vahvistust tilauksestani, rahat menivät kummiski tililtäni, kukaan ei vasta sähköposteihi, olen laittanut jo 5 sähköpostia sinne! Asiakaspalvelust kun yrittää soittaa ei kukaan vastaa.

3. heinäkuuta 2019

Tein tilaukseni 25.5.2019

Tein tilaukseni 25.5.2019. En ole saanut minkäänlaista tietoa onko pakettini lähetetty. Maksoin tilaukseni ennakkomaksulla. Olen lähettänyt jo 4 sähköpostia eikä kukaan vaivaudu ottamaan yhteyttä.

12. kesäkuuta 2019

luokatonta toimintaa!!

Tilasin tuotteita lähes 100€ arvosta 30.3.2019
Tämän jälkeen yrityksestä ei ole kuulunut pihaustakaan. Eivät vastaa sähköposteihin. Onneksi maksoin paypalin kautta, riitautin asian ja odottelen rahojani takaisin.
En osta tästä puljusta enää ikinä mitään ja varoitan myös muita!

15. huhtikuuta 2019

Huolestuttavan paljon samanlaista…

Huolestuttavan paljon samanlaista ongelmaa näköjään muillakin! 27.1.2019 tehty ja maksettu tilaus PayPalilla. 20.2. ja 7.3. peräänkyselyjä ja vasta 15.3. tuli 1. paketti. Osa vieläkin saamatta. Pitävät asiakkaita näköjään pankkinaan.
Eihän ostoksilla saa valittua ostoskoriin tuotteita, jotka ovat loppu. Kyllä ne valitut tulee varata ne ostaneelle asiakkaalle ja toimittaa kohtuullisessa ajassa. En enää ikinä osta Ndediltä mitään ja negatiivinen palaute kiertoon!!! Välillä tuli italiankielinen sähköposti (käännettävä itse googlekääntäjällä koska englanniksi pyytelyyni ei vastattu) - ehdottelivat puuttuvien hinnan hyvittämistä seuraavasta tilauksesta, mutta enpä tilaa enää.
Lisäksi tuotteet pakattu samanlaisiin pakkauksiin, joista ei avaamatta erota mikä mitäkin on.
No, on edes nyt uudet hienot kynnet.

7. huhtikuuta 2019

Tilaus 7.3.2019

Tämä yritys ei ole enää toiminnassa ja nettisivut ovat suljettu.

Tilausnumero:GL26R11K. Olen ottanut sähköpostitse yhteyttä ilman minkäänlaista vastausta..?? Tilaus tehty ja maksettu jo 7.3.19 eikä ole sivujen mukaan edennyt mitenkään. On varmasti viimeinen tilaus jos ei tilaamiani tuotteita ala tulemaan!! Uskomatonta miten huonoksi on mennyt tämän yrityksen toiminta!!

23. maaliskuuta 2019

Tilaus GL2TEFFC

Tilasin tuotteita 10.3.2019 eikä tilauksestani ole kuulunut vielä mitään! Olen laittanut asiasta s-postia ja sivujen asiakaspalvelun kautta eikä mistään ole vastattu. Tilausnro on GL2TEFFC. Haluan ehdottomasti pakettini tai rahat takaisin tai riitautan asian muuta kautta...

21. maaliskuuta 2019

Tilaus GL2ERQFE

Hei! Olen odottanut jo yli 2 viikkoa tilaukseni lähetystä, mutta tiedoissa lukee "not yet shipped". Tilaukseni pitäisi siis tulla viimeistään 25.3! Olisin todella kiitollinen, jos vastaisitte viestiini jonka olen teille laittanut. Jos en saa tuotteitani, vaadin rahani takaisin ja tilaan tuotteet muualta! Tilasimme ystäväni kanssa samaan aikaan, ja hänelle on toimituksesta tullut viesti mutta minulle ei. Toivon, että lähetätte tilaukseni mahdollisimman pian!

21. maaliskuuta 2019

Hei really nyt!??????

Hei tilasin ndedltä (0.03.2019)kynsituotteita yli 100€ ja siinä luki että 2-14 arkipäivässä tulee. Enään 5 päivää aikaa että se tulisi. Luin näitä arvosteluita ja olen todella huolissani mihin rahani ovat menneet. PYYDÄN TEITÄ YSTÄVÄLLUSESTI VASTAAMAAN tähän ja ottamaan yhteyttä! Jos en saa pakettiani viimeistään sillon ni parempi ois saada minin rahani takaisin. Tai edes varmistuksen siitä että paketti on tulossa. En jätä tätä asiaa tähän ja jos paketti ei tule ni pitäiskö tei mennä oikeesiin töihin jos ne hommat ei hoidu. Tilausnumero : GL2S1ZWX

19. maaliskuuta 2019

Tein tammikuussa tilauksen

Tein tammikuussa tilauksen, kolmen viikon päästä kyselin sähköpostilla missä tilaus viipyy ja oli kuulemma estetty tietyn tuotteen puuttumisen vuoksi. Minulle ei tästä ilmoitettu. Sovittiin että otan tuotteen erivärisenä, ja toimitus kuulemma matkalla. Odotin taas melkein kolme viikkoa, riitautin asian paypalin kautta. Heti seuraavana päivänä tuli sähköposti että tilaus on matkalla, liki kaksi kuukautta myöhässä ja siitä puuttuu puolet tilauksesta mitä olen tilannut. Rahoja odotan paypalin kautta takaisin, josko jotain edes saisi takas. En ikinä enääm hairahdu tähän puljuun ja levitän kyllä tietoa eteenpäin niin paljon kun pystyn.

17. maaliskuuta 2019

Heips

Heips, tein tilauksen melko hintavan kynsi uunin ja poran. Rahat lähti, tuli s-postiin tilausvahvistus. Meni pari viikkoa mitään ei kuulunut. Otin yhteyttä s-postin kautta. Ei vastausta. Noh sitten kirjoitin jokaikisiin yhteystietoihin asiasta. Tuli vastaus että tilauksenne on peruuttu. Se oli sitten viimeinen viesti mikä heiltä tuli. Tällä hetkellä paypal riitautuksella odotan rahoja takaisin. Meni pari kuukautta. Aivan surkeeta. En suosittele yhtään kenellekään ja pidän huolen että saa negatiivistä palautetta. T:Erittäin pettynyt

12. maaliskuuta 2019

Minun tilaukseni!

Hei, tilasin teiltä 12.2.2019 geelikynsisetin tilausnumero. GL2Q9Z27. En ole tilausvahvistuksen jälkeen saanut teiltä mitään viestiä vaikka lupaatte 2-14 päivän toimitusajan? Olen yrittänyt laittaa viestiä kahteen eri sähköpostiin asiasta ja lisäksi soittaa, mutta kukaan ei vastaa. Haluaisin tuotteen tai rahani takasin!!!

7. maaliskuuta 2019

Saapumaton tilaus

Tilasin paketin 25.1.2019 eikä tilauksestani ole kuulunut mitään. Haluaisin pakettini tai vaihtoehtoisesti rahani takaisin. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mutta sieltäkään ei vastausta ole kuulunut. Tilausnumero GL2PYXN1

22. helmikuuta 2019

Vastaus yritykseltä nded - Nail Art

Hello, I have informed the service team and I'll get your answer shortly - best regards from your NDED team.

Saanut 1/5 tähteä

Lokakuisesta tilauksesta jäi tuote…

Lokakuisesta tilauksesta jäi tuote saamatta. Lupasivat hoitaa, mutta edelleen hoitamatta. Tuote tai vaihtoehtoisesti rahat saamatta.
Asiakaspalvelusta ei nykyään tule edes vastausta, kun tilannetta yritin kysellä.
Tilausnumero GL2R7X9C

1. helmikuuta 2019

Vastaus yritykseltä nded - Nail Art

Hello, I've informed the Service Team and you'll get an answer right away - best regards from your NDED Team.
Dear Customer, I have sent you an e-mail. Best regards NDED Customer Service

Tilaukseni GL2YYYVN

Tilaukseni GL2YYYVN

Tilasin paketin 10. tammikuuta, eikä tilaustani edelleenkään ole lähetetty. Olen myös useasti yrittänyt olla yhteyksissä teihin, mutta kukaan ei vastaa. Ottaisitteko yhteyttä? Haluaisin pakettini tai vaihtoehtoisesti rahani takaisin...

30. tammikuuta 2019

Saanut 1/5 tähteä

I never got my money back

I never got my money back. I ordered six monts ago. Dont ever use this company again! GL2MUX2Z

Tilasin puoli vuotta sitten. Eivät voineet toimittaa kaikkia tuotteita, enkä koskaan saanut rahoja takaisin.

20. lokakuuta 2018

Vastaus yritykseltä nded - Nail Art

Hei, jotain meni pieleen - olen ilmoittanut kirjan pitoon ja maanantai aamuna on tarkastettu ja saat tietenkin saat rahasi takaisin-terveisiä Arndt

Hallo, hier ist was schief gelaufen - ich habe die Buchhaltung informiert und am Montag früh wird geprüft und du erhälst natürlich dein Geld zurück - beste Grüße Arndt

Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (453 arvostelua)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin